10 nasvetov za odličen pogovor s fantom na telefonu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 nasvetov za odličen pogovor s fantom na telefonu

10 nasvetov za odličen pogovor s fantom na telefonu

Pogosto, fantje le niso tako v stroki telefonskih pogovorov, saj so dekleta. Zaradi neznanega razloga, lahko telefonski klic s fantom tako kratek, da pušča ste se spraševala, če si rekel nekaj narobe. Če želite dolgo in smiselne pogovor s fantom, potem se boste morali, da mu pomagajo ven malo. Preberite teh deset nasvetov in ugotovite, kako obrniti kratek telefonski pogovor z moškim v eno veliko:

1. Pripravite seznam možnih tem za pogovor

Ko telefon punco, teme, samo zdi, da neopazno roll od enega do drugega. Ko se pogovarjam z moškim, vendar pa boste morali nagrado nobene novice od njega, zato bodite pripravljeni s seznama tem, ki jih želite govoriti. Na ta način, ko pride do nerodna tišina, lahko hitro premakniti na drugo temo in ga dobil enkrat govoril.

2. Vprašaj ga za nasvet ali njegovo pomočjo

Fantje mislijo, da imajo odgovor na vse, tako da, če želite, da se mu govorim, zaprosi za njegovo pomoč! Ti se radi prosili za nasvet in se bo mu zdi, da se je cenil in njegovo mnenje je pomemben.

load...

3. Pogovor o aktualnih zadevah

Večina moških ne naredi gossip, vendar pa ne vem, kaj je bilo v novicah v zadnjem času. Vedno je nekaj, kar se dogaja na svetu, ki lahko govori o tem, čeprav je le nekaj slaven novice. On bo tudi navdušena, da boste na tekočem s temi stvarmi.

4. Navedite svoje hobije ali strasti in pokazati svoje iskreno zanimanje za njih

On bo zelo vesel, če ste vzeli zanimanje svojih hobijev. Preverite, kaj se je dogajalo s svojo najljubšo ekipo. Ali kažejo pristno zanimanje za svoj najnovejši projekt hobi. Ne samo, da bo da pogovor teče, bo prav tako želi govoriti s tabo, da bi vam posodobitev.

5. Vprašaj po njegovih prijateljev

Moški imajo ponavadi tesnejše vezi s svojimi prijatelji, kot bi si predstavljamo. Sprašuje o njegovih prijateljev ponavadi se mu govoriti in je morda celo v skušnjavi, v malo čenče!

load...

6. Vprašaj ga, da počakaj malo

Če vas res zaljubljen, potem mu povejte, da morate preveriti, če je nekdo na vhodnih vratih! ga prosi, da počakaj malo vam bo dal čas za razmislek, kako bi dobili pogovor spet dogaja.

7. Povezati predmete

Mi vse to ves čas, ampak s fantom boste morda morali narediti bolj zavestno prizadevanje, da to storite. Vzemite novo temo iz tega, kar je pravkar povedal. Na primer, če se omenja je šel s prijatelji v baru sinoči, nato pa, da bi vas vodijo na prosi, če bi želel iti, da novo vrstico, ki so pravkar odprli z vami.

8. Ne sprašuj vprašanja, ki jih je mogoče odgovoriti le s preprostim "da" ali "ne"

Daj fant pol priložnost in se bo ubil temo kamen mrtev! Izogibajte se postavljajo vprašanja, da lahko pobegniti s preprostim "da" ali "ne" odgovor. Če si ga vprašal, če je sinoči gledal posebno oddajo na TV, bo rekel da ali ne. Če si ga vprašal, kaj se je sinoči gledal na TV, boste morda dobili pogovor iz njega.

9. Daj mu priložnost za pogovor

Prepričajte se, da je ne bi kdo kar pogovor enostranski. Ko vprašam, daj mu čas za odgovor, preden skočite z naslednjo. Ne bojte se, da zapusti majhno tišino, je lahko samo razmišljanje.

10. Majhen del sugestivno spogleduje!

Odvisno od tega, kako dobro poznate tega tipa, bo malo sugestivno spogleduje ga obdržati na progi. Če ste res dobri v tem, da ne bodo mogli spraviti na telefonu!

Ali imate druge nasvete, po katerih se velik pogovor s fantom na telefonu? Katere so vaše najljubše dobre teme pogovora?

load...