10 nasvetov o tem, kako priti po nekdanjega fanta? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 nasvetov o tem, kako priti po nekdanjega fanta?

10 nasvetov o tem, kako priti po nekdanjega fanta?

Težko je, ko razmerja razšla, in oba partnerja so levi pobral koščke. Tako kot ste trpijo in ugotovila, da vas vsak stvar, ki spominja na njih, oni trpijo preveč.

Prvič, ko sem se po dampinških cenah, je bil pravi oči odpirač; Sem dobesedno nikoli doživela take občutke izgube prej. Bil sem 18, zelena in morda malo naivno. Iskreno mislil, da smo bili, da bo za vedno skupaj. V moji glavi, sem že Splaniral življenje; če bi mi živeli, koliko počitnice bi vzamemo, kakšne delovnih mest, da bova imela.

Malo sem vedel, da je - kažejo kot 23 in je imel že tri razmerja - verjetno vedel, da je ne bo trajala.

To je res moral priti čez prvi ex, in to je tudi res težko, da bi dobili več kot vsakogar, ki je pomenilo veliko za vas. Pravijo, da je čas velik zdravitelj, vendar je ena od težav, s časom je, da je potrebno veliko časa, da se premika! Če ste čustveno razbitino zdaj, pa si oglejte na 10 praktičnih nasvetov, kako preboleti svojega bivšega fanta.

load...

Stop Po mu Online

Prva stvar, ki jo takoj storiti, ko smo po dampinških cenah, je na spletu, da vidim, kaj počnejo. Mi smo radovedni, da vem, če oni trpijo toliko, kot smo, in ali oni gredo skozi dan mučenja in noč.

In zato je zelo pretrganja, ko smo videli, da oni iz zabave nocoj, ko smo pravkar kupil tovorno-obremenitev tkiv.

Stop boli sebe še več in ga blokirajo iz Facebook. To je gotovo res težko, da bi ga popolnoma izbrisati iz svojega življenja, kot je ta, vendar je veliko lažje na dolgi rok. Manj veš, kaj mu je do sedaj, bolje je.

load...

To tudi pomeni, da ne morejo slediti nagnjena off v kopalnico, ko ste ven s prijatelji, tako da lahko preverite svoj Facebook in imajo dober mast zase.

Ali nekaj Črtil

Ves čas ste bili z njim, ne bi bilo nekaj, kar je maral počne, in to ne marajo precej ustavil pred to počne, preveč.

Torej vidite pozitivno stran razpada in delati stvari, ki jih ne bi mogel storiti, ko ste bili z njim. Nosite kratko obleko v javnosti, če želite, nakupovanje ves dan, jesti indijsko hrano - storiti vse, kar za vraga hočeš!

Naj zaseden

Še en dober namig o tem, kako priti preko bivšim fantom je preprosto zaposlen. Vsi imamo znane vzorce, ki smo spadajo v, ko stvari ne gredo svojo pot. Na primer, ko je moj prvi mož uporablja, da bi dobili potrt, je, da bi skoraj takoj odpravijo v hladilnik in dosegli za steklenico piva.

Enkrat sem ga ustavil na svoji poti, ki mu pove, pralni stroj je bilo uničeno. Je pozabil vse o pivu in preživel naslednjo uro določitvi naš stroj. Je ohranil njegov um zasedena in je tudi kmalu pozabil vse o svoji depresiji. Hodila sva obrok kasneje.

Ko imate občutek, modro, ker ste bili dampinški, da je skušnjava, da bi samo curl up na kavču in Živeti v svoji bedi. Toda s tem, ste prišli v svoj znani Patten. Namesto, morate prekiniti povezavo s tem nekaj drugega. Naj si zaseden s tem nekaj - karkoli. To bi bilo nekaj tako enostavno, kot puzzle ali nekaj tako Grozničav kot več ur na delovnem mestu.

Ne živijo na "Kaj, če je..."

