10 lastnosti, ki lahko zastrašijo fanta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 lastnosti, ki lahko zastrašijo fanta

10 lastnosti, ki lahko zastrašijo fanta

Ali ste kdaj imeli občutek, da ljudje se zdi, da se malo pozorna na vas približuje? No, da bi se lahko, ker ste navajate napačne signale. Res je, da ljudje ne najdejo uspešni in samozavestni ženske privlačna, če pa pretiravajte sliko moči, lahko dajo fantje off. Lahko biti uspešen direktor, ali veliko mesto odvetnik v dan, in človek bo občudovali za to, vendar je še vedno želeli videti svojo žensko plat, ko ste ven skupaj ali doma. Men se ne prestraši uspeh, vendar pa ne želijo, da se počutijo kot človeka v razmerju. Tukaj je deset stvari, ki vas bo morda delaš, da bi ustrahovali fanta.

1. Ne najemnin ga je gospod

Če ste vodja pri delu, je lahko težko pustiti, da gredo v večernih urah, vendar poskusite ne, da prevzame vodstvo ves čas, ko ste ven z moškim. Naj mu odredi vino, odprta vrata za vas, in toča taksi. To ni znak slabosti, da naj človek prevzeti vodilno vlogo, vendar pa je vloga, ki se je pričakoval, da bo. On ve, da ste zelo sposobni upravljati sami, vendar želi delati stvari na pravi način za vas.

2. Ne bi razmerij je dajanje prednosti

Men se zdi, da je zastrašujoče, in je zelo nadležno, če se nikoli ne zdi, da bi imel čas za njih. On ne želi, da se počutijo, da bo vedno na drugem mestu za vaš delovni urnik, in ne želi, da se zatakne v "okno" v svoj dnevnik. To je pomembno za obe ljudje v razmerju, da bi ta odnos prednostna naloga.

load...

3. Moč jutranje za zmenek

Kaj nosite na dan lahko človek občutek na pravem mestu in neprijetno. Kaj nosiš v sejni sobi verjetno ni vse, da je primeren za dan, tako da ne gredo naravnost z dela, pojdi domov prvi in ​​spremeniti v nekaj bolj žensko in privlačno.

4. Biti perfekcionist 

Biti perfekcionist lahko dobili mesta, ampak je lahko tudi zelo off polaganje za človeka, če bi, da je perfekcionizma, da vsak vidik vašega življenja. To bo se zdi, da ni nič dovolj dobro za vas, vključno s tipom ste s. Lahko zahtevajo popolnost v svoje delo, vendar bodite malo bolj sproščeno, ko ste ven, ali bodo ljudje izogibati vas, saj bodo domnevati, da so samo ne dovolj dobro, da izpolnjujejo svoje visoke standarde.

5. Ko govorimo preveč o delu 

Bodimo iskreni, govorimo o delu vso noč se bo dolgočasno v najboljših časih, vendar, če ste v službi, da človek ne ve nič o tem sploh, on bo dolgčas in neustrezna. Razen če fant je v istem poslu kot ti in je resnično zanima, pusti vse govori o tem, kaj se dogaja na finančnih trgih, ko ste v službi.

load...

6. Ker je preveč provokativno

Če imate naravno samozavesten vedenje o vas, poskusite in ton, da dol, ko greš na datume. Nič ni narobe z uveljavljanjem sami, ko boste morali, vendar ne dobijo v nepotrebnih bori z ljudmi, kot natakar v restavracijah. Če storitev ni bilo vse, kar velik, ne bo veliko sceno o tem, še posebej, če je bil tvoj dan, da je izbral restavracijo.

7. Ne dajanje v najem vaš stražar navzdol

Men se tudi zdi, si zastrašujoče, če dobijo občutek, da niso dobili, da pozna realne vas. Sprostite se, se udobno, in biti pripravljeni, da naj bodo previdni navzdol. Datumi naj bi bilo zabavno in priložnost, da se spoznajo med seboj bolje. Nobena od teh stvari se bo zgodilo, če se dajanje v najem vaš trdi zunanjo kožo resnična oseba pod njim.

8. Zgledaš nedostopna

Morda boste morali preveriti svojo telesno govorico preveč, in se prepričajte, da je način, kako stojijo in imajo sami ne pove mož oditi. Če sprejme moški videti, agresiven išče stališče, boste ustrahovati veliko moških in, če stojiš z rokami zložen po prsih, boste videti, kot da ne želite, da se približajo. Poskusite se sprostiti, nasmešek na obrazu, in videti, kot si dejansko želijo govoriti z ljudmi.

9. Ste tudi prepirljiva

Če ste oseba, ki ima rad, da zmaga argument, nato zadrževal na to lastnost, ko ste na dan. Dokazuje, da je vaš dan popolnoma narobe s tem, je nekaj, kar komaj vas bo prikupil z njim, tako da je šel, in ne poskušajte kladivo točke doma preveč težko, če imaš prav.

10. Ni dovolj nasmejan

Če želite, da bi moški počutijo udobno in se ne prestraši vas, nato nasmeh. Nasmeh je privlačen in prijeten in pove fant, da ste srečni, da so v njegovem podjetju. Če se boste držali oster obraz vso noč, se dogaja, da se sprašujete, kaj je naredil narobe.

load...