10 načinov za tiho nakazovanje vašega fanta o tem, kaj želite za božič | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 načinov za tiho nakazovanje vašega fanta o tem, kaj želite za božič

10 načinov za tiho nakazovanje vašega fanta o tem, kaj želite za božič

Božič je tik za vogalom, in čeprav ti tvoja mama vedno pravi, da je Božiček ti nekaj kul letos dobil, saj veš, da je človek, ki resnično potrebuje prepričljiv, kaj želite, da vaš fant.

Sprijaznimo se: fantje niso super, ko gre za nakup darila. Vse kar vem je, da imaš oči na nekaj, in ste obupani, da ne on ne ti kupil nekaj res smeti, ki vas bo nesrečen. Na žalost, on je že na kolesih iz "Prepričan sem, da vem, kaj hočeš" linijo bala, kar v bistvu pomeni, da se dogaja, da bi dobili nekaj, kar boste sovražim. Ojoj.

Edini način, da lahko reševanje božič zdaj ga spustite nekaj namigov o tem, kaj hočeš. Kako to storiti? Oglejmo si oglejte!

Preleti nekaj revij Skupaj

Morda branje ni njegov forte. Morda branje ni tvoj forte niti. Toda brez skrbi, ker flicking skozi revije se ne bere na reči, tako da zagotovo ne bo dobil sumljivo, ko se mu predlaga, da bi morali preživeti popoldne branju vaše najljubše revije skupaj.

load...

Moral bi izkoristiti to priložnost poudariti darila v reviji, ki menite, vaši prijatelji bo všeč. Dobili vsi navdušeni, ko ste naleteli na različnih daril in reči, "Oooh! Gemma bi rad, da! "

Potem, ko gre za vse pomembne darilo, ki ga želite, lahko rečem nekaj podobnega, "OMG! To mi je všeč!"

Ali si lahko malo bolj subtilna od mene. Pravkar sem se preveč navdušena.

Povejte svojim prijateljem, da padec namig

Če ne fancy pada pridihom sebe in mislim, da bi bilo preveč očitno, lahko vedno prosite svojega prijatelja, da opravljate svoje umazano delo.

load...

Pick nekoga, da bo vaš sel, imajo besedo z njimi in jim povej, kaj si resnično želite za božič, nato pa od njih zahteva, da jo predlagam, da svojim fantom. Prijatelj ne bo neposredno rekel: ". Tvoja punca želi ta" Namesto tega si predstavljamo pogovor bi šel malo nekaj podobnega:

"Res mislim, da tvoja punca bi cenili ta kos nakita."

"Ne"

"Kaj? Stari, domnevam ona bi radi to ogrlico. "

"Ne Dobivam svoje nogavice. Že kupili 'em. Pet nogavice za 10 $. Stripes. "

"Stari? Nakit ali nogavice? Daj no!"

"Bolje jo poznam kot ti. Rada nogavice. Vsa dekleta, kot nogavice. Dobivam nogavice. "

"… Stari?"

Ok, da eden ni šlo tako dobro. Toda morda je šlo bolje IRL!

Povej mu Amazing Prisotni prijatelju postaja

Moški so konkurenčni. Ne marajo, da izgubijo z drugimi fanti. To je njihov instinkt za boj in zmago.

Torej, kaj morate storiti, je, obvestite svojega fanta, da je tvoj najboljši prijatelj ve, kaj ona sestopu njen mož za božič - in to je muhast "super.

To bo sprostilo svojo konkurenčno instinkt in povzročiti, da se čutijo dolžne, da bi dobili enako veliko darilo - če ne tisti, ki je dejansko boljši!

Seveda, si verjetno ne želite, da gredo predaleč s to eno in ga poudarimo do točke, kjer ima max ven na svojo kreditno kartico. Ampak lahko pojasnite, da je vaš prijatelj dobili enako darilo hočeš.

