10 nasvetov o tem, kako se izogniti zapravljanju svojega dragocenega časa z napačnimi fanti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 nasvetov o tem, kako se izogniti zapravljanju svojega dragocenega časa z napačnimi fanti

10 nasvetov o tem, kako se izogniti zapravljanju svojega dragocenega časa z napačnimi fanti

Dame, si vsi želimo, da bi našli popoln človek naših sanj. Želimo pravljični konec, kjer živimo srečno do konca dni s to vrsto fant lahko zamislite sami starajo s. Vsi si želimo naš princ, ki bo videti, ko nas je popoln gentleman, in ki se lahko uvedejo na naši starši brez skrbi, da gre za krajo svojih najboljših Kitajsko.

Toda čudovito in čudaški svet zmenkov pogosto pomeni, da moramo sedaj nekaj gnila jajca, preden smo prišli do biser. To pomeni, da moramo zapravljati svoj čas govoril, da poražencev, ki vemo, da globoko v sebi niso pravi za nas. Vendar je ni že čas, da ste prenehali zapravljati svoj dragoceni čas na moške, kot je ta? Res je! Zato pa si oglejte na 10 nasvetov o tem, kako bi se izognili zapravljaš svoj čas z napačnimi fanti.

1. Zdraviti svoje stare brazgotine

Eden od razlogov, da smo nenehno pripravljenih z napačnim moškim, ker nismo zacelila naše stare brazgotine. In to je ta brazgotine, ki vodijo na nas pripravi za isto vrsto partnerja.

load...

Lahko, da se vaša stara brazgotina, povezane z vašim otroštva; posledično vaš nezavedni um vam povzroča izbrati človeka, ki čustveno spominja na osebo, ki vas pustil na cedilu na neki točki ali drugo. Psihologa klic to "Stage nastavitve.« In po teh istih psihologi, smo opozoriti na ljudi, kot je ta, ker želimo ustvariti srečen konec.

2. Bodite pozorni na večjo sliko

Ok, tako da človek ste igranje morda nekaj dobrih lastnosti. Mogoče, da je glasbenik, ki lahko napisati žalujoča melodijo, ki res vlačilcev na dosegu heartstrings in naredi si jokal. Morda je to pravzaprav glasbeni genij, čeprav ga še vedno nastopati in igrati na ulicah.

Ampak moraš pogledati na večjo sliko, in pogledati preko svojega daru. Oglejte si večjo sliko; ste samo zapravljaš svoj čas s tem tipom, ker ste privlači svojo karizmo? Ali si delijo isto ambicije v življenju, kot si naredil? Bi morali imeti možnost, da ga predstavil svojim staršem? Ali vam je ponuditi finančno varnost?

load...

3. Bodite racionalni Head

To je lahko zelo enostavno, da zapravljajo čas na napačni fanta. To je zato, ker, ko smo se prvič spoznal nekoga smo takoj privlači, naši hormoni pravilo našo glavo in srce. Gredo v overdrive, s sproščanjem dopamina daje nam tak naval navdušenja in želje, ki jih prezreti naše glave, ki se obupno poskuša kričati "izogniti, ne, ne."

Problem z našimi hormonov je, da si v veliki meri iracionalno. Povzročajo nam hitro razvijejo občutke poželenja in ljubezni, preden smo imeli dobro priložnost za oceno, kdo je ta oseba v resnici je, in ali je tekma za nas. Mi predlagamo, da korak nazaj, da bi zavestno odločitev, ki temelji na vaši glavi.

4. Objemu Enotni življenje

Eden od razlogov, mnogi od nas zapravljati časa z napačnim moškim, ker ste nas strah, da so pustili na polici. Dejstvo je, da smo tako prestrašeni, da so enotni, da bomo tudi danes fant naš bratranec nam predstavi, ker je "misli, da bova skupaj."

Njegovo ime je Colin, a je 44-letni samec, ki se tanjša na vrhu, ima podgy trebuh in uživa jedo lonec rezance, kadar se mu je preživljajo cel dan gledal James Bond filmov.

