10 moraš vedeti, da si rdeče zastavice, ki jih moraš paziti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 moraš vedeti, da si rdeče zastavice, ki jih moraš paziti

10 moraš vedeti, da si rdeče zastavice, ki jih moraš paziti

Prepozen je čudovita stvar in, žal, da je vse, nekateri ljudje imajo... Samo zavedati, da bi morali videti znake slab odnos, še preden je bilo prepozno. Vsi smo se učiti iz svojih napak, ampak nekateri so le bolje izogibati na prvem mestu, tako da tukaj so igranje rdeče zastave, da bi moral vsakdo pazi v razmerju:

1. Nezrelost in pomanjkanje odgovornosti

Biti sposoben metati previdnost na veter lahko precej privlačen značaj lastnost, vendar smo vsi morali odrasti in začeti življenje jemljete resno, na neki točki. Ta tip osebe lahko trdo delo, na dolgi rok, in morda na koncu porabi ves svoj čas jih bailing iz težav.

2. Ne bi mogli izpustiti ex 

Če nekdo ne more izpustil svojega ex, nato pa, da bi bilo nekaj, kar preganja celo razmerje. Pazi za stalne pripombe o preteklosti, ali pa bi morali iskati čez ramo in se sprašujete, kaj je tvoj partner je do, ves čas.

load...

3. Senčni mimo in težka prtljaga 

Vsakdo lahko napake in ljudem je treba dati drugo priložnost, vendar je za nekatere ljudi, stare navade železna srajca. Če ste zaskrbljeni zaradi preteklosti osebe, nato zdravljenje, ki kot dokončno dating rdečo zastavo. Še posebej, če je šlo za nasilje vpletena.

4. Lies

Potrebno je zaupanje v razmerju, tako da ne bo preveč hitro zavrže laži kot nepomembno. Če nekdo leži na vas, potem je to znak, da imajo malo spoštovanja za vas, in to bi lahko bil znak, da laže o drugih stvareh preveč.

5. Kratka varovalka

Nekdo, ki lahko izgubijo živce enostavno je pogosto nekdo, ki lahko izgubijo nadzor, kot tudi. Bodite zelo previdni z osebo, ki ima kratek varovalko, ker en dan, lahko njihova nenadzorovana jeza usmerjena na vas.

load...

6. Ni komunikacije

Iskrenost in odprtost je še treba v dobrem odnosu in ne morete imeti, da brez ustrezne komunikacije. Če se znajdete zavedajoč se, da ste dejansko zelo malo vemo o osebi, ki ga iz leta, potem je morda čas, da se vprašajte, zakaj pa ne.

7. Zlorabe in pomanjkanje spoštovanja ni le rdeča zastava...

Nikoli ne dopuščamo zlorabe ali pomanjkanje spoštovanja, verbalno od fizičnega. To ni rdeča zastava, ampak ogromen, utripajoče neon znak, da se glasi: "! Ven iz tega razmerja"

8. Vaši prijatelji in družina ne marajo svoj datum

Poslušajte ljudi okoli sebe; bodo najverjetneje imeli samo svoje najboljše interese na srcu. Če so ljudje, ki jih skrbijo in si zaupajo, so vam pove, da nekaj ni v redu, potem pazite, saj so lahko videli nekaj, kar ste zamudili.

9. Krmilni čudak in posesivni paranoidna 

Če se počutite, kot morate prijaviti svoje bivališče s svojim partnerjem ali pa vam povem, kaj morate nositi in kje lahko greš, potem pa, da je tudi v okvari. Morda celo samo gredo skupaj s tem vedenjem, da jih prosim, vendar je lahko znak, da je ta oseba, ki nikoli ne bo pustil imate življenje svoje.

10. Ste zadovoljni bolj pogosto, kot ste zadovoljni

Če se počutite nesrečni ali neprijetno, bolj pogosto kot ne, potem pa, da je opozorilni znak ne sme prezreti. Ne ostani, samo zato, ker včasih je super. Vzemite namig in korak naprej, saj bi morali biti srečen, večino časa.

Ali veste, nekatere druge dating rdeče zastave, da pazi na?

load...