10 nasvetov za fantje o tem, kako biti romantičen | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 nasvetov za fantje o tem, kako biti romantičen

10 nasvetov za fantje o tem, kako biti romantičen

Kot fant, ti verjetno ne čutijo breme je na vas, da romantično. Morda ste sploh ne mislim dekle želi, da bo romantično.

Konec koncev, romanca je bilo nekaj vaši stari starši si, kajne? In so ti dnevi že davno minili. Leta 2017, počnemo stvari drugače.

Ne čisto. Kljub porastu instant-dating aplikacije, kot Trud, in kljub kar zanimiva pickup umetniki vam lahko povem, dekleta še vedno želijo biti romanced moški način njihove babice smo romanced. Res je. Res je, da romance vas dvigne iz prijatelju coni in v točno tam, kjer želiš biti. Romance lahko tudi pomaga dušenje odnos doseg vrelišče.

load...

Če niste povsem prepričani o tem, kako biti romantičen, pa si oglejte na 10 nasvetov za fante, kako romance njo.

Naredi seznam

Dekleta je všeč, ko fantje spomnim stvari, in so dobili zelo potrt, ko se ne spomnim stvari. Če jo presenetiti na obletnico z darilom, preden se je imel priložnost, da kričati "Ne morem verjeti, da ste pozabili je bila naša OBLETNICA OMG" ste na zmagovalca.

To je res romantično, ko se spomnite ključnih datumov in narediti načrte za njih. Če niste najboljši na spominjajo datume (kdo je?), To je dobra ideja, da jih pero v na seznamu. Zapišite svoj rojstni dan in obletnico. Zapišite si datum, ki ste ga delili svoj prvi poljub z njo, kot tudi vse druge datume veste, da so posebno z njo. In ko datumi zaniha okoli, narediti nekaj posebnega za njo. Ona ga bo všeč.

load...

Nazdravite z njo

Ona je vaš ljubimec.

Je tudi tvoj najboljši prijatelj.

Ona morda celo tvoja sorodna duša.

Sčasoma, bi lahko bila mati svojim otrokom.

Vedno bo tam za vas, po dobrih časih in slabih časih.

Ona vas ne bo pustil na cedilu.

Zveni neverjetno.

Bila je neverjetno.

Torej nazdravil z njo pred večernim obrokom. Naj ji vedeti, da ste hvaležni, da je ona v svojem življenju. Naj ji vedeti, ona je nekaj posebnega in da si zasluži to toast in mnogi drugi.

"Tukaj je za vas."

Ji pokazal naklonjenost

Morda misliš, da kot fant v razmerju, to je dekle, ki bi moralo biti ljubeč. Potrebuješ samo vsede in uživajte. Konec koncev, nas fantje ne delajo naklonjenost, kajne? Moški so samo ne rodijo ljubeči.

Toda dekleta želim pokazati naklonjenost. Želijo si, da bi dosegla za objem prvič, da zgrabite svojo roko na ulici in spontano jih sprejeli pod razsvetljave. To vam ne bo Kastriran, obljubim. Poskusi!

Make Foto Album

Ti verjetno misliš, da so foto albumi mrtvi v tem, starost Samoportreti. Večina ljudi misli, da so foto albumi mrtev.

Vaš partner verjetno mislijo, da si mrtev.

In to je razlog, zakaj bom jo odnesli svoje noge, če bi album s fotografijami, ki slavi spomine vidva delili skupaj. Ona ne bo mogel verjeti. Ona se bo omamljene, presenečenje, presenečen - in bolj zaljubljena kot kdaj koli prej.

Izdelava foto album bo traja nekaj časa in bo zahteval nekaj kreativnosti na vaši strani. Ampak to bo popolnoma vredno.

Z njimi delite

Romantika je resnično mrtev, če ne more deliti pomembne stvari, s svojim partnerjem. Če bi raje imejte všeč, česa ne mara, skrbi in upa, da sami, v resnici ne rečem veliko za ta odnos. Seveda, da skrbi, da ste neranljiv, pa tudi skrbi, da ste na daljavo.

Delitev stvari s svojim partnerjem, je romantično. Ali ste si delijo darilo za odprtje okoli dneva, si jih vključuje v svojem življenju, ki jih prinaša bližje tebi.

Pomoč njo bi dosegli svoje sanje

Vaš partner je zagotovo sanje. Toda na kakšen način ste ji pomagali, da jih doseči?

Nekateri ljudje se počutijo ogrožene s sanjami svojih partnerjev. Skrbi jih, da bo njihova ženska bolj uspešna od njih, in - kar je še huje - da bomo jih prerastejo.

To je veliko bolj romantično, pa spodbuditi svojega partnerja, da je najboljši je lahko.

Razmišljati zunaj polja

Sem odšel na poslovnem potovanju v zadnjem času, da DC in ko sem se vrnil domov, moj partner vprašal, če sem ji prinesel darilo.

"Nisem," sem rekel v zadregi.

Počutil sem se slabo. Pojasnil sem, da nisem imel veliko časa in da nikoli ne razmišljajo o nakupu daril, niti zase.

"Vem," je dejala.

Vedela je, ker me pozna navzven. Vedno mislim, da v polje - nikoli zunaj.

Zato sem se odločil, da začnete razmišljati zunaj polja. Na poti domov z dela, sem sedaj včasih ustavili v trgovini in ji kupiti rože.

Zjutraj sem včasih jo preseneti s skodelico kave v postelji.

V večernih urah, pustim čokoladno ljubezen srce na blazino, preden mi pridruži v postelji.

Vse te stvari so iz narave za mene - in ta element presenečenja, je tako romantično.

Pokaži ji, da je pomembno za vas

Vem, koliko imate radi fantje večer. Toda, če želite, da močno romantično gesto in nato vsakih zdaj, to je dobra ideja, da naj prelomi na svoj večer s svojimi prijatelji, da vidim svojega partnerja namesto.

Pokaži ji, da je to pomembno za vas. Če ona vas potrebuje, da ste vedno bo tam za njo.

Dress To Kill

Ali ni smešno, kako se obleči do devetic za ko moramo izpolniti skupno neznanci, ampak naj sami gredo po naše partnerje? Hodimo okoli hiše v Pohaban hlače, raztrgani puloverji in nogavice z luknjami. Upamo, da bomo kot Skitnica, vendar ne moti, ker nam naš partner ljubi vseeno.

To ni ravno romantično, fantje. Čas je za spremembo. Čas je, da se nastopi in obleko, da bi ubil okoli vašega partnerja ves čas.

To pomeni, britje vsak dan (ali vsaj dobili svojo brado ravno prav). To pomeni nošenje čiste obleke in binning vse nogavice z luknjami. To pomeni, da nošenje Kölnu in vonjem lepo.

Plačati njeno veliko pozornosti

Ko gresta skupaj ven, ne preživijo pol noči govorimo o delu ali kaj ti in tvoj najboljši prijatelj se bo naredil konec tedna. Pogovor o njej. Daj ji svojo polno pozornost. Odložite telefon in počutila kot da je središče vašega vesolja.

load...