10 nasvetov, da se fant zaljubi vate | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 nasvetov, da se fant zaljubi vate

10 nasvetov, da se fant zaljubi vate

Ko se dekle sreča fanta, in on se zgodi, da človek svojih sanj, seveda ona mu želi, da ji je všeč, kot tudi. Smo že razpravljali na temo o "Kako narediti prvi datum - zadnja", kjer smo si nekateri "anti-nasvetov", kaj ne početi... V današnjem članku dal, omogoča govoriti o preprostih stvari, ki bo v pomoč, ko vas želim moškega svojih sanj, da vam je všeč. Mi se ne daje nobenih manipulacij nasvete o tem, kako trik osebo v ljubiti. Pravkar bomo delili nekaj koristnih svetuje, da v mislih, ko si res željo za nadaljnje raziskovanje tega "poseben" nekoga in videli, če je resnična ljubezenska zgodba se lahko rodi iz tega razmerja.

1) Be yourself. Paradoks celotno stvar je, da so takšni nasveti in triki no, s katerimi bo nekoga, da vas ljubim. Seveda, tehnike manipulacije obstajajo in imajo lahko svoj vpliv, vendar to ne bo trajalo, ne prinašajo nobene sreče sploh, in zato, manipulacija ne more imeti prave ljubezni kot rezultat. To je razlog, zakaj moj prvi nasvet je - bodi to kar si. Če želite odnos do lani, si želim, da te ljubim, kdo v resnici ste, kajne? Potem, ne pretvarjaj se, samo se pravi ste, na ta način bo edinstvena in drugačna, saj je le tista, ki jo na vsem planetu!

2) kozmetični znotraj in zunaj.

Vsi vedo, da je prvi vtis pomemben. Prav tako obstaja pregovor, da "ljudje radi z očmi", ki je delno res, še posebej na začetku. Ampak človek ne zaljubi samo s svojim fizičnim telesom, se je pritegnil s celostno podobo vas in vašo lepoto, tako zunaj kot znotraj. Kot je za svoj videz, lepote, ne pomeni nujno, da pride ton ličila in ustvarjanje fancy pričeske v salonu. Skrivnost je, da poudari vašo naravno funkcij s pomočjo nekaj lepotnih nasvetov in ličila, vendar ne poskušaj preveč težko, le dobro poskrbel zase in vodi zdrav način življenja. Imejte v mislih, da se videz ni vse, bo posebna oseba pogledati tudi na vaši notranjosti, in se zaljubila v notranji ste, kot dobro. Zato, gojiti svojo notranjo lepoto, dobre lastnosti srca in iskrenosti, tiste stvari, ki so resnično privlačna.

load...

3) Smile in pozitiven. Ko vibrira s pozitivno energijo, so ljudje seveda privlačijo vas. Eden izmed zelo pomembnih nasvetov je - nasmeh! Ko daš svoj nasmeh, da nekdo, ponavadi ga dobil nazaj. Ko poskušate očarati svojo posebno osebo, nadenite nasmeh in pozitivno razpoloženje, kot je to vaše komunikacije bo lažje in bolj gladko in boste videti bolj privlačna. Najlepše dekle je srečen! Izogibajte klepetala, kartonom, ne negativnosti in razpravljanje poslovanje drugih ljudi, nihče ne mara. Fantje kot dekleta z veselo in "sončnih" dispozicij.

4) Naj bo nekaj skrivnosti o tebi. To je nepotrebno povedati fant vse o svojem preteklem življenju in odnosih takoj na začetku razmerja, ne da bi mu utrujeni ali dolgčas vaš prekomerno talkativeness. Če ste res všeč to osebo, on pa naj bi bilo za vas, potem boste zagotovo skupaj in boste imeli čas za vse življenje govoriti o vsem. Mystery običajno je privlačna in bo hotel kaj več, vendar je tanka meja med skrivnosti in skrivnosti, zato poskusite, da ga čutim.

5) mu ne pokažejo vse svoje občutke. Če ste že noro zaljubljen v to osebo, vam ni treba, da je vse izraziti z njim, prav tako naj mu vedeti, koliko je pomembno za vas, ker se je mogoče zamenjati in včasih celo strah 🙂 To ne pomeni, da si je treba na brezbrižnost, moj point je: dati se odnos čas za razvoj in čakati, dokler ne rastejo bližje drug drugemu, potem boste lahko govorili o vsem in odkrito deliti svojo ljubezen, vendar na samem začetku v zvezi s čezmernim ljubezen izraz lahko odvrača oseba (vreme fant ali dekle).

load...

6) Dekle, ki posluša je zelo očarljiv. In jaz ne govorim samo o dobrih manir, gojiti kvaliteto dobro in iskreno poslušalca, bo to veliko pomaga pri komunikaciji z drugimi ljudmi in tudi s svojo posebno osebo. Ne bodite preveč zgovoren, si vzemite čas, da ugotovite, kaj je na njegovi glavi, zanima stvari, ki ga zanimajo, in še posebej ne nalagajo svoje mnenje, ne pozabite na pregovor: "Znesek mnenj na planetu je enak na znesek ljudi živi! «, tako spoštovanje in razmisliti, kaj druga oseba, ki ima za povedati.

7) Izogibajte se prepirov, uporabite humor. Dober smisel za humor je vedno pripravljen na trgu. Ljudje, kot je to, ne glede na to fant ali dekle. Če seveda imajo dober smisel za humor, jo uporabite, ne zatreti. Šala, smeh, povej anekdote, to bo komunikacija enostavna.

8) našli skupne interese. Vprašajte fant, kaj mu je všeč, lahko je šport junky in jih tudi preživijo ure v telovadnici, ali je rad potuje in to je tudi vaša strast. Če boste našli skupne točke s svojo posebno osebo, obstaja velika verjetnost, da se bo to, da vas bližje in vaš odnos bo trajal.

9) "Zaljubite" s samim seboj. Glej... Lahko kdo zaljubi v vas, če menite, da neprivlačen, nimajo zaupanja in svoj polni delovni čas je, da bo samo kritik tvoji glavi? Odgovor je ne. Torej, eden od najbolj pomembnih stvari, da imajo nekoga, da ljubezen vas je, da se zaljubila v sebi in sprejeti sebe v celoti, ne glede na kaj. In ne govorim o narcizma in arogance, bistvo je, da so zdrave samo ljubezen in samospoštovanje. Več o tem, da vidim ljubezen v tebi in ves svet se bo zaljubila v tebe.

10) Naj stvari tečejo. In do konca gor, samo bodite potrpežljivi in ​​počakajte, da stvari tečejo seveda, ne na silo ničesar, niti poskusiti premočno. Tukaj je ena izmed mojih najljubših citatov in to je zelo pomembno na področju odnosov: "Če imate radi nekoga, naj gredo Če pridejo nazaj k tebi, ker so tvoji večno Če ne, potem je bilo nikoli mišljeno.. Biti." Manipulativne ali morajo zanesljivi odnosi nikoli ne trajajo. Če je bil fant naj bi bilo za vas - bo skupaj in neverjetno srečni!

Prosimo, delite svoje misli v pripombah oddelku.

Ostanite srečni in zaklad sami.

load...