Get Inside njihovo podzavest

Kako v notranjosti človeka podzavesti ni enostavno, ampak to je nekaj, kar lahko poskusite. Na primer, če je vaš fant je vizualna oseba, bi lahko spali podobo darilo v svojem spominu. Parada stran iz revije pred njimi, se prepričajte, da slike palice.

Lahko poskusite z drugimi tehnikami, kot so brenčanje pesem, ki spominja na televizijski oglas, ali bi lahko uporabili besedo igro.

Ta metoda je udaril ali izpustili, seveda, vendar je vredno poskusiti.

Začetek Zgodnje

Včasih, moraš začeti s namiguje zelo zgodaj. Kot, poti nazaj v juniju.

Nekatera dekleta začnejo že februarja.

Oglejte si, kaj iščete storiti, je rastlina seme v mislih svojega fanta, kaj želite. Z uzdiše po nekaj prej v letu, ste namigovali, da svojim fantom, da si bi si želel nekaj. Ampak zato, ker Božič je tako daleč, da ne bo niti prečkati svoj um, da ste pada prazničnih namigov.

Dejansko je trik, da je ta, da se spusti namig po tvoj rojstni dan. Ko je to storjeno in posuta, lahko začnete lamentiranje, da nimate določenega nekaj v svojem življenju.

Ko ste jo omenili, čeprav nikoli ne moreš še enkrat omenil. Naj narava deluje čarobno, in pustite, da tvoj fant misli, da je prišel z idejo.

Poskrbite, da posluša

Nič ni hujšega od velikega namig, da postane ignorirala. Iz tega razloga, morate biti previdni, ko spusti svoje namigov.

Če je vaš fant je zaseden igranje video iger, zdaj ni pravi čas za stavke. Izberite trenutek, ko je to opozorilo in vam daje njegovo popolno pozornost.

Čas je pravi

Če spustite namig prezgodaj, lahko pozabi vse o tem.

Ključno je, da spustite namig nekaj dni, preden gre ven nakupovanje.

Opomni tvoj fant Ta darila so pomembni

Povej svojemu fantu, koliko božič pomeni za vas. Razložite mu, da je to cenjenih čas v letu za vas, in da je pomembno, postavlja veliko časa in truda v ti izbiri darila. Naj zavedati, da je poceni, varljivi darilo samo ne bo ga razrežite za vas in bo dejansko bi si razburjena. Kaj hočeš od njega, je nekaj posebnega.

Exploit Social Media

Kanali, prek katerih lahko namig, da svojim fantom o tem, kaj si želiš za božič niso več strogo omejena na resničnem življenju. Danes, lahko uporabite socialnih medijev narediti precej ničesar, vključno pada namigov.

Če je nekaj, kar imaš oko, ga objavite na Facebooku enkrat. Lahko bi jo označite s komentarjem o tem, koliko vam je všeč ali želiš, da bi enega, ali pa bi samo rekel ničesar. Zgolj dejstvo, da ste objavili element darilo na vaši steni mora biti dovolj, da predlagam, da vašega moškega, da je to nekaj, kar bi radi za božič. Saj ne pričakujejo, da ga sprejme, vendar bi bilo neverjetno, če bi.

Moraš biti Praktično

Ženske so ponavadi veliko bolj čustven kot fantje. Ko smo želeli nekaj, smo rekli, da smo ga želeli, ker nam je to všeč.

Spomnim se, ko sem kupil kolo samo zato, ker mi je bilo všeč, kako je bilo videti. Jaz nikoli ne uporablja, tako da mi je fant povedal, da ga prodajajo. Bil je prav, seveda; Sem kupil drago kolo samo zato, da sem lahko gledal na to!

Torej, če ste poskušali namig za fanta, kaj želite, morate biti pozorni na vaši izbiri besed. Preprosto rek "Všeč mi je", ko vidite oglas na televiziji ne bo zmanjšal veliko ledu z njim. Morda bi lahko preleti revije in pojasni, kako tak in tak element bi bistveno izboljšali svoje življenje.

load...