10 odličnih nasvetov, ki vam bodo pomagali priti nazaj v prizorišče zmenkov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 odličnih nasvetov, ki vam bodo pomagali priti nazaj v prizorišče zmenkov

10 odličnih nasvetov, ki vam bodo pomagali priti nazaj v prizorišče zmenkov

Biti single je v redu, vendar pride čas, ko ste odprašimo se dol, in se sprijazniti s tem, kar se je zgodilo, da ste se odločili, da je čas, da se vrnem tam spet nazaj na dating sceni. Toda kje začeti? Ste izgubili smisel, izgubili zaupanje ali pa samo pozabil, kje naj začnem? Če ste to vi, potem berite teh deset nasvetov in pomagali vam bomo boste dobili nazaj v dating sceni:

1. Prepričajte se, da ste pripravljeni

Jumping naravnost nazaj na konja zveni kot dober nasvet, vendar ne skoči prezgodaj. Konec razmerja je lahko zelo čustveno čas, zato se prepričajte, da ste dovolili dovolj časa za zdravljenje, preden preskok naravnost nazaj v zmenkov in se spet poškodoval.

2. Priti v razpoloženje

Počutim se, kot ste pripravljeni? No, še preden ponovno zaženete, se prepričajte, da ste v pravi okvir mislih. Tempo sebe navzgor; prvič, da se zabava in nato, po drugi strani, da bi našli partnerja in v tem vrstnem redu! Morate dati preteklost na eni strani in sprostiti, ali pa bo najslabši dan kdaj!

load...

3. Pojdi nazaj k osnovam

Včasih je najboljše mesto za začetek je spet na začetku. Razmislite o krajih, ki jih uporabljajo, da gredo in stvari, ki se uporabljajo za storiti, ko ste bili nazadnje dating, in začeti tam. To je tako dober kraj, kot vsak.

4. Prepričajte se, da boste razumeli, kaj je to želite

Odločite se o tem, kaj je to, kar iščete, in potem lahko nastavite svoje meje. Morda boste želeli začeti z nekaj, brez kakršnih koli vrsto druženje nizov, nato pa napredujejo kasneje kaj bolj resnega. Samo se prepričajte, v vaših mislih, kaj je cilj in da bo lažje doseči.

5. Naj prijateljem vedeti, da so se vrnili na sceno

Ne obdržati skrivnost; Naj vaši prijatelji vedeli, da ste na sceni znova. Dobili besedo ven in možnosti, lahko prihajajo iz nepričakovanih virov, kot prijatelja od prijatelja ali celo nekoga, ki ga poznate, vendar je nikoli ni veljala za dan prej.

load...

6. Spomni se, da je igra številk

To je verjetno, da bo datum številka ena ena, tako da ne gredo po v odnosu s prvim fantom, ki jih izpolnjujejo. Imejte odprte možnosti za nekaj časa in igrajo igro. Ni mudi, zato poskrbite, da je on pravi za vas, preden naredite kakršne koli obveznosti.

7. Naj bo odprt um

Ne sklepajte prehitro. To bo enostavno narediti primerjave, da tvoj bivši in mislim, da samo zato, ker fant je drugačen od ex je, ni v redu. To je nov začetek, zato bodite pripravljeni poskusiti nove stvari.

8. Poglej lepo, za vas

Pripravite se na datume, ki jih kar sami videti lepo za vas, ne le za vaš dan. Skrivnost je, da izgleda dobro, da se počutijo dobro, ne samo da bi naredil vtis. Na ta način se boste počutili bolje o sebi, bolj samozavestni in zato boste tudi naravno bolj privlačna.

9. Pojdite ven in premešamo

Samoumevno je, da boste morali priti ven, če želite spoznati nove ljudi. Ni treba, da je vse singla bare in hitrosti dating. Pridružite se klubu ali pa na nove hobije. Obstajajo tudi drugi posamezniki so povsod, ne samo, če ste pričakovali, da jih najdejo.

10. Pojdite na spletu

Online dating straneh niso več edini konzerve v žalostnih in osamljenih računalnik geeks! Veliko ljudi uporablja online dating zdaj najti partnerje zdaj, ker je enostavno in preprosto, da prihrani čas. Polovica napor tekma ki je narejena za vas, zakaj ne bi šel.

Ali imate druge dating nasvetov za skupno rabo?

load...