10 kreativnih začetnih pogovorov, da napišete besedo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 kreativnih začetnih pogovorov, da napišete besedo

10 kreativnih začetnih pogovorov, da napišete besedo

Ok, tako da si res želite, da besedilo svojo simpatijo in začeti pogovor z njim. Ena Čvoruga: nimate pojma, kaj naj rečem!

Lahko bi igral, da se ohladi in preprosto in samo besedilo "Hej", ampak veš, globoko v sebi, da je to dolgočasno in ne morda celo nedovoljena odgovor.

Lahko bi šel za nekaj res ukvarjajo, da bo kurac njegov interes, namesto, vendar je problem pri tem je, da je tako enostavno, da preživijo naslednjo uro ali tako poskuša priti do nekaj reči, da je zanimivo, vendar ne preveč čudno ali levo polje, in ki bo kurac svoj interes, ne da bi mu, da si noro zaljubljena vanj.

load...

Tricky!

Ampak ne skrbi, ker imamo 10 kreativnih konverzacija Starters besedilnih svojo simpatijo!

"Slišal sem, da si je želel ogledati novo Iron Man film?"

Če se je zgodilo, da vidim, da je vaša simpatija zelo zanima določenem film (morda ga je objavil na svojem Facebook zidu), lahko začnete pogovor, ki ga v bistvu pravi, da bi radi, da gredo in videli ta film preveč.

load...

To je tako preprost način vzpostavitve datum, in devet od desetih deluje. To kaže, da ste posneli zanimanje zanj, in kaže, da ste tako dobili skupni interes.

Uporabite tri Emojis opisati, kako se počutite zdaj

To je skupno dejstvo, da vsakdo ljubi uporabo emojis, čeprav veliko ljudi ne bo dejansko priznati to. Emojis je zabavno, smešno, in jim pomagati, da pokažejo naša čustva veliko lažje, kot lahko besedilo.

Prosi svojo simpatijo opisati, kako se počuti sedaj v treh emojis je pravzaprav zelo zabaven način za začetek pogovora. To mu daje kaj zabavnega narediti, in zelo verjetno, da se dejansko dogaja, da se usedem in imajo dobro razmišljati o tem. Rezultati bodo verjetno smešno in nekako srčkan preveč.

Vprašajte njih Naključno vprašanje

To je še en velik namig o tem, kako začeti pogovor s svojo simpatijo. Naključno vprašanje je lahko zabavno. Moral bi začeti to besedilo čas, ki ga dejansko tipkanje, "Random Čas za vprašanja (RQT)", pred začetkom na vaše vprašanje.

Edina pravila, da mora biti zabavna, edinstvena in zanimivo vprašanje. Nekaj ​​po vzoru: "Če bi lahko izbirali, da se živali, ki žival bi bili?"

Ali pa: "Če bi lahko izbrali nobenega igralca za vas igrati v filmu, ki bi izbrali?"

Povejte mu Vaš Vikend je bil verjetno boljši kot njegov

Če iščete kurac njegov interes, lahko mu pošljete SMS, kjer računati, da je bil tvoj vikend boljši od njegovega. To bo takoj dobil ga zanima, in da bo besedilo spet želijo izvedeti več.

To je bistvenega pomena, da je bil tvoj vikend super, čeprav. Če ste odgovorili in rekli, da ste si ogledali Netflix cel vikend, da se dogaja, da je precej velik comedown za njega in on ne morda celo besedilo nazaj po tem. Vi ste v bistvu dangled veliko božično darilo pred očmi, tako da boste morali zagotoviti, da je še vedno super, ko odvije.

"You Look malo všeč..."

Pripovedovanje fanta, ki je izgleda malo kot vroče slave je surefire način mu plačuje ma-hoosive kompliment, in najemnin mu vedeti, da ga kopati ob istem času. To bo se počuti dobro in da bo zagotovo odzval na laskanja.

To besedilo je v bistvu boljši način rekel, "Ti si HOT", in to lahko vznemirja pogovor. Ne pozabite pa, da boste morali izbrati hottie, ki je splošno priznano kot hottie, in ne svojega 47-letnega francoskega mentorja, ki samo mislite, da je Zmagovit in očarljiv.

Si bo zabava Tonight, in on je, da se tam

Torej boš na to zabavo in to bo tako dolgočasno, in dobesedno edini razlog, da boš, ker on se dogaja, in če ne gre, da boš, da je zaljubljen v nočno moro za več ure.

Konec koncev, on naredi vse, kar je zabavno, in on je v bistvu edina druga kul oseba, ki je bila povabljena.

Tako da boste morali, da mu to povem v besedilu na začetku dneva, da ga opomni, da želite, da ga vidim nocoj.

Povejte mu, da nekaj Made You Think Of njega

To je še en dober namig o tem, kako začeti pogovor s svojo simpatijo. Torej si v bistvu samo poslušanje glasbe, in kar naenkrat, pesem vas spominja na njega - tako da gredo in mu povej!

To besedilo lahko, seveda, je popolna laž, ampak to je odličen način za začetek pogovora s svojo simpatijo. To bi bilo vse, kar vas spominja na njega: A film, pesem, sliko, TV-oddaje, celo na sprehod v park (spomini v času, ko je visela ven, ne zato, ker je videti kot drevesa).

Samo nikoli ne reči, da ti je tvoj oče spomnil nanj. Ne bo kopati, da na vseh.

Mi bi Run drug v drugega pogosteje

Če ste po naključju naleteli na svojo simpatijo zunaj šoli ali v službi, morate to uporabiti kot priložnost, da se vrnejo domov in mu besedilo pravi, da je bilo lepo, da Naleteli na njega - bi morali to bolj pogosto!

To je odličen način za začetek pogovora, ki namiguje, ti je všeč, kot on.

"You Were v sanjah!"

To je normalno za nas, da sanje o naših prijateljev in družine, vendar običajno ne besedilo naši prijatelji vsakič, ko smo sanjali o njih.

"Hej, Barry! Bili ste v mojih sanjah sinoči! Bili smo z snežne kepe boj! "

Barry je prijatelj prijatelja, ki dela na področju človeških virov, je strah in ne skrbi, da je bil v sanjah sinoči.

Glej, mi samo res besedilo naše zdrobi, da jim povem, da je bilo v naše sanje. Tudi če ne bi bil v sanjah, mu povej vseeno. To je zabavno in ga naredi domnevamo, da ste počeli nekaj romantično v vaši podzavesti.

Vaše delo je vožnje si nor... Lahko je odvrnilo vas

Ali delaš domačo nalogo ali delo v pisarni, morate moteča - in on je edini dovolj zanimivo, da to storite.

Ta super-spogledljiva besedilo bo ga počutijo želel in boste takoj imeli njegovo pozornost. Je igriv, in da bi lahko začeli pogovor, ki bo trajal več ur.

Kako začeti pogovor s svojo simpatijo prek besedila? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...