10 nedvoumnih znakov, da je moški zelo privlačen | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 nedvoumnih znakov, da je moški zelo privlačen

10 nedvoumnih znakov, da je moški zelo privlačen

Moški so z Marsa, ženske so z Venere, ki je v bistvu vljuden način rekel, da ne razumemo, fantje in nas ne razumejo.

Ta vrsta stvari le občasno postane problematično. Na primer, ko smo vprašati nekoga, ki se predvaja na svojem Xbox, kaj hoče, za večerjo, A grunt je precej težko razvozlati. Bodisi pomeni, "STOP govori z mano, sem poskušal ubiti nekaj zombijev", ali to pomeni, "samo da me karkoli, sem poskušal ubiti nekaj zombijev."

Ko res postane problematično je, ko smo poskušali delati, ali je fant privlači nas ali ne. Mi smo povedali, da ljudje pošiljajo signale, da nam sporočite, ki jih zanimajo. Toda, kot smo vsi dobro vemo, lahko ti "guy signali" mogoče razumeti le z drugimi fanti. Za nas, dekleta, oni so popolnoma brez pomena.

load...

Torej, če ste se spraševala, kako dekodirati fant na signale, pa si oglejte nekatere nedvomne znake, ki pomenijo fant je res v vas.

On bo Bare zobe

Ko lev razgali svoje zobe, to običajno pomeni, da se dogaja, da jeste.

Enako z krokodila.

V bistvu, je čas, da teče. Zdaj.

Na srečo, če človek razgali zobe, to pomeni, da je res, res vesel o nečem. To pomeni, da je res v vas!

Glejte, fantje prenehali nasmejan s svojimi zobmi, ko so okoli 5 let stara. Ti bom nasmeh, vendar pa ne bo nosil svoje bisernate beljakov. Razen če ste res zadovoljni o nečem.

load...

On liže ustnice

Ko lev liže ustnice, to običajno pomeni, da se dogaja, da jeste.

Enako z tigra.

V bistvu so lačni in ste na meniju.

Torej teči. ZDAJ.

Če je serijski morilec liže ustnice, to tudi pomeni, da je ali bo pojedel ali pa nekaj res čudnega za vas.

Ampak, če je srčkan fant liže ustnice, to pomeni, da je nedvomno pritegnil s tabo. Glej, lizanje naše ustnice, ko se mi je nekdo nekaj, kar počnemo podzavestno. Ne vemo, da smo to počeli! Ampak to je naše možgane način rekel: ". Všeč mi je ta oseba"

Videti je svoj obraz

Bil je čas, ko bi ljudje strmijo v naših očeh ves čas, če bi jih privlači nas, vendar pa smo ugotovili, da je dejansko počutimo malce neprijetno.

Prav tako nas skrbi, da oni lahko nas poskuša hipnotizirale.

Te dni, če je človek ogrel zate, bo preživeti svoj čas zaklepanje oči s svojim celotnim obrazom. On bo pogled na nos, ušesa, oči, ustnice. On bo lahko pokril vse, poskušam delati, zakaj si tako super.

On nagne naprej med pogovorom

Ne, ne bomo posebej všeč, ko straši nagnete naprej, ko smo poskušali jesti obrok. To je neprijeten in moteč.

Toda, ko je človek res v vas, bo nagnete naprej, ko govoriš. V hrupnem bar, ta znak verjetno ne pomeni veliko. Konec koncev, on je samo poskušam, da slišim, kaj imate za povedati.

Toda, ko so ravni hrupa že precej nizko, nagibala naprej, pomeni, da je on res zanima, kaj govoriš. In on je res zanima vas tudi. Ljubko!

Se nasmehne Lot

Veliko ljudi, nasmeh, ko pozdravijo nekoga. Včasih smo nasmeh vsakič, ko smo ujeti strmel nekoga. Se zlomi led in naredi druga oseba počutijo bolj udobno.

Ampak ste nagnjeni vedeti, kdaj je človek nedvomno zanima vas s frekvenco svojih nasmeškov. Značilno je, da človek ne nasmeh vsem, da je veliko. Toda, če opazite, da je določen tip nasmejan VELIKO, to pomeni, da je on privlači vas.

Če se nasmehne vsakič, ko zaklenete oči, to je surefire znak, da ste odda svoj urok nad tem.

On bo Spustite svoj glas

Fantje znižati svoje glasove, ko se pogovarjam z ženskami oni privlačijo, ker mislijo, da jih naredi zvok toplejši in bolj simpatična.

To je verjetno res.

Seveda, da ne želite, da to zniža toliko, da boste morali, da jih prosi, da se ponovi. To je samo nerodno.

On Gets Ljubosumen Ko govorite z drugimi moškimi

Obstajata dve vrsti ljubosumja: dobra ljubosumje in slabo ljubosumje.

Bad ljubosumje je vrsta, kjer je človek pozitivno eksplodira nad najmanjših stvari, ukrade telefon in vas zaklene v hiši.

Dobro ljubosumje je nekako, če je človek, ki je globoko privlači vas poskuša res težko ne pokazati, da je on moti, ko ste v pogovoru z drugimi moškimi - ampak to kaže vseeno.

Ta vrsta ljubosumja je pravzaprav precej privlačen za ženske; nam kaže, da je človek pridobivanje flummoxed s tem, kar delamo. To nam kaže, da se je ogrel za nas.

Opozorilo: Ne bi mu še bolj ljubosumen s pogovori z 2 fantov hkrati. To bi ga prestrašiti off popolnoma.

On začne govoriti, da vas na socialnih medijev

Socialni mediji je odličen način za fanta, da vas obveščamo, da je zanimalo, ne da bi preveč očitno. Medtem ko je on očitno ne more drugega ugibati, kjer boste v resničnem svetu, ve, da boste preživeli nekaj svojega dneva na Facebooku.

Obstajajo subtilne znake lahko pazi na: na primer, je lahko začetek všeč vaše statuse, objavljate smešne meme na steno, ali celo ti pošiljajo neposrednih sporočil. Če je njegov interes je nenadno in pogosto, pa kaže, da je to povsem zanima za vas.

On stoji zelo blizu

Običajno smo še vedno na spoštljivi razdalji od ljudi, govorimo, da. Mi jim ustrezno osebni prostor. To je samo vljuden.

Vendar, če je človek v vas, bo napadel svoj osebni prostor vedno tako malo. On ne bo napadel, da toliko, da misliš, da Darth Vader prihaja do tebe, ampak on bo zagotovo stojijo opazno bližje tebi.

To je podzavestno (ali celo zavestno) govorica telesa tehnika, ki so se fantje naučili skozi leta razvoja... In clubbing.

On je poželjiv prosim

Če je fant privlači vas, bo z veseljem prosim. On bo vprašal, kako ste, kako je bil tvoj dan, in ali je še kaj lahko stori za vas, ki bo okrepila svoje življenje. Morda ga lahko dobili vstopnice za dogodek, ali pa je mogoče popraviti svoj avto?

Ali veste, druge znake fant privlači vas?

load...