10 nasvetov o tem, kako narediti vtis fanta, ki ti je všeč | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 nasvetov o tem, kako narediti vtis fanta, ki ti je všeč

10 nasvetov o tem, kako narediti vtis fanta, ki ti je všeč

Kaj je potrebno narediti vtis na človeka? Okrogel slika in zmagovalni nasmeh niso vse, kar človek išče v dekle, in, če res želite narediti vtis na človeka, ki vam je všeč, moraš biti malo bolj zapletene, kot samo zanašajo na to. Pred vami je seznam desetih stvari, ki fantje iščejo, ko izpolnjujejo dekle, so stvari, s katerimi bo velik vtis na fanta, ki ti je všeč:

1. Samo naravno in ne poskušajte preveč težko

Naš prvi namig o tem, kako narediti vtis človek je - ne poskušajte preveč težko narediti vtis. Če poskusite preveč težko narediti vtis, potem bo prišel šele čez kot ponaredek. Ali je to hihitati deklica pristop ali prepričani seksapilna film sirene taktni, če niste zares biti, potem pa preprosto ne bo delovalo.

2. Zgrabi svoj interes

To je svojo pogovorno znanje, kot tudi svoje dobro izgleda, da bodo dobili ga zanima, tako da, če želite, da kavelj moškega, poskusite najti neko skupno podlago za pogovor o tem. Bodite prepričani, da pozorno poslušati, kaj ima za povedati in ne bojte se, da izrazijo svoje mnenje. Biti spogledljiva in hihitajoč je šele začetek. Če ne more obdržati svoj interes z dobrim pogovorom, potem je verjetno, da se premaknete naprej.

load...

3. Naj vaš edinstvenost sijaj. Pokažite svojo izvirnost

Še en nasvet o tem, kako narediti vtis človeka je - naj si edinstvenost sijaj. Fantje radi malo izvirnosti in želijo, da se z dekleti, ki imajo pogum, da se malo drugačna. Torej ne samo slediti paket in kopiranje, kaj vsi ostali nošenje in delaš, naredi svojo stvar, namesto, in moški bodo cenili in spoštovali za to. Preprosto, če si drugačen, on bo zanimiv in zainteresirani, da razišče več o vas.

4. Smile, z veseljem in ne jemljite stvari preveč resno

Naš naslednji preprost nasvet o tem, kako narediti vtis človek je - nasmeh in biti srečen. Nihče ne želi preživeti nekaj časa z bedo, da nasmeh, šalo in ne jemljite stvari preveč resno, še posebej pa se ne bi preveč resno. Smeh kaže, da imate zaupanje vase in da je lahko zabavno, da se okoli, samo tisto, kar človek išče.

load...

5. Osredotočite se na njem

Pospravi telefon in nehali iskati po sobi na druge ljudi. On ne bodo navdušeni, če ne celo moti, da se osredotoči na njega. Morda ne bo čas za še globoki pogledi v oči, vendar pa naj bi, vsaj, je treba videti v svoji splošni smeri!

6. Pokažite, da ste navdušeni

Pokaži mu, da si navdušen in on bo navdušil z vami. Kako človek ne bi mogel biti navdušen nad dekle, ki je zaljubljen z njim, je razvidno, da ima dober okus! Smej na svojih šalah, poslušati njegovih zgodb in začeti malo spogleduje, in vaš mož bo še toliko bolj navdušen nad vašo osebnost.

7. Ga je kaznoval, ko pride ven iz linije

Če stopi čez znamke ali dobi malo preveč koketno prezgodaj, ne bojte se, da ga nežno ubranijo. On vam bo spoštoval vse bolj za to, in to kaže, da imate zaupanje ne bo potiska okoli. On bo všeč.

8. Naj ga vračajo več

Ne dati vse proč takoj; malo spletke gre daleč. Moški bo navdušil s punco, ki ima globino značaja in je nekoliko skrivnostno. To bo mu želeli izvedeti več o vas.

9. Pokažite svojo neodvisnost

Pokaži človeka, da lahko stojijo na lastne noge in on bo navdušil. Ne držijo z njim in ne držijo svojim prijateljem, če ste ven z njimi. Rad bi vedel, da je lahko šel na stranišče, ne da bi se izgubili, in je prav tako želi, da bi lahko preživeli nekaj časa z vami, ne da bi potrebovali podporo svojih prijateljev iskal naprej.

10. Mu Pokažite, da ste več kot le lepi obraz

Večina moških iščejo več kot le lepi obraz; hočejo nekoga, ki je zanimiv, inteligenten in nekoga, ki mu lahko naučil stvar ali dve. Vsakdo ima znanje o nečem, da delite svoje všeč in interese z moškim, in kažejo zanimanje za njegove hobije in kot preveč. Tako se začne pravi pogovor.

Kako očarati moškega? Ali imate druge nasvete? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...