10 nasvetov o prvem datumu, ki vas lahko pripeljejo do drugega datuma in še več | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 nasvetov o prvem datumu, ki vas lahko pripeljejo do drugega datuma in še več

10 nasvetov o prvem datumu, ki vas lahko pripeljejo do drugega datuma in še več

Če ste že kdaj bili na prvem zmenku in ni nikoli napredovala na sekundo, potem ste morda sprašujete, kaj je šlo narobe. Je bila vaša oblačila, lase, ali pa rečeš, da ga žalijo? Odgovor je verjetno ni čisto tako preprosto in da bi se lahko, da si pričakoval preveč, ali preveč trudi. Namen prvega dneva je samo, da vidim, kako dobro vam na in ne da bi ugotovili, če je mož materiala, tako da se sprostite, pomiri in upoštevajte te nasvete o tem, kako priti na prvi zmenek, da pripelje do še več.

1. Bodite pozorni

Če pogledamo, kot si dejansko želijo, da se ne bi bila dobra poteza! Poglej zanima, kaj ima za povedati in da se ne moti, kaj bi se dogajalo. Ne sedi igral s telefonom, ali gledanje ljudi mimo zunaj. Poslušajte, kaj govori in da je dvosmerni pogovor. Če ste pozorno poslušali, si lahko ponovno nekaj, kar je povedal, in on bo res navdušen nad dejstvom, da ste bili plačilni takšno pozornost z njim.

2. Ali mu pokazati, da imate um svoje

Čeprav ga hočeš narediti vtis, to ne pomeni, da se morate strinjati z vsako posamezno stvar, ki je pravi. Če vas vpraša, kakšno restavracijo bi raje, na primer, nato pa odločilna in izberite eno. Če se samo strinjam z njim ves čas, da ne bo prišel čez kot zanimiva oseba, da bi s.

load...

3. Naj plača, če hoče

Morda se tudi zdi malce zastarelo, vendar je večina moških res všeč, da se gospodje, še posebej na prvem zmenku. Če je na voljo za plačilo z dnem, potem pa ga pusti. To ni seksistična poteza z njegove strani; to je samo njegov način vam zahvalil za preživljanje časa z njim.

4. Ga postavite na njegovo enostavnost

On bo verjetno prav tako živčen, kot ste in boste tako poskuša svoje najboljše narediti dober vtis, tako da to, kar si lahko, da ga počutijo na enostavnost. Naj pogovor svetlobo in prijazen, da očesni stik z njim, ko se govori, in to, kar si lahko, da prebiti led. To je lahko težko, da to stori, ko ste živčni preveč, ampak prej ko sta se sprostite, več možnosti, da bo za drugi datum.

5. Ali ga ne hitite

Ne pozabite, da je to šele prvi dan in da je vaš cilj, da bi dobili drugo datum, ne da bi ga dobil v posteljo, ali začeti izdelavo načrtov za prihodnost. Če prehitro na prvem zmenku, boste prestrašiti nekaj fantov stran, tako da tudi če ste res všeč fant, pusti nekaj stvari domišljije in bo želel priti nazaj za več.

load...

6. Izogibajte se nerodno teme pogovora

Eden od načinov, da se zagotovi, da ne boste dobili drugi datum bi bilo, da se v prepir z njim več kot pomembno vprašanje. Tudi če se počutite res močno o vprašanju, izrazite svoje mnenje, če je potrebno, vendar ne boste dobili v boju okoli njega. Izogibajte se potencialno sporne teme, če lahko in da pogovor svetlobo. Lahko imaš težke razprave drugič.

7. Ne laži vtis

Morda obstaja nekaj stvari, ki jih ne želite govoriti o tem na prvem zmenku, vendar ne lažem, samo da mu vtis. Če se pretvarjati, da je všeč nekaj, kar ji ne, ali se pretvarjati, da je nekdo, ki ga niso, je zelo verjetno, da bo videl skozi laži vseeno. Tudi če ne, boste morali priti čisto kasneje, če ne začnete, da ga redno datum.

8. Ali mu ne pove vse o tebi na prvem zmenku

Ali mu ne daje svojo celotno življenjsko zgodbo na prvem zmenku. Za eno stvar, ne poznaš ga dovolj dobro, da mu povem vse zasebnih skrivnosti, in za drugo, boste želeli, da imajo kaj za govoriti o v drugi dan. Če ga pustite pri nekaterih odprtih vprašanj, potem bo želeli, da vas spet več o vas izvedeli.

9. Ne pustite datum gredo na predolgo

Prvi datumi lahko malo nerodno, zato ne dovolite, datum vlečejo predolgo. Naslednjič, ko boste srečali, boste tako počutili bolj sproščeno in imajo več govoriti o tem in, kot smo rekli, da želite mu bo ostala potreba vedeti več o vas, ne počuti, da je datum vlekla predolgo.

10. Povej mu, da bi radi, da ga spet vidim

Če si kot on, in bi želeli, da ga spet vidim, potem ne bodite sramežljivi, kako bi rekel tako. Nekateri fantje so precej sramežljiv in se bo počakati nekaj navedbo od vas, ki bi radi drugi datum. Vsaj, se prepričajte, da ima svojo telefonsko številko in ga prosi, da pokličete.

load...