10 najdaljših slavnih zakonskih zvez | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 najdaljših slavnih zakonskih zvez

10 najdaljših slavnih zakonskih zvez

Smo ponižni, navadni ljudje pogledati do zvezdnikov navdih pogosto. Včasih so nas navdušili s svojo nadarjenostjo, včasih so nas navdušili s svojo vztrajnostjo, ki jih je dobil njihov uspeh. Včasih gledamo na enviously in želim, da je imel svoje hibe brez izgleda, medtem ko so drugi časi preprosto želijo, smo imeli svoje življenjskega sloga in diamant obroči.

Mi pa ne, želeli smo imeli srečo z ljubeznijo in zakonsko zvezo.

V norem svetu slave, se zdi, zgodbe iz prave ljubezni, da se skriva pod ruševinami navideznih zakonskih zvez, v živo na realnost TV oddaji predlogov in nepremišljenim razvez. Ali je to Kim Kardashian naj bi dobili poročiti v ponudbi za povečanje ocene njenega označitev, TV oddaje, Rihanna pridobivanje bashed o Chris Brown, ali Tom Cruise dobili ločila verjetno zato, ker njegova žena ni kupil svojo teorijo, da smo vsi tujci ustvarili, prava ljubezen se zdi, da manjka v Topsy Turvy svetu slave.

load...

Ampak zato, ker smo tukaj na Beauty & Nasveti verjamejo, da romance še zdaleč ni mrtva v Hollywoodu, si bomo vzeli trenutek za praznovanje 10 najboljših in najdaljših slave poroke in ugotovite, kdo je najboljši na iskanje ravnotežja med zahtevami , da bi bil slaven in ohranja zdrav odnos.

Ozzy Osbourne in Sharon Osbourne

Večina moških, ki odgrizne glavo netopirja in se razglašajo, da je princ teme verjetno ne pričakujte, da Uživati ​​v toplem, trajne ljubezni do žene na vekov veke, ampak nekako Ozzy uspelo čar Sharon in je poročiti ji od leta 1982.

Sharon bo verjetno priznal, da je bil poročen s Ozzy svoje vzpone in padce, vendar je dejstvo, da sta še vedno skupaj samo kaže, da prava ljubezen res lahko dvigne nad brez glave netopirji, pijačo in zdravila, in bizarne televizijske oddaje realnost.

load...

Will Smith in Jada Pinkett Smith

To je še eden od najdaljših zvezdniških porok. Očarljiv in prefinjen Will Smith spoznal svojo sorodno dušo Jada Pinkett Smith že leta 1990, ko so bili tako mladi avdicije za The Fresh Prince of Bellair. Čeprav Smith je dobil vlogo in je ni, ni bilo sovraštvo čutil med parom kot prava ljubezen hitro začela cveteti.

Oni so še vedno močna v letih 2017 in ima dva odrasla otroka, Jaden in Willow. Nekdanji je celo začelo deluje poleg svojega očeta v hit filme, kot so The Pursuit of Happiness in sandali kot po Zemlji.

Michelle Pfeiffer In David E. Kelly

Nevarne Minds in What Lies Beneath zvezdic Michelle Pfeiffer prvič spoznala svojega časa Beau David E. Kelley, ko so bili poslani na zmenek na slepo. Pfeiffer je že opomogel, ko je njen sedemletni zakon Peter Horton je končalo z ločitvijo leta 1988, in zmenek na slepo z Davom šlo tako dobro, da je par poročil leta 1993.

Eden od ključev do njihove življenjske dobe je, da še naprej redno datum noči, ki poskrbi, da se jim zdi čas, da skupaj preživijo kljub Grozničav seznamih. Imata dva otroka skupaj, John Henry Kelley in Claudia Rose Kelley.

David Beckham in Victoria Beckham

Nogometna zvezda David Beckham je le sramežljiv, skromen (če je nadarjen), angleški, ko je spoznal član Spice Girls "Posh Spice" v letu 1998. Njihov odnos senzacijo v nacionalnem in svetovnem tisku, z viri trdijo, nogometaš, ki je prekinila njegovo nogometno obliko.

