10 najhitrejših načinov za ozdravitev po groznem srcu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 najhitrejših načinov za ozdravitev po groznem srcu

10 najhitrejših načinov za ozdravitev po groznem srcu

Ljubezen je čudovita stvar, vendar pa z njim prihaja nevarnost tuga in da je boleča izkušnja, da bo večina od nas, da gredo skozi, vsaj enkrat v življenju. Ko nekdo, ki imate radi vas zapusti, ali vas boli, lahko čustvena bolečina se zdi, da je neznosna, in morda celo občutek, kot da ne bo nikoli več ljubiti. Čas ne zdravi bolečino, čeprav, in ne bi smeli pustiti ena slaba izkušnja držite nazaj od zaveže na drugo razmerje, ko ste pripravljeni za to. Če doživlja bolečino tuga, potem berite teh deset stvari, ki jih morate storiti, da pomaga zdraviti srce hitreje.

1. Ne skrivaj pred bolečino

Ne bojte se, da žalujejo, ker to je, kako boste dobili preko bolečine. Če poskusite pretvarjati, da ni važno, in poskusite ignorirati čustva, ki so v tebi, lahko nikoli popolnoma prebolela izkušenj. Če se počutite, kot jok, nato pa imajo dober krik, da je veliko bolje, da pustite ta čustva ven, kot bi bilo poskusiti in jih steklenico gor.

2. Spremenite rutino

Še en preprost nasvet o tem, kako priti čez razpadu, da spremenite svojo rutino. Boste morali, da bi prekinil vse vezi s svojim ex, tako da vam ne vodijo pridobivanje konstantno opomnike za njim. Odstranite opomnike za njega od doma in, morda, preurediti pohištvo, tako da je stanje drugačno, od trenutka, ko ste bili z njim. Spremenite rutino, tako da vam ne gredo nazaj na istih mestih, ki jih uporabljajo, da gredo z njim, in obravnava položaj kot nov začetek.

load...

3. Delo-out vaše žalosti

Lahko se znebite nekaj jeze in frustracije, ki jih delajo. Pojdi tek, plavanje, ali pa se podate v telovadnico. Vaja se boste počutili bolje in bo vaš um off stvari. Najslabša stvar, ki jo lahko naredimo, je, da bi sedel doma občutek žal za sebe, tako da prevzamejo nadzor s koncentracijo svojo energijo za bivanje fit in bo pomagalo preusmeriti misli.

4. Get spremembo kulise

Naslednji dober nasvet o tem, kako priti čez razpadu je, da bi dobili spremembo kulise. Če lahko, bi se mu na drugo mesto ali pa, še bolje, v drugo državo, za počitnice. Tudi, če lahko upravljate samo vikend, bodo dobili od svojih običajnih okolice pomaga postaviti stvari v drugačni luči, in to vam bo dala čas, da se vaše misli skupaj. Potujejo sami bo tudi služil, da vas spomnim, da ste popolnoma sposobni preživeti sami.

5. Začetek nate

Moraš narediti kompromise v razmerju in ne moreš biti sebičen, zdaj pa naj bi se začeli si dal prvi. Začnite z razmišljanjem o stvareh, ki bo ste zadovoljni in da vam bo pomagal razviti kot osebo. Morda boste želeli, da razmišljajo o uporabi te možnosti, da bi spremembe v vašem življenju, ki vas bo pripeljala bliže k uresničitvi nekaterih vaših sanj.

load...

6. Get preobrazba

Kako preobrazba je še en čudovito namig o tem, kako priti čez razpad. Ven s staro in z novo mora biti vaš moto zdaj, tako da najprej si privoščite preobrazbo. Get vaše lase naredil, vlagati v nekatere nove obleke, in na splošno se razvajajte. Ko se trudijo, da bi dobili več kot v razpadu, počne stvari, ki so samo za vas lahko zelo terapevtsko in vaš novi videz se boste počutili kot nova ženska.

7. Spomni se svojih prednosti

Naslednji velik namig o tem, kako priti čez razpadu je, da se spomni svoje edinstvenosti, lepote in vse svoje talente. Poskusi, da ne živijo na tisto, kar si morda mislite, da bi si naredil drugače, in preživite nekaj časa se spominja vseh prednosti, ki jih imate. Ste bili skozi grobih obliži prej, in boste dobili preko te strani, kot dobro. Napišite seznam vseh stvari okoli sebe, da so lahko ponosni in uporabljajo, da vam moč, da se premaknete naprej.

8. Pojdite ven in se družijo

Vi pa ne boste počutili kot še enkrat igranje, in res ne bi smeli početi, da dokler niste prepričani, da ste pripravljeni, vendar to ne ustavi greš ven s prijatelji. Nadaljevanje na vabila, ki jih imajo za stranke in noči ven in ven in druženje z drugimi ljudmi. Vse vrste odnos bo dobro za vašo dušo in vam ni treba pustiti kaj postane resen, če ne želite, da bi.

9. Pogled v prihodnost

Ne moreš preprosto obrišite ex iz svojega spomina, še posebej, če je bolečina še svež v tvoji glavi, vendar pa lahko začnete razmišljati več o prihodnosti, kot v preteklosti. Poskusite nehati misliti, da ne more biti srečen, ne da bi tvoj bivši okoli, ker to ni res. Namesto, začetek, da bi načrte za svojo prihodnost, in razumeti, da vam ni treba nikomur, da ste srečni.

10. Ne pozabite, da boste spet radi

Naš končni nasvet o tem, kako priti čez razpadu je, da se spomni, da boste spet radi. Breakups so boleča izkušnja za vsakogar, in lahko se boste počutili, kot da ne bo nikoli več ljubezen, ampak bo. Vseeno zadovoljen z dejstvom, da je nekaj, kar smo vsi morali iti skozi v določeni fazi življenja, in to je nekaj, kar smo vsi uspeli priti skozi. To lahko traja tudi nekaj časa, preden ste pripravljeni, da se odprejo spet radi, vendar pa bo, sčasoma.

Kako preboleti razpadu? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...