Naslednji namig o tem, kako priti preko bivšim fantom, je, da se prepreči stanovanje na "kaj pa če je"...

Kaj, če bi ostala skupaj?

To je vprašanje, ki si vsi vprašati, ampak to je povsem nesmiselno in 100% vznemiril. To je vedno bolje, da pogledaš naprej in ne nazaj. Ne živijo od tega, kaj bi lahko bilo; je prevzel nadzor in vam razdeli fantje gor, tako da zdaj osredotočiti na tisto, kar je pred nami za vas. Razmislite o možnostih, ki so sedaj pred vami.

Uporabiti izkušnje v vašo korist

Ki ste jih naredili napake v vašem življenju. Seveda imaš - vsi imamo. Toda kaj storiti, ko delamo napake? Ali žalujejo in škoda sebe, zaklepanje sami v vaši spalnici in skrivanje proč od sveta?

Ali pa analizirali, kjer je šlo narobe in si povedati, da boste bolje naslednjič okoli?

To je tisto, kar lahko storite zdaj. Pogled nazaj na vaš odnos in razmišljati o vsem, kar ste se naučili. Morda se je izkazalo, da ste zapravili svoj čas igranje nekoga, ki ni združljiva s tabo. Morda se izkaže, da so bili vaši ideali dejansko preveč razlikujejo na koncu. Morda ste prišli na premočan, ali pa nisi prišel na dovolj močna. Obstaja vedno lahko naučimo, in to je pomembno, da jih učijo.

Re-Okrasite

Odličen namig o tem, kako priti preko bivšim fantom je Redekorirati sobo, tako da so premagali vse spominjajo nanj.

Zadnja stvar, ki jo želim je, da zbujam isto ozadje in iste blazine. Čeprav se sliši zelo New starosti, bo to zagotovo pomagalo.

Ne pusti mu dam lažno upanje

To je res težko, da bi dobili več kot tvoj bivši, ko je bil razbiti s tabo, vendar ni prepričan, da se je naredil pravo odločitev. In zato je ohranja vas zavezovanja skupaj, tako da vam lažno upanje, da je mogoče, da boste dobili spet skupaj nekega dne kmalu.

To vas naredi malo razburjen, vendar pa vas ustavi napredovanje in pridobila zaprtje.

Seveda, morda je treba zamenjati, vendar je v resnici vam ne pomaga sploh. Če se zdi, kot da ne more narediti svoje misli gor, da je veliko bolje, da jih prevzame vodilno vlogo in mu povedal, da je definitivno konec.

Do Something New

Naslednji dober nasvet o tem, kako priti preko bivšim fantom je narediti nekaj novega. Imaš dovolj časa na vaših rokah, zdaj ko je tvoj bivši s poti, zakaj ga ni produktivno uporabo in izziv sami narediti nekaj novega?

Lahko se učijo jezik, učijo instrument, pojdite potovanja - karkoli se počutite všeč!

Ne poskušajte biti 100% nad njim

Mi ne moremo vsi narediti Večno sonce brezmadežnega uma na naše ex. Mi bi radi, da se popolnoma nad njim, ampak veš kaj? Včasih preprosto ni mogoče, da je 100% nad nekom. Včasih se malo brazgotine vedno ostajajo.

To ni problem, dokler je ne sprejmete. Nisi čustveno navezani na njega več, in ne boš šel ven iz svojega uma, ker ni poklical nazaj. Ampak ti si človek in včasih ponoči, ko zapreš oči si bodo mislili o njem. Morda celo mislijo o njem, po desetih letih, vendar le objem te občutke. Ti bom plaval ven in noter.

Ne iskati novo osebo

To je res temping najti novega človeka, ki bi zapolnil praznino, ko je bivši iz slike, vendar je to le kratkoročna fix, ki vedno pride z nesrečo.

Dajte si čas žalovati. Dobite ex iz vašega sistema, preden se kaj novega fanta v svojem življenju. Uživajte v eno življenje, dokler traja.

Kako preboleti bivšega fanta? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...