10 nasvetov o tem, kako priti do prve ljubezni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 nasvetov o tem, kako priti do prve ljubezni

10 nasvetov o tem, kako priti do prve ljubezni

Prva prava ljubezen življenja koga bo vedno pomembno eno in eno, da se spomnimo vedno. To je prvič, da se počutite čustva za druge osebe, ki so tako zelo globoko... To je vesel, čudovita in celo strašljivo izkušnjo, vse ob istem času. Ampak, skupaj z vsemi temi čudovitimi novimi občutki, ki jih doživljajo, da bo zelo verjetno končal v svoj prvi izkušenj tuga preveč. Če ste v sredi svoj prvi okus, kako se počuti ob koncu razmerja, nato pa preberite deset nasvetov o tem, kako priti čez prvi ljubezni spodaj:

1. Ne pozabite, da bo drugi

Morda ne boste želeli slišati prav zdaj, in ste jo že slišal, vendar pa boste spet radi. Do sedaj je večina ljudi ne samo še eno ljubezen v svojem življenju, tako da visi tam, bi lahko nova ljubezen svojega življenja, je tik za vogalom.

2. Postavite vaše zaupanje v svoje prijatelje

Morda boste občutek pustil na cedilu, ali menijo, da nikoli ne bo mogel ponovno postaviti vaše zaupanje v drugo osebo, vendar bo čas zdraviti in zdaj je pravi čas, da zaupajo v prijatelja. Ne pozabite, da so še vedno tam za vas in jih ne nedosegljivi; Zato so prijatelji.

load...

3. Kako preboleti svojo prvo ljubezen? Dovolite si jokati

Ne steklenico in ponotranjiti stvari, izdihnila in si dovolite nekaj časa žaluje. Nič ni narobe z jokom, to je samo izhod za svoja čustva. Če vse to drži, bo to samo traja dlje, da se začnete počutiti bolje.

4. Naj si zasedena

Eden od najbolj pomembnih in koristnih nasvetov o tem, kako priti čez prvi ljubezni - da si zasedena. Morate žalujejo, in boste morali jokati, vendar ne preživijo ves svoj čas zaklenjen v sobi, razmišljam o žalostnih stvareh. Ven in zasedajo svoj čas, prej boste to storili, prej boste spet na noge spet.

5. Vaša prva ljubezen bo čudovit spomin

Še en nasvet o tem, kako priti čez prvi ljubezni - vzeti stvari pozitivno. Ne sovražim, kaj se je zgodilo, veselite o dobrih časih namesto. Vaša prva ljubezen je nekaj posebnega, zato ga boli toliko, ko je konec, ampak v času, boste prišli do cenijo tiste spomine na svoje prve ljubezni, namesto da jih pozabi.

load...

6. Privoščite prvo ljubezensko izkušnjo kot lekcijo naučili

Zdi se, kot trdi lekcijo prav zdaj, vendar pa je pomembna, da bo v pomoč, da vas v prihodnje. Breakups so nesrečno vidik življenja, ki preprosto ne moremo izogniti in to je življenjsko pot nas uči več o odnosih, ljubezni in zaupanja.

7. Analizirajte vaš odnos

Ljubezen nas naredi slepe in žalost nam omogoča tudi Blinder, da traja nekaj časa, da razmišljajo o tem, zakaj je odnos pokvaril, kot tudi reminiscing nad vse dobre čase. Prav tako ne pozabite na dvome, argumente in spore, in da vam bo pomagal, da bi dobili razcep v boljšo perspektivo.

8. Res je, ni konec sveta

Morda se počutim kot konec sveta, ampak pošteno, pa ni! Poglej vse druge stvari, ki jih imate v svojem življenju: vaši družini, prijateljem in, predvsem pa v prihodnosti, kdo ve, kaj to velja za vas?

9. Get your ex iz svojega življenja

Lep čisto jasno, da je čas za nov začetek. Odstranite vse opomnike vašega ex od doma in ne gredo preverjanje na internetu, kaj je do sedaj. On je v preteklosti in izpustil je najboljša stvar, ki jo lahko naredimo.

10. Privoščite celotno epizodo kot priložnost

Vzemi ta trenutek razpadu kot priložnost, da bi več svojega lastnega življenja in še nekaj stvari, ki ste jih vedno želeli storiti. To je čas za vas, zdaj, tako da večina od tega, medtem ko lahko, da boste kmalu spet v ljubezni znova. Naredite nekaj, da se boste počutili samozavestni, lepa in zaželena: dobili novo frizuro, kupite nova oblačila, se naročite v telovadnico, začnite pisati dnevnik... Storiti ničesar, da se boste počutili bolje...

Izogibajte se misli, da nikoli ne boste radi še enkrat, boste verjetno sodijo v ljubezni prej kot si misliš, samo ne dobijo grenak in še naprej verjame v pravo ljubezen...

Ali imate druge nasvete za tiste, ki gredo skozi razpadu? Kako preboleti svojo prvo ljubezen? Prosimo, delijo v komentar oddelku spodaj.

load...