Namesto tega bi morali biti potrpežljivi in ​​zaupate, da izpolnjujejo g desno na koncu. Če se počutite osamljeni, lahko vedno pridružijo klubu, ne nočni razred ali glavo ven s prijatelji pogosteje.

5. Izogibajte se fizični intimnosti

Ko vam bo ljubezen do fanta, to je precej primer, da ste zdaj element in ga odlomil se bo veliko težje.

Če veste, v svojem srcu, da je fant preprosto ni za vas, je veliko bolje, da ste se izognili vse telesne intimnosti. V nasprotnem primeru, se dogaja, da bi dobili preveč blizu vas in ko mu končno povedal, da je konec, boš zlomil srce.

6. Ignore The Sweet Talk

Tudi narobe fant pločevinka čar ptice iz dreves. On te pokrivajo lahko z očarljivo Spiel da rampe vaše želje in misliš, da je v resnici, bi ta tip je eden.

Ampak on ni eden. Ni še dva. On je kot petdeseti. Glej, napačni fantje so zelo dobri pri rek prave stvari. Oni so hitro talkers ki so se naučili, kako flirt in prepričati ženske, da so Božji dar. Pogosto, čeprav, za sladko pogovor je senčna mimo. Predlagamo, da si ogledate onstran sladko govori o in pobliže pogledamo, kdo je ta človek v resnici je.

7. Naučite se reči ne 

Če ste prijazni, karakter, sladka in zdrava oseba, je težko reči "ne". To je malo problem, če ste igranje nekoga, ki ga poznate, ni pravi za vas. Namesto da bi jo končala prej, ste se odločili za niz njim skupaj, ker si ne želijo, da bi ga vznemirilo in užalil.

Toda s tem, da ste samo zapravljaš svoj dragoceni čas. Morda se prepričajte, da je igranje to gospodu narobe bolje kot poseda v pižami, ki jih sami, ampak čas preživel z njim, je neproduktivno. Bolje je, da na koncu stvari zgodnje jih imajo pogum, da mu povem, da je samo se ne bo izšlo.

8. Poslušajte svoje prijatelje

Ljubezen in želja nas obnašajo zelo nespametno. To pomeni, da smo se obnašajo tako neracionalno, v resnici, da smo postali paranoični, kadar imajo naši prijatelji nasprotno mnenje nas. Namesto da bi jih poslušal, ko so nam povedali, da je novinec v našem življenju prav za nas, smo jih spremenili v sovražnike in jim povedal, da ne vedo, kaj govoriš.

Toda prijatelji imajo boljše predvidevanje kot ti, ko smo do ušes zaljubljen, in imajo tudi svoje najboljše interese na srcu. Namesto da bi jih potisnite na eno stran, je čas, da jih poslušate in njihovih mnenj. Lahko bi vas rešim iz izgubljamo kup časa na napačen človek.

9. Spot razliko

Obstaja razlika med, ki privlači nekdo, ki spada v ljubezni z njimi. Da bi se izognili zapravljaš čas na fanta veste, da je narobe za vas, je pomembno, da označite razliko.

Seveda, lahko se privlačijo z njim in morda ga zanimivo tudi našli; če pa je njegov življenjski slog in vrednote popolnoma drugačna od tvoje, to preprosto ni vredno svojega časa, ki spadajo v ljubezni z njim. Prav bi bilo, da rad potuje, medtem ko ste bolj domače osebe. Če ste poskušali sami prepričali, da vidva bi lahko delali, ste naslov za precej grdo padcu.

10. Be Yourself

Nenazadnje pa je pomembno, da se sami. Če ste se prepričali, da je lahko človek pravi za vas, ne glede na vse rdeče zastave so, ki pravijo drugače, lahko zapravljajo celo leto svojega življenja na odnos, ki se dogaja ni kje.

Poleg tega, če se ne bodo sami okrog sebe, lahko enostavno ga prepričali, da ste pravi za seboj preveč!

Da bi se prepričali, da boste našli človeka, čigar vrednote ujemajo tvoje, to je zelo pomembno, da se sami. Tudi če se zdi, kot g Desno je ob vedno obrniti navzgor, da je veliko bolje počakati, kot pa izgubljati časa.

load...