10 najhujših živil na datum | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 najhujših živil na datum

10 najhujših živil na datum

Običajni nasvet, kako se obnašati na dan, je, da se sami, ampak, ko gre za vašo izbiro hrane, stopati previdno, ker kaj izbrati v meniju bi lahko razliko med uspešno datum in nesreče. To ni samo grdo živila, ki jih potrebujete, da bi se izognili; je tudi o tem, kaj vaša izbira hrane je rekel o tebi, da moraš misliti. Izogibajte nerodno trenutke, tudi neprijetno razlitja, in odločitve, ki bo dala napačen vtis. Preberite teh deset živil, ki bi bile najhujše živila bi lahko Izbrali na dan.

1. Ne pretiravajte z zelenjavo

Običajno smo bi rekel kup na teh zelenjave na krožniku, ker so tako tako dobro za vas, če pa ste na zmenek s fantom, ki ste jih ni znano, za dolgo, bi bilo najbolje, da ne jesti preveč veg. Razlog je preprost; zelenjava lahko povzroči plin in ne želite imeti, da gredo na stranišče, ali še huje, imajo neprijetno izbruh vetra.

2. Izogibajte prigrizkov

Tucking v rebra ali Buffalo krila ni dobra ideja, ko ste na dan. Gledam na kosti, da bi dobili zadnji košček mesa, samo ni videti seksi na vse in ne bo bris za žar omako, da pustite čez usta videti dobro niti. Finger hrana je katastrofa čaka da se zgodi, da izogniti, dokler ne veste, fanta zelo dobro.

load...

3. Ostrige

Ostrige naj bi se afrodiziak in so precej zapletene hrane, ampak za nekatere ljudi, so najslabše vrste hrane na planetu in tudi samo gledal nekdo drug jesti surove ostrige jih bo dala povzdignil. Izogibajte se kaj podobnega ostrige in polži, ker niso vsi mislijo, da so poslastica in si lahko nekateri ljudje off obroka.

4. Prevelike sendviči

Če boste potrebovali prtiček obrišite nered, potem ko ste zaužili nekaj, potem ste izbrali napačno stvar off meniju. Ni načina, da bi jedli mega velika sendvič in videti elegantno hkrati in ni način za izogibanje razlitja. Izberite hrano, ki veste, da lahko jeste kot dama, na vzhodu, dokler ne boste spoznali nekoga malo bolje.

5. Špageti

Če lahko jeste skledo špagetov, ne da bi sam srkanje zvok, ali dobili paradižnikovo omako navzdol brado, potem vas pozdravljajo, ker jedo špagete, na eleganten način, je dosežek, ki presega večino od nas. Razen če ste 100% prepričani v vaše špagetov prehranjevanja znanja, niti ne pomisli da naročanje na dan. Sesanje sklope špageti nikoli ne bo izgledaš kul v restavraciji.

load...

6. Česen

Česen je še en ne-ne za datum menije. Če ste pričakovali, da bi dobili vsaj poljub, potem preskočite česen, saj vam daje slab zadah v nobenem trenutku ne na vseh. Še huje kot to, v samo eno uro ali tako, vonj česna bo celo izcedki iz kože preveč! Tudi če je naročil česen jed, bi vam lahko najbolje svetoval, da se izogne ​​na dan.

7. Solata kot glavno jed

Moški radi videli dekle z apetitom, tako da tudi če ste gledali svojo težo, ne naročiti solato ali predjed za glavno jed in nato izberite nad njo in pusti veliko je nepojedeno. Če boste to storili, je verjetno, da mislim, da niti nisi všeč svojo izbiro v restavraciji, ali pa se mu ni všeč. Če ste preveč izbirčni s hrano na dan, se bo spraševala tudi o tem, kako sitna boste nad drugim.

8. Koruza na LABOD

Koruza na LABOD je še eden od tistih živil, ki je preprosto nemogoče, da bi jedli z vsemi Polet. Razen če se bo poskušal jesti z nožem in vilicami, ki bi samo videti neumno, boste morali Ugriz, da slurp, in potegnite moteč videti obraz, medtem ko si potegnite nazaj svoje ustnice, da se na to. Potem, ko ste končali s svojo koruza na LABOD, se nasmehneš strela in razkrije vse malo bitov rumene zaljubljen med zobe. Ne pustite koruza na LABOD za en dan.

9. Gazirane pijače

Oddajanje rip z veliko burp ni preveč privlačna, bodisi, da pustite gazirane pijače za drugo noč preveč. Drži, da vino in ga piti v zmernih količinah, saj se bodo mehurčki v gaziranih pijačah, kot so kola zgraditi znotraj vas in vas ujamejo presenetilo.

10. Ne gre velika

Naš končni nasvet na datum obedovanja, se ne odredi največji obrok v meniju, nato pa prosite za dodatne krompirček! Zdrav apetit je privlačna, vendar jedo dovolj hrane za pet definitivno ni. Če greste veliko na vsakem seveda, on pa bo treba razmišljati o tem, kaj bi izgledal čez pet let.

load...