10 nasvetov o tem, kako prenehati biti sramežljivi okoli fantov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 nasvetov o tem, kako prenehati biti sramežljivi okoli fantov

10 nasvetov o tem, kako prenehati biti sramežljivi okoli fantov

To je žalostna resnica, da nismo vsi rojeni samozavestni. Mnogi od nas, v resnici, je treba delati, in trdo delati, da se razvije zaupanje, da lahko bi naše življenje tako veliko lažje. Stvari so običajno izdelani nepopustljiv z dejstvom, da ste dobili označeni kot sramežljiva zgodaj, in premagovanje te sramežljivost postane zelo naporno opravilo, še posebej, ko gre za nasprotni spol, kajne? Tukaj je deset načinov, kako lahko pomagajo sami postanejo manj sramežljiv okoli fantov.

1. Izziv sebe

Naš prvi namig o tem, kako ne bodi sramežljiv je, da se nikoli ne ustavi izziv sami. Če ste bili sramežljivi vse svoje življenje, boste verjetno imeli težave odkrito komunikacijo z ljudmi ali vsaj fantje. Eden od načinov, ki se ukvarjajo s to sami izziv z majhnimi stvarmi. Prisiliti, da se reči, "Hi", da to sladko soseda. Pojdite na karaoke večer s prijateljicami. Take majhne korake, vendar nikoli ne ustavi izziv sami.

load...

2. Polepšajte

Sijočo up je še en velik namig o tem, kako bodi sramežljiv. To pomeni, nasmejan pogosteje pa tudi jutranje v svetlejše barve. To je neverjetno, kaj lahko vaša izbira oblačil naredi za vaše zaupanje. Seveda, če vam ni všeč vijolična, ne nosite, vendar pa le mora biti barva zunaj rjavo-sivo-črna paleti, ki ti je všeč. Nosite in videli, kako se počutite.

3. Zardevanja očarljivo

Tam je komaj sramežljiva deklica, ki ne dobijo moti in uničen, ko je blushes. Ampak fantje vedno ne vidim stvari na enak način. So kot pravilo, ki ga pozornosti počaščen in mnogi od njih bodo našli svoje roza lica preprosto čudovit. Zaupajte nam o tem in ne skrivajo svoj obraz.

load...

4. Ste zanimivo

Kaj sramežljivi ljudje imajo težave z je, da ne res menijo, da so dovolj zanimive, da si zaslužijo pogovor. Ampak morate izpolnjene več kot dovolj ljudi, ki so polni zaupanja do roba in so v resnici, vrtanje do solz. Lahko jih ti ni všeč, kajne? Imate interese, ki jih imajo misli in sanje. Ne bojte se, da jih delite, ker...

5.... Fantje niso tujci!

Morda ste prepričani, da bi nikoli biti tisti, ki jih imajo ogrel zanimajo iste stvari kot vi. Verjetno se motiš, vendar obstaja samo en način, da ugotovite, in da je v pogovoru z njim. In tudi če se izkaže, da nimaš nič skupnega, da boste vedeli, da ste ni mišljen za seboj.

6. Fantje, ne grize

Če ste sramežljivi, ste verjetno živi v nenehnem strahu pred zavrnitvijo in posmeha. Če sem iskren, dekleta so bolj verjetno, da zasmehovanje drugo dekle. Fantje niso res, da je šlo vsaj za dekleta. Seveda, to ni univerzalno pravilo, vendar če poznate človeka, ki vas zanimajo dovolj dobro in veš, da bi rad, da bi se norčevali iz vas, kaj počneš sanjarila o njem? On je samo ne splača! Če ga ne veš, lahko varno staviti na lepo presenečenje, ko boste zbrali pogum, da se obrnejo na njega.

7. Ne kompromis s seboj

Naslednji namig o tem, kako ne bodi sramežljiv okoli fantov je, da se ne ogrozi s seboj. Žrtvovati svoj stil zavoljo skladnosti je pot od najmanjšega odpora. Prav tako je pot manj rezultatov, ko poskuša premagati svojo sramežljivost okoli moških. Če niste v športu, se ne pretvarjati, le da jih sprejme tip, ki si ga nastavili svoje oči. Dobri ljudje, in to pomeni, da ljudje vredni vaše pozornosti, ne maram ženske, ki lahko samo reči "da". Radi imajo ženske lahko spoštujejo.

8. Naj fit

Ohranjanje kondicije in skrbi zase, je še en velik namig o tem, kako bodi sramežljiv. Način, kako vidite sebe ima fizično neposredno in močno vplivajo na to, kako se počutite, in vi to veste. Delo na izboljšanju svoje samopodobe, ne le sprejeti, da si brezupen, ker misliš, da je res. Seveda nisi brezupen! Ti si verjetno najlepša oseba, nekdo je kdaj videl, ampak je preveč sramežljiv, da ti povem.

9. Fantje so sramežljivi preveč

Druga stvar, ki vam lahko pomaga postati manj sramežljiv in bolj samozavestne, je vedeti, da fantje pogosto se bojijo preveč. Ja, tako je prav! Sramežljivost ni izključno za dekleta. Ti bodo dejansko presenečen, če bi vedeli, koliko fantje so prav tako sramežljiv, kot ste vi. Vidiš, da imajo stereotipe ustrezati tudi, nisi edini, občutek, ki ga zahtevam o svojih izgleda in svojih stališč pod pritiskom. S tem v mislih, boste začutili vsaj majhen košček bolj samozavestni

10. Vztrajaj

Otresti, da je sramežljivost dolg in zahteven proces, ne morete preklopiti z malo miško, da lev čez noč. Ampak ne obupajte, ker je povsem nov svet vas čaka, ko prideš iz svojega lupine! Tam bo občasno spotakne, kdo vas lahko boli, ampak tudi najbolj prepričani med nami nastradal včasih. Hurt je del življenja, ampak to je majhen del, če se ne bojiš, da izkoristijo priložnosti, da življenje ponuja. Pojdi chat up, da tip, ki ste jih ogling za, na primer, mesecih.

Kako bodi sramežljiv okoli fantje? Kateri so vaši najboljši nasveti?

Ostani srečen, biti samozavestni in samega sebe!

load...