10 nasvetov o tem, kako vas bo zmečkalo opazilo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 nasvetov o tem, kako vas bo zmečkalo opazilo

10 nasvetov o tem, kako vas bo zmečkalo opazilo

Kako priti svojo simpatijo, da vas opazijo? To je verjetno ena izmed najbolj pogostih vprašanj. Konec koncev, če je res kot fant, vendar se mu zdi, da komaj opazili, da obstajajo, kako si naj bi ga dobili, da pogled na vas, ne da bi sami videti neumno ali obupani? No, smo se odločili, da se malo bolj znanstveni pogled na tega starega dileme in tukaj je tisto, kar smo našli. Tu so naša deset, znanstveno dokazano, načine, da bi dobili svojo simpatijo, da vas opazijo.

1. Mu Ignoriraj

To je znanstveno dejstvo, da je bolj pogosto razmišljamo o nečem, bolj pritrjena smo postali z njim, tako da si lahko mislite, naš nasvet, da prezre svojo simpatijo je malo čudno. Resnica je, čeprav, boste morali, da se mu, da vas opazijo, vendar boste morali, da nekaj skrivnosti o sebi. Če lahko to storite, da potem, počasi, a zanesljivo, boste začeli, da pridobijo svoj interes.

2. Bodite pozitivni in optimistično

Študije so pokazale, da so pozitivni ljudje veliko bolj privlačna kot negativnih. Torej, ko se vsi okoli vas pritožujejo nad hladno vreme, morate biti tista oseba, ki opozarja, da vsaj to ne dežuje. Vaš optimistične, pozitiven odnos do življenja, je prepričan, da boste opazili.

load...

3. Ne vsega prepustiti naključju

Medtem ko se bodo vsi najboljši nasvet, spletne strani, se vam povedati, kako pomembno je, da se sami, ni nič narobe s strateškim načrtovanjem bit, da poskrbite, da svojo simpatijo obvestili vas. Načrtovanje svoje odmore na delovnem mestu, da sovpada z njegovim, ali bo na istem mestu za kosilo; da bodo vsi pomagali, da boste opazili. Samo poskrbite, da ga ne bo predaleč in nato v zalezovalca!

4. Nosite rdeče obleke

Obstajajo številne študije, ki so pokazale, da ljudje najdejo rdeče privlačno barvo. Red vas naredi videti toplejši, bolj dostopna in bolj seksi, da izbruhnejo rdeče obleke, rdeče torbice in rdečo šminko. Tudi splash rdeče barve na vašo obleko bo pridobiti njegovo pozornost in da ste izstopajo od vseh ostalih.

5. Pritožba na njegov občutek za vonj

Med uporabo feromone, da ujamejo moškega, bi bila nekoliko sporna, z uporabo vonj podpisa katerimi boste lažje opazili. Ne pretiravajte parfum, ker ljudje ne marajo, toda subtilna dišava, ki ga lahko identificirajo z vami bo imel glavo obrača proti vam vsakič, ko vstopijo v sobo.

load...

6. Pojdite naravna

Vedno morate nositi ličila, da se počutite samozavestni in da vam ugaja, a raziskave so pokazale, da moški raje ženske, ki nosijo manj make-up, ne pa več. Trik tukaj Zdi se, da je videti naravno. To je cel obraz težkih išče ličila, da se zdi, da dajo nekaj mož off.

7. Bodite lepo in bodite prijazni

To mora priti kot ne presenečenje, sploh, da so moški privlači lepe ženske, zato imejte živce, ko gredo stvari narobe in vaše simpatij te opazuje. Ne dovolite mu ujeti ste vožnjo drugih ljudi navzdol ali obrekovanje. Naj ga vidimo pomagati drugim ljudem in da mi rekel prijazne stvari o ljudeh. Nimate postati svetnik čez noč, samo kaj bolje stran svojega značaja sijalo skozi, še posebej, če vemo, da je vaš simpatij v bližini.

8. Poglej po laseh

V drugi raziskavi je bilo ugotovljeno, da je dekle las ena od prvih stvari, ki jih opazili moški. Slab dan za lase je stran, ki se lahko zgodi vsakomur, da večina vaših las in ga hranite dobro negovani. Ni potrebe, da postanejo lasje obsedena, samo zaradi človeka, vendar čiste, sijajna ključavnice bo zagotovo pomagal priti opazil.

9. Smile in smeh

Ta gre skupaj s čemer pozitivna in prijazna točk. V bistvu, ljudje radi, da se okoli ljudi, ki mislijo, da jih bo dala dober občutek, da nasmeh se bo, da boste videti veliko bolj privlačna. Prav tako se prepričajte, da se smeji šalam svojo simpatijo je, ker skupnemu smisel za humor je dober znak združljivosti.

10. Flirt

In končno, če želite, da vaše simpatij, da vas opazijo, da bi lahko vedno zatekajo k malo neškodljivo spogleduje. Subtilna pristop je najbolj učinkovit od tukaj. Naj vaše oči ostajal v svoji za samo sekundo ali dve dlje, ko se pogovarjaš z njim, ali pa se dotaknite svojega podlakti z roko, ko si delijo šalo z njim. Ne bo očitno spolne o tem, ker da ga lahko prestrašiti off. Potrebuješ samo dovolj, da mu povem, da si res ne bi motilo, sploh, če bi se vidva za spoznavanje drug drugega malo bolje.

load...