10 nasvetov, kako se bolje poljubiti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 nasvetov, kako se bolje poljubiti

10 nasvetov, kako se bolje poljubiti

Ali vaši poljubi voziti človek divje strasti, ali je še vedno dobil eno oko na TV? Poljub ni le poljub, to je trenutek nežnosti, ki jih delite s svojim fantom, to je poseben trenutek intimnosti, zato ne dovolite, da postane le del rutine, ter preverjanje teh deset načinov za izboljšanje vaše poljubljanje tehnike:

1. Ne pusti slab okus v ustih!

Naš prvi namig o tem, kako biti boljši poljubljaš je vedno spominjal svoje ustno higieno, saj ni nič slabši, kot prihaja od poljubom s spomini česna piščanca sinoči v tvoji glavi. Močna aromatizirana hrana, alkohol in kajenje vse pustiti svoj pečat, tako da se ne nagibajte v za poljub, takoj po večerji.

2. Poglej po ustnicah

Še en dober namig o tem, kako biti boljši poljublja je, da so vaše ustnice videti privlačna, mehka in kissable, in skrbeti za njih. Če želite, da vaš Pout lepa, piling vaše ustnice in jih obdržati navlažena. Dober način za to je, da uporabite mešanico olivnega olja in sladkorja za piling in uporabljati balzam za ustnice ali karitejevo maslo vsak večer, tik preden greš v posteljo.

load...

3. Osredotočite se na to, kaj počnete

Dekleta so ponosni na svojo usposobljenost za multitask, vendar to ni čas, da se delaš šest stvari naenkrat. Osredotočite se na svoj poljub, ne nakupovalni seznam, in boste tako dobili veliko več od izkušenj.

4. Ne bodite dolgočasni, razširite svoje poljubljanje repertoar

Poljubljanje lahko dobite malo predvidljiva dolgoročen odnos, tako poskusiti nove stvari včasih. Razširite svoj poljubljanje repertoar in poljub njegov obraz, vrat, ušesa ali prsi in, če potrebujete navdih, si oglejte nekaj romantičnih filmov in zapiske!

6. Naj bo vaše ustnice sproščeno

Naš naslednji nasvet o tem, kako biti boljši poljublja je - ne guba ali zaporno ustnice; da bo samo da se stvari težje. Sprostite svoje ustnice in jih rahlo odpre, ko se premikate v, in da se bo vaš partner signal, da ste pripravljeni za poljub.

load...

7. Vzemite si čas

Če ste hitenja stvari, ki jih ne bo pustil vaš moški želijo več, bom ga zapustil sprašujete, kaj je narobe. Začnete počasi z majhnimi poljubi in vaš način dela do večjih. Vzemite si čas, poglejte v oči in uživajte v trenutku.

8. Zaprite oči

Zapiranje oči je še en velik namig o tem, kako biti boljši poljublja. Poljubljanje z odprtimi očmi pošlje vse narobe sporočila. Pravi, da ga ne uživajo poljub in da je vaš um drugje, tako blizu te oči in da je dobra.

9. Z rokami

Karkoli narediš, ne pustite svoje roke visi Šantavo vaši strani, ali pa, da bo res treba obrniti off zanj. Z rokami, da ga poboža in da ga imajo, to je vaša priložnost, da pokaže, koliko ga ljubiš.

10. Izberite svoje trenutke

Nastavitev za poljub lahko tako ali tako prekinil, tako, za romantičen poljub, izberite romantično nastavitev in trenutek. Spontano poljub je super, vendar ne pozabite, da so nekateri fantje sramežljivi, tako da v celoti na smooch v javnosti, bi mu samo osramotila.

Kako biti boljši poljublja? Ali imate druge nasvete?

Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

Ostanite srečni!

DELNICE

load...