10 nasvetov o tem, kako ujeti njegovo pozornost, ne da bi gledali obupane | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 nasvetov o tem, kako ujeti njegovo pozornost, ne da bi gledali obupane

10 nasvetov o tem, kako ujeti njegovo pozornost, ne da bi gledali obupane

Če ste bili poskuša, da bi dobili pozornost fanta za nekaj časa, vendar brez uspeha, ne obupajte! Ko ste izčrpali vse trike iz knjige, ki jih poznate in mu še vedno ne bo sprejela obvestilo o vas, poskusite nekaj od teh pozornost oprijemalne nasvetov in, karkoli narediš, ne videti obupno:

1. Delo na omaro

Elegantno in prefinjeno je na dnevnem redu, če želite, da bi pritegnili človeka. Najboljši moški cenijo ženskost, vendar ne več kot na vrhu. Torej ne preveč razkrivajo, vendar razkrivajo dovolj, da bi dobili svojo pozornost, je najboljši pristop. Sprememba garderobe in spremembe stila bi mu vas opazili in da bi dobili kompliment preveč.

2. Ali smejiš?

Nekateri dnevi so težki in morda ne boste počutili kot nasmejan, vendar nihče ne bo pristopiti k dekle z mračna izrazom na obrazu. Ne ga prestrašiti off, ki ga je videti, kot da ste slabe volje ves čas, nasmeh, ko se je okoli in pokazati, kako zabavno si lahko.

load...

3. Pohvalite ga

Najlažji način za flirt s fantom, je, da mu kompliment. Fantje samo radi, da bi čestital in mu bo čez luno, ki ste opazili nekaj o njem, tako da gredo naprej in da je dan. On bo ne pozabite, da ste naredili.

4. Catch oko

Stik z očmi mu bo pokazal, da vas zanima, in bo dobil njegovo pozornost. Poglej malo sramežljiva o temu, in ne stare. Samo ulov oko, po sobi, nato pa poiščite stran spet, in ne bo vam lahko prezreti za dolgo.

5. Bodite okoli ko je okrog

Ali ste ga občudovali od daleč? Če ste, potem morate priti v malo bližje, ker "si ne more videti vsega", on nikoli ne bo, da vas opazijo. Ne ga preveč pozornosti, le okoli ko je in, na koncu, bo njegova radovednost dobili boljši od njega in ga boste želeli izvedeti več o vas.

load...

6. Crack nekaj šal

Inteligentni humor je vedno zmagovalec s fanti, tako da imaš smisel za humor sveti, ko je on v bližini. Malo za humor posvetli razpoloženje in omogoča lažje, da se uvedejo ali za njim govoriti s tabo, in vsi radi, da se okrog nekoga smešno.

7. Prosite za njegovo pomoč

Moški radi igrajo vlogo ponudnika in zaščitnika, in so vedno pripravljeni, da bi nudila pomoč roko, da dekle v stiski. Ga prosite, da vam pomaga s problemom na delovnem mestu ali pa ga prosite, da odvijte pokrovček za steklenico, kaj lahko prišli do, da bo lahko pokazal, kako moško je, in to vam bo pomagal postaviti trdno na svojem radarju.

8. Igra z lasmi

Fantje so zgube za dolgo bujnim lase, tako da bi svojo pozornost na tvoje s tekom prsti skozi njo, ko se pogovarjaš z njim. Lahko poskusite Coy igranju z koncih las ali bolj samozavestni tlačnega las za ušesi, in sicer tako, da bo všeč in se bo začelo vse prave signale.

9. Bodite prepričani vase

Bodi tiho prepričani, ne preveč medenine in glasno, in vaš skrivnostni zaupanje bo imel on zanimiv. Saj veš, da ne more čakati, da več o njem izvedeli, vendar ne dajejo, da je stran zdaj. Če nič drugega, da trdi, da bi dobili pristop dogaja (vendar ne pretiravajte), ki mu bo pritegnila veliko več kot obup.

10. Flirt in na dotik

Eden od najboljših načinov, da se iskri človekovo željo in da se mu, da vas opazijo je z nekaj nežno dotika in spogleduje. Ko se pogovarjam z njim, niti dotaknil, na rami ali na roko, in on bo odprlo hitreje, kot če boste obdržali razdaljo.

Ali imate druge nasvete o tem, kako ujeti njegovo pozornost, ne da bi iskali obupani?

Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...