10 jasnih znakov, da se zaljubiš | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 jasnih znakov, da se zaljubiš

10 jasnih znakov, da se zaljubiš

Ljudje pišejo pesmi o njem, ki jih bo sentimentalne filme o tem, in pesniki pišejo pesmi o njej. Nobenega dvoma ni, da je od nekdaj so ljudje fascinirani z ljubeznijo in čudno in čudovito smislu, da ljubezen je v naših življenjih. Ljubezen je noro čustvo, ki nas žene, da čudne stvari, in znanost je tudi pokazala, da je ljubezen deluje na možgane na podoben način, kot bi narkotika. Ljubezen je lahko tudi zahrbten včasih, in da nas zagrabi, ko smo to najmanj pričakovali. Če ste bili sprašujete, zakaj ste se počutili malce nenavadno pozno, si oglejte te pogoste simptome, ki vam bo povedal, da ste se zaljubila.

1. Si daren't tudi pogled na osebo

Ljubezen je res težko skriti, tako da, ko predmet vaše ljubezni vstopi v sobo, si lahko ogledate na drugi strani zaradi strahu lahko pusti ga videli, kako se počutite. Saj veš, da si, če pride govoriti s tabo verjetno blush ali reči, kdaj neumno.

2. Lahko razmišljate o njem ves čas

Še eden od jasnih znakov, ki spadajo v ljubezni je, da razmišljate o njem ves čas. Ta bo kot ne presenečenje za vsakogar, ki je bil zaljubljen prej, vendar boste morali to osebo v tvoji glavi, štiriindvajset ur na dan. Možnosti so, da ste porabili precej časa razmišljal o njem, ko je treba že z nekaj drugega. Zato ne bodite presenečeni, če vaši prijatelji in sodelavci zavedamo, da ste v ljubezni, dolgo, preden se zavedaš.

load...

3. Si bil off hrano

Če imaš res slabo, potem ste verjetno ne jeste pravilno, bodisi. Saj ne, da niste lačni, ali je hrana okus slab, to je samo, da so si tako raztresen, si sit in kramp v vaše obroke. Morda celo zamudili nekaj obrokov skupaj, vendar ne skrbite, bo ta faza stanju opraviti, preden stradati.

4. Imej ga poskušal narediti vtis

Verjetno se porabi več časa na vaši ličila kot običajno v dopoldanskem času preveč, in petje, da sami, medtem ko si to naredil. In, ali ste opazili, kako se nosite krajša krila bolj pogosto? Si bo šel ven z svojo pot, da se prepričajte, da ste ga lahko vtis ob vsaki priložnosti.

5. Ne, ne moreš nehati govoriti o njem

Eden izmed jasnih znakov, ki spadajo v ljubezni je, da ne more nehati govoriti o njem. Če ne pove ljudem, kako čudovito je, ste quizzing ljudi, več o njem izvedeli. Fant se ne more postaviti na noge narobe v vaših očeh, in ste nenasiten žeja izvedeti vse, kar je vedel o njem preveč.

load...

6. Pogrešaš, ko je ne bo zraven

Tukaj je še ena izmed prepričani znakov, ki spadajo v ljubezni: tudi če niste dejansko povedal fant, kako se počutite še, da ga pogrešam kot nor, če ga ne bo zraven. Če ste dating, nato pa jo sovražim, ko gre domov, in če niste, vas skrbi zanj, če ne pride na delo. Vse, kar resnično želite storiti, je, da bi porabili toliko časa je mogoče z njim.

7. Vaše srce bije hitreje, če je v vaši bližini

To je več kot samo črto od ljubezenske pesmi; Vaše srce res bije hitreje, ko ste v ljubezni. Lahko hvala hormone za to simptom ljubezni, saj povzročijo poplavo kemikalij v možganih, ki pospešujejo vaš srčni utrip, da bo vaše lica vročine, in povzroči dlani potiti.

8. Ste prenehali opozoriti ljudi nasprotnega spola

Eden izmed jasnih znakov, ki spadajo v ljubezni je, da je za nekatere čudno razloga, kdo nasprotnega spola ne izgleda še nejasno privlačna za vas. Ljubezen povzroča nenavadno vrsto predora vizije, ki izključuje vse druge može iz vašega pogleda. Tisti fantje, ki jih uporabljajo, da razmišljajo bili tako dobro videti so še vedno tam, vendar pa ni več registrirati na vašem radar.

9. Ne moreš ustaviti nasmejan

Ko ste zaljubila, vse se zdi tako veliko bolje in boste ugotovili, da ste vedno lov sami nasmejan brez očitnega razloga. Vi ste tako srečni in vsebin, ki jih ne potrebujete nobenega drugega razloga za nasmeh in, tu in tam, misel o njem bo lezenje v tvoji glavi in ​​zadovoljen nasmeh bo razširil po obrazu.

10. Ste začeli sanjati o prihodnosti

Ko ste padajo ljubezen si ne more pomagati, ampak se sprašujem, če je to lahko ena. Tudi če ne želite priznati, in si zagotovo ne želim še, da mu povem, da je zelo verjetno, da ste skrivaj razmišljal o tem, kaj bi rad živel z njim ali celo poročiti. Daj no, priznam, ki ga uvrščajo v ljubezni, kajne?

Ali veste, druge znake, ki spadajo v ljubezni?

load...