10 mora vedeti nasveti za odnose na dolge razdalje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 mora vedeti nasveti za odnose na dolge razdalje

10 mora vedeti nasveti za odnose na dolge razdalje

To ne bi bilo nujno, da bo deset, ko pa veš, kaj si tako iščejo, morate določiti nekaj osnovnih pravil. Če si oba želita monogamijo, je jasno, kaj točno to pomeni za vas. Je pijan poljub varanje? Kaj pa flirtanje?

3. Naj bo vaš partner v zanki

Čeprav ste oddaljena drug od drugega, boste še vedno morali biti v življenju drug drugega. Naj vaš partner ve, svoj urnik in če bo vse načrte, tako da vam nikoli ne bo, da se sprašujem, kaj počne druga.

load...

4. Poiščite urnik

To je lahko težje, če si v različnih časovnih pasovih, vendar je lahko koristno delo, rutinsko skupaj, kot datum noč, ko lahko imajo dober časa za pogovor drug z drugim. Prepričajte se, če ste kdaj ne more narediti urejen čas, pustite vaš partner vnaprej vedeti.

5. Ali stvari "skupaj"

Še eden od pomembnih dolge razdalje nasvetov odnos je delati stvari skupaj. Čeprav vam ne more biti drug poleg drugega, bi morali najti stvari za početi kot par. Lahko se strinjam, da se glasi isto knjigo, tako da ga lahko razpravljali na naslednjem klepetu ali bi lahko gledal isti film, medtem ko na telefonu ali Skypu med seboj.

load...

6. Komunicirati na različne načine

Izkoristite sodobne tehnologije. Poskusite najti čas za klic med seboj po telefonu ali komunicirati s takojšnje sporočanje, ampak ko si tako zaseden, da lahko komunicirajo z drugimi metodami. Pošlji seboj e-pošto, da vas tako da v zanki o tem, kaj ste delali vsak dan, pošiljanje kratkih sporočil, da naj druga oseba ve, da razmišljate o njih in morda poslal pismo na starinski način in nato vsakih zdaj z malo darilo priložena. Boste tako počutili bolje in drug drugega ne pogrešam tako zelo veliko.

7. Video klepet in pošiljanje fotografij

Vi ne želite, da bi pozabili kako izgleda, kajne? Ampak resno, vizualije so pomembne in boste tako veliko srečnejši, če prideš pogledati v oči drug drugega, kot če bi bili v isti sobi.

8. Get spogledljiva

To pa ni nujno, da tie do zadnjega vrha, vendar pa lahko, če želite. Važno je, da poskuša obdržati strast živ s spogledovanje in zabavo s seboj. Če ne, da se stvari malo poskočno, boste na koncu občutek bolj kot pero-prijateljev, kot partnerji.

9. Poskusite obiskati med seboj tako pogosto, kot si lahko

Še eden od dolge razdalje odnos nasvetov, da bo vaše razmerje delo je, da skrbno načrtovati svoje obiske in to tako pogosto, kot lahko. Kadarkoli imate čas in sredstva, da to stori, letijo ven na obisk drug drugega. Na dolge razdalje lahko veliko lažje, če boste dobili obljubo priti skupaj in nato vsakih zdaj.

10. Ali normalne stvari skupaj

Ko ne dobijo, da se sestanejo, si med seboj verjetno zamudil toliko, da si samo želim, da gredo na datume, dobijo fizično in imajo tako zabavno, kot si lahko, preden bo svoje razšli. Morda zveni dobro na papirju, ampak delaš to lahko povzroči težave, kot ste morda na koncu občutek, kot da ne gre za resno ali kot si ti, ne vem, na drugo osebo več. Ko prideš skupaj, poskusite narediti rednih stvari, kot iti v trgovino in družim doma, tako da boste vedno dobili, da je navaden, kvalitetnega časa, ki ga imajo normalne odnose.

Katere so vaše najljubše nasveti za dolge razdalje odnose?

Ostanite srečni!

load...