10 nasvetov za dekleta o tem, kako loviti po drobljenju, ne da bi se obupali obupani | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 nasvetov za dekleta o tem, kako loviti po drobljenju, ne da bi se obupali obupani

10 nasvetov za dekleta o tem, kako loviti po drobljenju, ne da bi se obupali obupani

Preganja po simpatij ni nikoli lahka. Moramo biti previdni, da ni to tako očitno, da smo izgubili naše dostojanstvo, ki nas prisili, da nikoli več zapustil hišo, vendar smo morali narediti neke vrste poti, da bomo zmagali fanta naših sanj.

To je malo ulova 22 situacijo, vendar na srečo obstajajo načini, od tega uganka. Oglejmo si, kako priključite moškega svojih sanj, ne pojavljajo obupan.

Vedno imejte zaupanje

Zaupanje je tako pomembno, kadar ste poskušali kaj v življenju. Morate zaupanje, ko se uporabljajo za delo, zaupanje v vaš prvi dan na delovnem mestu - in zaupanje, ko ste preganjal svojo simpatijo.

load...

Ko imate nazadovanje, ko lovi svojo simpatijo, da je pomembno, da ohranijo svojo izjemno visoko stopnjo zaupanja. Če nasmeh se mu je po pisarni, vendar je ne nasmeh nazaj, ne Vrniti in delujejo, kot da ste bili nasmejani na osebo za njim. Še naprej delovala normalno. In NIKOLI videti zelo razočaran do točke solz. To ne bo kul.

Ne Lie O Stuff

Stvari lahko dobite res nerodno, če ima vaš simpatij različne interese za vas. Seveda, bi radi hlače off fant, a veste, da ne boste res kopati koli od njegovih interesov.

Na tej točki, je lahko zelo enostavno lagal o svojih interesih in se pretvarjati, da ti je všeč iste stvari kot njega. Ampak to res ne opere, še posebej, ko se vpraša, kateri pesmi radi s Metallice.

load...

Namesto, morate biti sami in biti iskren o svojih interesih. Ne pozabite, nasprotja pogosto privlačijo in to ni potrebno za nekaj, da imajo popolnoma enake hobije.

Go Easy On The Kratka sporočila

Ko vam mu daje njegovo številko, je lahko enostavno sklepati, da ste v. Ti nekako so, vendar še vedno obstajajo meje, morate biti pozorna.

In eden od teh meja je, da ne boste SMS mu preveč. Če vam je daje nekaj eno besedo odgovore, ali če ne odgovori na vse, ne hranite na pogovore. Pusti ga. Če je zanimalo, bo na koncu dobili nazaj. Če je ne, da jih lahko le naprej, preden ste izgubili vse svoje dostojanstvo s-biti-smešno-vendar-Ti si-pravzaprav-a-psiho poskuša, da "Zakaj nikoli besedilo Nazaj Hahaha!" Linije.

Obrnite tabelah in naj mu Chase VAS

Če ste mu kar nekaj signalov, da se ne zdi, da bi videli, da bi lahko bili na tem, da do tega pride, če ste izgubili svoj zadnji kanček dostojanstva. Namesto tega, vam predlagamo, da visi ogenj za nekaj in nato tabel z dajanjem mu pride po vas.

To je zanimiva taktika, ki včasih deluje. Je bila morda težko igrati, da bi dobili, in videli, kako daleč boš šel; s sestrelitev svoje orožje in nič ne delaš, je lahko začetek ti loviš!

Ali ni bil morda. Hej, moški so z Marsa, ženske so z Venere...

Igrajo z lasmi

Fantje radi dekleta z bujnim, dolge lase. Ne morejo dobiti dovolj. Ujeti njegovo pozornost, ne da bi počel kaj ekstravagantno, lahko sklicujejo na stari trik igranje z lasmi, medtem ko se pogovarjam z njim. Preprosto in zelo učinkovito!

Flirt Z njim

Spogledovanje s svojo simpatijo zagotovo ni znak obupa, in to je potrebno taktika, da naj mu vedeti, da ste zainteresirani. Seveda, lahko preveč spogleduje znak obupa, tako da boste morali biti discipliniran in obdržati glavo.

Toda Spogledovanje je zabavno, zato se sprostite in imajo malo zabave z njim. Naj smeh, bi se norčevali iz njega, in ga udaril z nekaj Šala.

Samo izognili občutljive teme, kadar ste kar šalo.

To je verjetno najbolje, da se izogibate Social Media Skupaj

Ko drobljenje na fanta, ki jih neizogibno umakniti na Facebooku, da ugotovite, kaj je do Nesvijest preko njegove fotografije.

Kot tudi to, je lahko zelo mamljiva, da bi obupane statusov, omet njegova stena s pripombami in, kot vse, kar je kdaj objav. Ja, to je način, da bi dobili svojo pozornost, vendar to ni zelo subtilna. To lahko privede tudi do grenkih mačk kliče z dekleti si dojemajo kot vaši tekmeci.

Ko se je v resnici oni njegova mama in sestra.

Ne gredo nor: izogibaj Facebook ko ste drobljenje.

Ne kažejo na milijon načrtov

Recimo, da ste vabljeni svojo simpatijo, da gredo in videli koncert z vami. Ga je vprašal: Ti pa res cooly, če bi moral biti pripravljen za to.

"Ni problem, če ne bo uspelo," rečeš. Smooth!

Ampak potem pravi, da dejansko ne more priti, ki ni tisto, kar ste pričakovali. V paniki, ki jih predlagamo nekaj drugega na drugega datuma, ki bi bil sposoben narediti. In če to ni dobro zanj preveč, celo kažejo Tretja stvar, na še en dan.

Ne, to ni kul. To je obup. Če ne more narediti nekaj, ostati pri tem. Ali nekaj pletenje ali kaj podobnega.

Zapomni si reči ne

To je vse preveč enostavno spremeni v poželjiv bobra, kadar smo drobljenje z nekom. Mi smo tako šibka na kolenih, da smo rekli "da" za vse, kar pravijo in vprašati.

Toda to lahko povzroči veliko težav. Namesto da bi bili tako poželjiv prosim svojo simpatijo, se sprostite in priznati, da obstajajo stvari, ki jih ne strinjajo naprej. To bo vam zdi manj obupan, in da bi mu lahko tudi navdih za poskušali zmagati krog za nekaj - kar je vedno zanimivo.

Pohvalite ga

Complimenting nekdo lahko dejansko težje, kot si morda mislite. Ključ do pohvalami svojo simpatijo je, da ne pretiravajo. Pusti mu vedeti, da ti je všeč, ki mu pove, da ima velike oči, las ali celo velik nasmeh.

Samo izognili grozljivo stvari, kot na primer "super sinoči pogledal", čeprav ste sinoči ni bilo z njim.

(Bili ste v grmovje, a se mu ni povedal, da je)

Ga ne preobremenite s komplimenti, bodisi. Eden ali dva sta dovolj.

load...