10 malo znanih dejstev o vaših najljubših znanih osebnosti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 malo znanih dejstev o vaših najljubših znanih osebnosti

10 malo znanih dejstev o vaših najljubših znanih osebnosti

Vsakdo ima rad malo slave gossip in ni nič bolje, kot ugotovitev, nekaj fascinantnih dejstev o vaši najljubši filmska zvezda ali pevec, da niste vedeli. Ste vedeli, na primer, da je Elton John je s pravim imenom Reginald Dwight? Ali pa, da je Demi Moore uporablja se prečka očmi kot otrok in je moral imeti dve operaciji, da jih popravimo? Ne? No, berite naprej, mi pa vam bomo dali deset več naključnih dejstev o vaših najljubših zvezdnikov, da ni veliko ljudi, ki jih poznam.

Oči 1. David Bowie ni bilo različne barve

Svet izgubil enega od svojih glasbenih genijev, ko David Bowie je umrl 10. Januarja 2017. Ena od stvari, ki iz David Bowie edinstven bila skrivnost, da se je ohranila in njegovi vedno spreminjajoče personas. Druga je bila njegova očitno različne barve oči, ki so bile dejansko niso različne barve sploh. Njegove oči so videti drugačna, ker je bila njegova leva učenec trajno razširjene zaradi poškodbe je dobil v pretepu v šoli.

2. Jack Nicholson mislil, njegovi stari starši so bili njegovi starši

Jack Nicholson je mati je bila le 17 let, ko se je Nicholson rodil in ona ni vedela, kdo je oče. To bi bilo popolnoma škandalozno leta 1937. Stari starši Nicholson je odločila za dvig Jack kot lastnega otroka in mu povedal, da je njegova mati njegova sestra. Resnica o starševstvu Jack Nicholson se je pokazala šele z njim leta 1976, ko je Time Magazine naredil nekaj raziskav.

load...

3. Christopher Walken je lev tamer

Filmska zvezda Christopher Walken začel svojo kariero v zabave v velikem vrhu, kjer je nastopal kot lev tamer, ko je bil najstnik. Prav tako idolised Elvis Presley in spremenil svojo frizuro, da bi ga videti bolj kot kralja rock and rolla. On ni nikoli spremenila svoj stil las, saj.

4. Daniel Radcliffe je teetotal

Harry Potter zvezda Daniel Radcliffe ne dotakne kapljico alkohola. To ni zaradi vseh verskih prepričanj ali pa zato, ker je nekoč imel težave z alkoholom, je to preprosto zato, ker alkohol ne zdi, da se strinjam z njim. Postal teetotal, ker skoraj vsakič, ko je pil alkohol v preteklosti, je izgubil zavest v celoti, zato se je odločil tvegati in nehal pitje v celoti.

5. Daryl Hannah ima sindrom z Aspergerjevim

Film zvezda in okoljevarstvenik Daryl Hannah je pokazala, da na svetu v letu 2016, ki je bila Aspergerjevim sindromom. Rekla je, da je stanje, ki omogoča ljudem neprijetno in nerodno, ko je v socialnih situacijah, včasih povzroči svojo skalo in sem in tja, ko se pogovarjam z ljudmi. Ko je bila otrok, so zdravniki priporočljivo, da se je institucionalizirana, ker je bilo njeno stanje tako hudo.

load...

6. Lady Gaga je napisal "Born This Way", v samo 10 minutah

"Born This Way", Lady Gaga hit pesem o enakosti za manjšine, je bila napisana in posneta, na cesti, medtem ko je bila na turneji na svoji drugi svetovni turneji. Pevka opisuje, da je pesem kot "čarobna sporočila" pesmi in "svobode pesem", ki je vedno želela pisati. Ideja za pesem je dobro na enega od proizvajalcev tega zapisa, White Shadow, in Lady Gaga je bilo povedano, da so napisali HIT le deset minut.

7. Danica McKellar je matematik 

Wonder Years zvezda Danica McKellar je matematik, pa tudi kot igralka in on je napisal več knjig, ki so namenjene spodbujanju mladih deklet na srednji šoli imeli zaupanje, da bo do matematike. Je tudi soavtor znanstveni članek z matematik prof Lincoln Chayes, kar privede do matematični teorem, ki nosi ime po njenem mnenju "Chayes-McKellar-Winn izrek".

8. Buzz Aldrin je rap pesem

Drugi človek, ki stopi na Luno, Buzz Aldrin, je počel vse, kar je lahko za spodbujanje raziskovanja vesolja, odkar je zapustil NASA leta 1971. Da bi proslavili 40. Obletnico prvih ljudi, da hodi po luni, se je združil s Snoop Dogg , Quincy Jones, Talib Kweli in Soulja Boy ustvariti rap pesem in video za zbiranje sredstev za Aldrin je "ShareSpace" temelj.

9. Samuel L. Jackson je potekala Martin Luther King je očeta za talca

Samuel L. Jackson je bil aktiven podpornik gibanja ZDA državljanske pravice v 1960 in leta 1969, Jackson in številne druge študentov je člane upravnega odbora za Moorehouse College talca in zahtevali spremembe college politike. Eden od talcev je bil Martin Luther King Sr, oče vodje civilne pravice, ki je bil umorjen leta 1968.

10. Natalie Portman je imel dve znanstveni članki objavljeni

Natalie Portman, ki je igral del Padme Amidala v prequel trilogiji Star Wars, je Harvard University diplomiral z diplomo iz psihologije in dveh objavljenih znanstvenih člankov na njeno ime. Eden od dokumentov, ki je soavtor pa na Harvardu, je z naslovom "frontalnega lobusa aktiviranje v objekt stalnosti: podatke iz skoraj infrardečo spektroskopijo" in smo ne sanja, kaj to pomeni!

Ali veste drugih zanimivih dejstev o zvezdniki?

load...