Par se je na poroko leto kasneje v letu 1999 in so bili skupaj, odkar z Victoria porodu svojih štirih otrok, Brooklyn, Romeo, Cruz in Harper. So razdeliti svoj čas med Los Angeles, Miami in v Veliki Britaniji.

Tom Hanks in Rita Wilson

Tom Hanks prvič dobil Pritrjen leta 1978, ko je bil le 21 let star. Prva poroka ambicioznimi igralčevo svoji kolegij srček je trajala do leta 1987, v istem času je spoznal Rita Wilson na nabor prostovoljcev.

Kljub temu še vedno z občutkom za svojo ženo, je bilo Hanks priznati, da je bil zaljubljen v Wilson, in ločila svojo ženo. On in Rita šel na poroko leto kasneje, in ima dva sinova, Chester in Trumana. Tom in Rita so fantastičen primer, kako se lahko dve zaposleni akterji Hollywood odlično uravnotežiti svoje Grozničav urnik dela v zasebnem življenju.

Jerry Stiller in Anna Meara

Jerry Stiller in Anna Meara je bila v bistvu poročena že od začetka časa, dokler Anna je žalostno smrti že to poletje.

Ok, ni res, ampak ko si je ta golobčka priklopljen nazaj, leta 1953, ko je Stalin še vedno odloča na Sovjetsko zvezo, nihče ni slišal, Frank Sinatra, in prva izdaja Playboya je bil sprostiti na nič hudega slutečega javnosti, od katerih je najbolj verjetno še vedno sploh ne vem, kaj golota je.

Morda ena od vezi, ki vodijo v lepem Jerry in Anna je zakon skupaj je, da so pogosto delali skupaj, predvsem v popularni ameriški sitcom The King of Queens.

Kevin Bacon in Kyra Sedgwick

Kevin Bacon je dobro znano, za igranje womanisers in psihopatov, tako da bi prišel kot presenečenje, da se glasi, da so on in čudovit Kyra Sedgwick poročen od leta 1988 in še vedno potekajo zelo močna.

Kot mnogi akterji, ki so dobili skupaj, K & K prvič srečala na snemanju neznana filmska Lemon Sky. Čeprav je film, ker je izginil s polic in v pozabo, se je ljubezen med par goji in goji, in se kmalu po vezani vozel leta 1988.

Sting in Trudie Styler

Čeprav so Sting in Trudie Styler poročena šele od leta 1982, so bili postavka za deset let, preden Sting dobil navzdol na eno koleno. To pomeni, da smo bili skupaj skoraj tako dolgo, kot Jerry in Anna. Skoraj. Čeprav do takrat, ko je dobil skupaj leta 1972, se je Frank Sinatra že upokojeni.

Oni so še vedno močna danes in ima šest otrok, vključno z Mickey Sting.

Ok, smo se šališ. Pravkar je poklical Mickey.

Michael J. Fox in Tracy Pollan

Vedno pravijo, da ženske ne bi smele danes človeka, ki je manjša od sebe, ampak visok Tracy začela hoditi kratko Michael leta 1987, je po srečanju na snemanju Bright Lights, Big City, in oni so še vedno skupaj zdaj.

Poročila sta se leta 1988, in Michael je bil trpijo zaradi bolečine v vratu, od leta 1990 -, vendar pravi, da je vredno. Ho-ho.

Julia Louis-Dreyfus in Brad Hall

Ko Seinfeld končal ob koncu devetdesetih let, bi lahko Julia Louis-Dreyfus preprosto izginilo off naš radar kot vseh drugih članov litega. Vendar pa je njena nedavna starring vlogo kot podpredsednik ZDA v smash komedija TV seriji Veep jo požene nazaj v soju žarometov.

Julia in Brad vezani vozel leta 1987, preden je bil Seinfeld še stvar, in so se ohranili skozi obeh svojih Grozničav seznamih. Bravo!

Katere so vaše najljubše najdaljših zvezdniških porok?

load...