10 nasvetov o tem, kako vedeti, če je on | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 nasvetov o tem, kako vedeti, če je on

10 nasvetov o tem, kako vedeti, če je on

1) Metulji v želodcu.

Vem, da verjetno, zveni sirast vendar metulji so pogosto eden prvih in najpomembnejših kazalnikov, da je tvoj fant eden. Ali vam to smešno občutek v trebuhu, ko vidiš svojo posebno osebo ali če mislite o njih? Če je odgovor pritrdilen, je to dober znak.

2) Ti uživajo v družbi drug drugega, da ni pomembno, kje ste in kaj počnete, najbolj pomembno je, da se skupaj.�

To je zelo pomembno, da uživajo v družbi svoje posebno osebo, če nameravate preživeti preostanek svojega življenja z njim. Ali ste kdaj dolgčas v svojem podjetju? Opazili, kako se počutite, ko ste skupaj? Ali menite, popoln in srečen? Ali ste gledali film, pojdite v park ali restavracijo... Pravzaprav, to sploh ni pomembno, kje ste in kaj počnete, je pomembno, da če je ena, boste resnično uživali svoje podjetje v vsakem trenutku...

load...

3) Mu zaupaš.

Zaupanje je eden izmed najpomembnejših stebrov srečnega razmerja. Če imate radi osebo, ste s, vendar pa dvomim, njegovo poštenost in ne moreš 100% mu zaupaš, potem je čas, da dobro premislite, preden se še bolj z njim. Ali ga v celoti in povsem zaupate? Je vreden zaupanja? Razmisli o tem zelo previdno.

4) Velika komunikacija.

Ko iščete za drugo polovico, hočeš biti z nekom, ki je odprt, ki lahko svobodno delijo svoje misli z vami in tudi poslušati, kaj imate za povedati z oskrbo in razumevanje. Velika in enostavno komunikacijo s svojim fantom dodaja še eno točko na možnost mu pri čemer je ena!

load...

5) Ko naredi hihitanje ves čas...

Humor lahko življenje veliko svetlejši in lažji. Ko vaš partner naredi smeh in hihitanje ves čas, to pomeni, da se bo življenjska doba v njegovem podjetju napolnjena z nasmehi in veselja. Ko pogosto hihitanje skupaj, to je, vsekakor, velik znak.

6) Vi ste njegova prednostna naloga.�

Ko se vaš partner postavlja svoje interese nad svojo lastno in kaže resnično skrbi... Če vas in vaše želje mu daje prednost, da je to velik znak, da je darovalec in bo velik mož v prihodnosti. Če se vrednosti vaše mnenje in skrbi za vašo srečo - je, vsekakor, velik mož materiala!

7) Rad ima ljudi, ki so vam všeč.

Ko vaš partner vrednosti in ceni svoje prijatelje, družino in ljubljene, si prizadeva, da bi dobili skupaj in gradi dobre dober odnos z njimi, to je dober znak, da je imetnik, zato je lahko ena!

8) V svojem podjetju, si ti.

Drug velik znak, da bi lahko tvoj fant eden je, ko si lahko v celoti in si v celoti v njegovi družbi. Saj ni treba pretvarjati, igrati "popoln", ali pa se mu vtis, da je le te ljubi za vas, da te ljubi, z ali brez ličila, ki jih sprejema v celoti in popolnoma, ko ste v dobrem ali slabe volje, lahko izraziti sebe odkrito in brez strahu pred obsojanjem. Če je vaš partner vas sprejema, te ima rad in te vrednosti na ta način, da je mogoče, zagotovo, je velik mož v prihodnosti.

9) je ravna desno.

Ali vaš mož odprla vsa vrata za vas, drži dežnik pod glavo, da vas ščiti pred dežjem, ki jih daje njegov suknjič, da vas toplo? Če lahko opazite te znake viteštva v vedenju vašega moškega - bo, zagotovo, vas zdravi prav v prihodnosti, tako kot vsi "pršila pravico" narediti;).

10) Ali se strinjate temeljne vrednote?

Ko gre za zavezo, da je zelo pomembno, da se dogovorijo o nekaterih najpomembnejših točk in delijo temeljne vrednote s svojim partnerjem. Kaj si misli o veri v Boga, otroci, družine? Če se strinjate, in razumeti drug drugega na teh točkah, je odličen znak.

Kakorkoli že, mislim, ko si srečal "tisto", ki ste jo pravkar vedeti, da veš, da veš...

Upam, da vam je zdelo koristno. Vas prosimo, da delite svoje misli o tem, kako naj vem, če je on v razdelku komentarju spodaj.

load...