10 najhujših načinov za flirt z nikomer | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 najhujših načinov za flirt z nikomer

10 najhujših načinov za flirt z nikomer

Morda misliš, da so stare tehnike spogleduje z datumom, in da je čas, ti in vsi ostali poskusili nekaj novega.

Problem je v tem, da a) so stare tehnike ni datiran in b) tvoja ideja o novi bi bilo nekaj smešno, da ima katastrofalne posledice.

Da bi se prepričali, da nikoli ne pade v past, ki jo prikaže undateable za vsako osebo v sobi, pa si oglejte na 10 najslabših načinov, da se spogledujejo z nikomer. Namig: jih vse Izogibajte se!

load...

1. Zalezovanje - In potem razkrivajo njihovo življenjsko zgodbo, da jih

"Torej, radi hrenovke?"

"Kako veš?"

"Duh! Vaš profil slika nazaj v letu 2009, neumno. "

Torej ste si jih našel na Facebooku in ste se odločili, da se prepustite v celo vrsto Facebook zalezovanje. Medtem ko to lahko zabavna za vas, lahko pa tudi grozljivo, če se potem odloči, da bo razkril, da jim vse o njihovem življenju. Ključ do spogleduje je odkrivanje stvari o drugih ljudeh - jim ni povedal vse, kar so že vedeli. Kje je zabava v tem?

load...

2. Coming On Strong

Odločili ste se, da gre za ubijanje po petih minutah. Vso srečo!

Ja, ker boš ga potrebujete. Veselje spogleduje je vse v predlog; to je uničila, ko prideš na premočan. Če ste dobili preveč blizu njih, po le nekaj minut, tako da se lahko počutijo sapo na njih, ne boste dobili nikjer. Oni so le, da bo Predvidevam, da ste obupani in pomoči potrebnim. Namesto, umakniti in se igrati mimogrede. Zabavaj se!

3. Smiling od daleč

Ja, fantastično spogleduje tehnika je ujeti pozornost nekoga z druge strani sobe. Ti v oči in se nasmehneš. Tako lahko nekdo ve, da vas zanima.

Vendar je treba narediti korak. Če se boste držali sedel tam, nasmejan in gledal, da se bo spremenila v nekaj res čudno po eni uri. Morate narediti prvi premakniti nekaj trenutkov po tem, ko tvoje oči zaklenjena. Spogledovanje od daleč vse noči ni kul, in to postane zelo neprijetno, ko nekaj časa. Kot, da ne more povedati, če ste se spogleduje z njim ali njihovim sortiranjem za nekaj drugega.

4. Spogledovanje z njihovimi prijatelju

V 1967 Flirting priročnika, "spogledujejo z Njun prijatelj" je bil visoko na seznamu Zapovedi. Toda znanstveniki so zdaj ugotovili, da je samo v resnici ne deluje. Medtem ko se spogleduje s svojim prijateljem super za vsakogar, ki je preveč sramežljiva, da se spogledujejo z realnim ciljem, to ne pomeni, da svoje namere jasne. Prava oseba, ki vas zanima, nima pojma, ki ste jih kopanje namesto, in boste morda na koncu porabe mesecev poskuša chase izgubljen.

Kot veliko stvari v življenju, ki ste jih moraš priti naravnost do točke.

5. Zakol Za Facebook

Nobenega dvoma ni o tem: nekateri od nas so dobili srebrne prste in smo lahko flirt, kot so George Clooney, ko smo na Facebooku. Toda, ko gre za resnični svet in dejansko dobro sodelovanje, smo zmrzne. Nimamo srebrne jezike, in naši chat-up linije postane nered.

Problem je, da če se držite Facebook predolgo, ti res ne bo dobil nikjer. Lahko samo "kot" njihove slike za določen čas pred drugo osebo bo dolgčas in korak naprej. Želijo realnem življenju flirtanje, veš!

6. Ni sporočil je za veka

Misliš, da je ključ za dober flirt je, da jih čaka? Pomisli še enkrat. Če ste namenoma traja predolgo, da besedilo nazaj, bodo dobili dolgčas. Te bomo dobili uničen in jih bomo izgubili zanimanje. Dober spogleduje seja je tista, kjer se stvari premikajo hitro in zagon raste z večanjem želja. Moraš biti hiter in duhovit, ni počasen in dolgočasen. Nihče ne želi, da. Če so vas texted in ste v položaju, da ne odgovori, potem odgovor!

7. Preveč dražila

Dražila, je velik del spogleduje, in vse najboljše flirters se prepustite v njem. Ampak včasih lahko greste predaleč. Če je, na primer, dražila naredi kopijo celotnega spogleduje repertoar, boste morda želeli, da pridejo gor z novo škatlo trikov.

Preveč dražila bo sčasoma bo druga oseba dobil obrambni, in na tej točki se lahko stvari postanejo resne in nervy. Vi ne želite, da bi jih jezni, ker ko pridejo je jezen je vse uničeno. Draži, šale, vendar ne preveč. In naj bo luč!

8. Ustrahovanje

Ne pozabite kodo za igrišče, ki omenjeni če si potegnite nasprotnega spola za lase, jih brcati in klofuta jih, to je zato, ker imate zaljubljen na njih? Ja, da ne deluje, če si odrasel. Vi preprosto ne more razbiti nekomu v obraz, in pričakujejo, da bodo z oznako "Flirter leta." To ne deluje, če si 8. V redu?

9. Zapeljivo prehrana

Smo vsi videli moški in ženske poskušajo biti zapeljiva, ko jedo hrano v filmih. Ok, ni poskus o tem; oni so tako zapeljivo, da smo včasih dobili malo vroče in moti! Toda medtem ko igralci uspelo, da bi lizal liziko videz mikavna, ne moreš. Če jo poskusite, boste šele na koncu z jajcem na obrazu (verjetno dobesedno če poskusite jesti jajce zapeljivo).

Ko gre za jesti hrano skupaj, samo držijo očesni stik in poslušal njihov pogovor. Nikoli ne poskušajte uporabiti banano kot rekvizit. To ne bo delovalo. Zaupajte nam.

10. Zakaj tako resno?

Spogledovanje naj bi bilo zabavno, in da je lahko včasih pripelje do romantike. Zagotovo pa ne vedno. Če ste tip osebe, ki misli, spogleduje pomeni, da druga oseba želi dolgoročnega odnosa z vami, imaš težave. Naslednjič, ko vaše delo kolega spogleduje z vami in se dotika z roko, ne bi napako jih sprašuje, če želijo izpolniti svoje starše. Samo pomiri, se sprostite in se zabavati. Če ga vodi nekje, vodi nekje. Vendar boste vedeli, ko je vodilni nekje.

load...