10 napačnih stvari, ki jih ženske naredijo za privabljanje moških, ki res ne delujejo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 napačnih stvari, ki jih ženske naredijo za privabljanje moških, ki res ne delujejo

10 napačnih stvari, ki jih ženske naredijo za privabljanje moških, ki res ne delujejo

Ko je dekle zaljubljen in ona je obupno za tip, da bi jo opazili, lahko je včasih zdi, da ji je preveč trudi in s tem, ona potisne človeka proč, namesto da bi ga pritegniti. No, nekatere stvari delujejo, druge pa ne, in nekatere stvari prižiganje popolnoma! Tukaj je nekaj več skupnih stvari, ki ženske ne bi pritegnili ljudi, da se ne bo šlo:

1. Ker je vse neumno in hihitajoč

Srčkan bimbo stvar je mrtev! Moški so bolj privlačijo inteligence in zaupanja, kot so na hihitati coyness. Radi nekoga, ki lahko smejali in je zabavno, da se s, ampak tudi veliko od tega, in boste potisne vse dobre fante na stran.

2. Način preveč ličila

Ena izmed najbolj pogostih napak, ki ženske bi se pretiravanje ličila. Če je videti, kot da je ponaredek, potem je človek ne bo všeč. To velja enako za ličila, lase, nohte in tan preveč. Vaša naravna lepota bo dobil svojo pozornost veliko hitreje, tako da se sveti!

load...

3. Izbirčni jedec

Dekle želi biti nežne in ladylike ko ona poje, ampak v resnici, človek bi raje videli dekle Tuck v svoji hrani in uživajte. Ok, tako da ne želijo videti in gledati jeste svojo dvanajsto hot dog, vendar zdrav apetit bi bilo dobro.

4. Poskus, da se z uživanjem alkohola

Človek se ne bo razmišljati tudi o dekletu, ki ga lahko outdrink in še manj o dekletu, ki dobi pijan. To je eno od področij, kjer bo ladylike umiritev delo, tako da je poraba vina na kozarec ali dva. On bo bolj navdušena samokontrole, kot je pomanjkanje tega.

5. Poskus, da je eden od fantov

Če je hotel noč s fanti "bi on šel ven s prijatelji. Moški še vedno radi svoje punce, da so dekleta, tako da se Mastan šale in slab jezik navzdol; je, da bi ga ne raje slišal od svojega dama.

load...

6. Brizganje pohvale

Fantje radi pohvaliti, vendar le v zmernih količinah. To bo šele čez kot napačna, če bi preveč pohvale ali pa jih preveč očitno. Če ste preveč kompliment ga, potem bo nehal to vseeno verjame.

7. Neprimerno govoriti

Seveda se večina moških privlači sugestivno govori, vendar je preveč prekmalu in jih bo odvrnilo. Moški so zelo hitro soditi dekleta, še posebej, ko dekle obnaša kot "prelahko". Ti vas lahko traja od ponudbe, vendar je malo verjetno, da vas resno kasneje.

8. Strinjanje z njegovo vsako besedo

Nekatera dekleta mislijo, da je dogovor z vsem, kar človek pravi zagotovila, da bo njegovo srce, ampak človek bi veliko raje spoznati dekle, ki pozna svojo um in ima svoje lastno mnenje o stvari. Dekle, ki ima svoje lastno mnenje in ve, kaj hoče, je veliko bolj privlačna, kot "da" dekle.

9. Uporaba srčkan imena za njega

Mu kliče srček pito ali srčkano medvedka ne bo mu vtis, še posebej, če to storite v javnosti. Tista stvar, ki jo nikoli ne sme narediti je, da človek videti neumen ali Nemuževan na javnem mestu, tudi ko se trudijo, da bi ga kompliment.

10. Mu dušenje

Verjetno ste že opazili dekleta, ki so po vsem moškim, poskuša dobiti njegovo pozornost. Če ste, potem ste verjetno opazili tudi videz draženje na moškega obraza! Fantje ne marajo, da bi zatrl, tako da mu dam priložnost, da diha in dovolite mu, da vas dobro poznam.

Ali imate nekatere druge stvari, ki jih želite dodati v seznamu napačnih stvari ženske ne bi pritegnili moške? Vas prosimo, da delite svoje dating nasvete in odnosov nasvete v komentar oddelku spodaj.

Ostani lepa in biti srečen!

load...