10 najcenejših narobe obročev na svetu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 najcenejših narobe obročev na svetu

10 najcenejših narobe obročev na svetu

Ko ste v ljubezni in dobiš zaročena, vsak človek želi kupiti najboljši prstan jih lahko privoščite za žensko, ki je na tem, da postane njihova žena. Znane osebnosti in fotografije so enako kot vsi ostali v zvezi s tem, vendar pa si jih lahko privoščijo, da splash samo malo več o svojih daril za njihovo zarocnika. Ko preberete ta seznam nekaterih najdražjih angažiranje obročki na svetu, lahko tvoja ideja o tem, kaj drago je za vedno spremenilo, saj govorimo obroči, ki stanejo milijone dolarjev, ne le zgolj na tisoče. Tukaj je seznam, če deset najdražjih angažiranje obročki, ki so znane osebnosti nosili na svojih prstih.

1. Grace Kelly - 4.060.000 $

Ko se poroči v kraljevi družini, bi lahko pričakovali nekaj več kot run-of-the-mill, povprečna zaročni prstan in to je točno to, kar knez Rainier III Monako dal Grace Kelly, ko je dobil se ukvarjajo. Princ je prvotno kupil Cartier večnost pas diamanti in rubini, ko pa je videl druge hollywoodske zvezde s še večjimi obroči, je nadgraditi njegov do 10,7 karatni, 4.060.000 $ obroča.

2. Anna Kournikova - 2,5 milijona $

Ko je kralj latinski pop glasbe, Enrique Iglesias, njegovo srce nastavite na poroki Ruska teniška zvezda Anna Kournikova se je odločil, da bo le najboljše sporazum diamantni prstan storiti za ljubezen svojega življenja. Dal Kournikova je osupljivo lep hruškasta, diamant zaročni prstan, ki je bil po ocenah vreden okoli 2,5 milijona $.

load...

3. Mariah Carey - 2,5 milijona $

Raper Nick Cannon izstrelil vprašanje Mariah Carey z nekaj Polet preveč. Bil je ne bo, da bi ne za odgovor, zato je pljusknil iz - 2,5 milijona $ na 17-karatni rožnati diamant prstan je, da ima 58 posameznih diamantov na njej. To je bil problem rešen, je par poročen v istem letu, vendar je kasneje ločila. Letos Mariah Carey je prejela še eno zaročni prstan, ki presegel prejšnjo - osupljivo 35-karatni diamant in platine zaročni prstan iz njenega milijarderja zaročenca, James Packer.

4. Kim Kardashian - 8 milijonov $

Večina od nas bi naredil z romantično obrok za dva in violinist igral v ozadju, vendar Kanye West najel baseball stadion in 50-sedežna orkester za ustvarjanje pravega vzdušja za njegov predlog, da bi Kim Kardashian. Prav tako jo je predstavil s 15-karatnim Lorraine Schwartz diamantni zaročni prstan vreden - 8 milijonov dolarjev.

5. Jacqueline Kennedy - 2,6 milijona $

Pet let po umoru svojega moža John F. Kennedy, Jacqueline Kennedy prejel predlog za poroko in je diamant zaročni prstan iz grškega ladijskega magnata Aristotle Onassis. Zdi se malo odpadkov, vendar je nosila samo obroč dvakrat. Preostali čas, je bil njen zelo poseben diamantni prstan zaklenjena varno stran v bančnem trezorju. Prstan je bil prodan za 2.590.000 $ na dražbi leta 1996.

load...

6. Beyoncé - 5 milijonov $

To mora biti lepo prejeti prstan, ki stane več kot večina ljudi nikoli zaslužil v življenju, ko pa so Jay-Z, 5 milijonov $ je le kaplja v morje. To je tisto, kar je plačal za lepe diamant zaročni prstan je dal Beyoncé, ko je predlagal, da se ji.

7. Paris Hilton - 4,7 milijona $

Grški dedič ladjarske sreče, Paris Latsis, oluščene iz 4,7 milijona $ za sevalno 24-karatnega belega zlata zaročni prstan za žensko, ki jo je želel poročiti, Paris Hilton. Par se je zaročila maja 2005, oktobra istega leta pa se je razdelila. To samo dokazuje, da tudi - 4,7 milijona $ ne more kupiti ljubezni! Paris Hilton kasneje dražbi obroč za dvig denarja za dobrodelne namene.

8. Jennifer Lopez - 4 mio $

Jennifer Lopez je zbirka treh udejstvovanje obroči, ampak tisti, ki je imela največjo ceno je obroč je bila podana z R n "B pevec Marc Anthony, ki je vredna po ocenah 4 milijone $. Najmanj se je to slaven par dejansko poroko. Poročila sta se leta 2004 in so se ločila leta 2016.

9. Blake Lively - 2,5 milijona $

Green Lantern igralec Ryan Reynolds, izkopali globoko v žepih, ko je predlagal, da Blake Lively. On je preživel ocenah 2,5 milijona $ za zaročni prstan, in nihče ni vedel, so se ukvarjale do presenečenja poroki leta 2017. Srečen par še vedno skupaj in imajo zdaj hčerko.

10. Elizabeth Taylor - 8,8 milijona $

Elizabeth Taylor res ni mogoče, da ji um up o moških. Bila je poročena osemkrat in dva od teh porokah bili Richard Burton. Vedela je všeč njen nakit, čeprav, in morda zato Richard Burton ločila podjetje s presenetljivo - 8,8 milijona $ za 33-karatno Asscher-cut Krupp Diamond zaročni prstan.

Katere so vaše najljubše najdražjih angažiranje obročki?

load...