10 načinov, kako se vaš okus pri moških spremeni, ko postanete starejši | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 načinov, kako se vaš okus pri moških spremeni, ko postanete starejši

10 načinov, kako se vaš okus pri moških spremeni, ko postanete starejši

Ko smo v naših najstniških letih, to je res težko verjeti, da je vse, kar imamo zdaj všeč, je tisto, kar bomo vedno radi. Mi bomo vedno posluša pop glasbo, oblečen svetlo rdečo šminko, drobljenje na fant pasov - in kopanje blond las skejtrskih fantje.

Toda naši okusi v precej velikih sprememb vse, kar je, kot smo dobili starejši - tudi naš okus za fante. Kaj bomo morda našli privlačno danes zagotovo ni tisto, kar bi mi zdi privlačna čez nekaj let.

In res, da bi tudi nas šokira, ko se znajdemo sodijo za bookish, kratkih las, bespectacled knjižničarja, ki izgleda nič takega Brad, za drsalec fant z tetovaže.

Smo zreli kot ljudje, in prav tako brbončice posameznikove swing z hrepenenje sladkih energijske pijače na vrhunskih vin, ženski okus pri moških spreminja. Zato pa si oglejte na 10 načinov, kako to počne prav to, kot boš starejši.

load...

Skrivnost ni več pritožbe za vas

Ko sem bil mlajši, sem bil zelo privlači skrivnostni tip slab fant. Všeč mi fantje, ki so se ukvarjale očarljiv, ampak neprebojna. Ti bi sedel tam, predvsem v tišini, dokler bi se pop up z zapleteno aforizma o življenju, ki me vse Gnjecav notri. Le kaj je v ozadju teh temnih, soparnih očmi? Kakšne skrivnosti so se skriva?

Ampak kot sem starejši, in je datiran nekaj teh "skrivnostnih" tipov, sem spoznal, da skrivnosti hitro starati, ko ste izkopali malo globlje. In večino časa, skrivnost ni bilo vse, kar skrivnostno za začetek.

Poleg tega, skrivnostni slabi fantje niso zares vrsto fantje lahko ustvarite pristno prihodnost s.

Vaši interesi so se spremenile

Mogoče ste, ko ste bili mlajši so v težki rock glasbe, in kot tako jo dne dreadlocked Mosher je kdo vas je do Metallice nastopov.

load...

Te dni, čeprav ste v swing, vintage oblačila in fantje, ki cenijo iste lepši stvari v življenju. Kot tak, boste obrniti nos na dreadlocked, prepotenih rocker in namesto Punačak za očarljivo, lepo oblečen gospod.

You Do not Care About Abs Anymore

Mogoče ste, ko ste bili mlajši pripet plakate vroče, army moških na vaši steni. Vaša spalnica je podložena z Adonis, ki je nihče ni mogel ujemata do.

Te dni, čeprav, medtem ko bi se popolnoma ohladi do sedaj dobro zgrajena, človek, abs zagotovo ne bo vse in na koncu vse. Dejansko, abs, ki so le prevelike, so še malo grozljivo. Fuj.

Ne morete spremeniti ljudi

Dekleta imajo v naših glavah, ko smo mladi, da imamo neke vrste magičnih moči in se lahko spremenijo fantje. Mislimo, da je prav, da smo igranje človeka s straši mimo, ki pije malo preveč sedaj, saj bomo samo ga premaga z našo čar.

Na žalost, kot boš starejši, boste začeli zavedati, da stvari pač ne delujejo, kot je ta. Če ima človek močno osebnost, ne obstaja način, da ga bomo spremenili. Torej, zakaj bi zapravljali čas še moti?

Te dni, ste si za moške, ki so že tvoj tip, namesto surovih diamantov, ki lahko z malo poteg, se preoblikujejo.

Mislite, da o svoji prihodnosti

Ko sem naletel od fanta do fanta v svojih poznih najstniških letih, nisem razmišljal o moji prihodnosti sploh. Kot na primer, sem mimogrede dne veliko poražencev, ki sem Stresanje da mislite, da bi kdaj bila del mojega življenja, zdaj.

Te dni, sem šele danes moški lahko vidite vgradnjo v moji viziji prihodnosti. Nimam časa, da bi odpadke igranje brezupne fantje več, in namesto da bi vlagali le energije v odnosih, ki jih poznam bi izšlo na dolgi rok.

Ste storili s Player

Mlada dekleta želela dati udeležencem "v korist dvoma, verjetno zato, ker oni so vroče, ko smo zaman, in mislim, da jih lahko pomiri.

Resnica pa je, da igralci ne morejo ukrotiti, in vse, kar neizogibno zgodi, je, da smo se igrali, preveč. Smo postali še eno zarezo na svojem pasu, in smo na koncu res njega in sebe sovraži.

Kot zrela ženska, ste vedeli, da lahko igralec zapravljati svoj čas z nekom drugim. Ti si tako izven teh dneh, in če je človek kdaj začne predvajati s tabo, da je lahko na pot.

Avtomobili Ne več važno

To vas shiver kadarkoli Brad zaniha gor na vaši šoli v svojega očeta Cadillac, ampak kot boš starejši, se zavedaš, da materialni predmeti, kot so avtomobili dejansko ne glede na to, da je veliko. Kaj vam je ljubše, je človek, ki je dobro potoval, svetovno moder in izkušen. Ni važno, koliko denarja je dobil; kaj je bolj pomembno je, kako je to preživi.

Ti imajo zdaj večja pričakovanja

Ko si mlad, to sploh ni pomembno, da Brad nima službo, poje ogromno junk hrane, gre protestirajo na vikend je in razbija njegovo spodnjo ustnico, ker je odpade svojo rolko. Ti si tako mlad, anti-avtoritarni in ne želite, da vseeno delati, ker dela zanič.

Kot boš starejši, čeprav si želite malo več ambicij s svojim partnerjem, kot metanje jajc na oknu širše skladišča. Si želite, da bi imel solidno kariero, in lahko celo pričakujemo, da bo nekega dne te bo vprašal za roko.

Si zdaj iti za osebnost

Ko si bil mlajši, si seveda želel dobro osebnost. Ti in Colin ekscentričnega genij iz matematike so bili tudi najboljši prijatelji. Ti se nikoli z dne Colin, čeprav, ker je bila slaba, a čeden Brad bolje videti. Bilo všeč osebnost, ampak izgleda, ki greste šibka na kolenih.

Kot boš starejši, čeprav se zavedaš, da je oseba dejansko pomembno toliko bolj, kot izgleda. Zdaj želijo nekoga z možgani, ki je humoren, domiseln, zaščitna in radodaren. Hočeš nekoga, ki bo vedno na voljo za vas in ki vas ima rad, kdo ste.

Imate stroga merila

Morda v preteklosti ste bili pripravljeni, da bi kateri koli tipu priložnost. Kaj je bilo tam izgubiti? Kot boš starejši, čeprav, ko ste ugotovili, da ste zapravili veliko časa dating brez hopers in da je čas, da nastavite posebnih meril.

In če se fant ne ustreza, ga ne dobi v.

load...