10 odličnih nasvetov za prvi datum | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 odličnih nasvetov za prvi datum

10 odličnih nasvetov za prvi datum

Tudi če ste bili mnogi prvi datumi prej, lahko prvi zmenek z novim človekom neverjetno zastrašujoče. Hočeš tale iti bolje kot zadnja, ker je del tebe resnično in globoko verjame, da bi lahko ta "ena." Hočeš zgladiti vse prejšnje napake, ostrenje in vtis novega fanta v svojem življenju.

In če ste, ki prvikrat prve dater, boste zagotovo iskali nekaj nasvetov. Čeprav so prvi datumi razburljivo, oni ne vedno, da je preprost za uporabo. Priprava za eno je kot pripravo na razgovor za delo; poudarjamo nad tem, kaj bi morali nositi, kaj moramo reči, in ali ne bi bilo nevljudno, da to ali ono storili.

Da bi vam pomagali, da smo dobili 10 veliko nasvetov za prvi zmenek. Oglejmo si oglejte!

Relax

Najbolj pomembna stvar za zapomniti je, da je prvi dan je, čeprav se lahko pripravi za prvi zmenek tako stresno kot pripravo na razgovor za delo ni razgovor za službo. To pomeni, da vam ni treba biti formalno, "strokovno", in vam ni treba skrbeti za prikazovanje svojih pomanjkljivosti. Vse kar morate storiti je, da se sprostite in se sami.

load...

Sliši se preprosto? No, veliko nas narobe, ko smo se pritiski na nas, da je pametna, zabavna in lepa. Ne ujamejo v ideale in poskuša druge uganiti, kaj želi videti in samo osredotočiti na mu kaže prava stvar - YOU!

Dress narediti vtis

Prvi vtisi pa važno, da si morate obleko pametno. Čeprav ne greš ven zvečer na mestu, ki ga greva ven za hrano ali pijačo - in ti so srečanje novega človeka. Tako da boste morali, da ga očarati z načinom oblačenja.

Kot je dejal, ne greš ven v noč, tako da vam ni treba panike okoli nosijo pete in tesno obleko. Nositi nekaj, kar je udobna, ne preveč v vrhu, ki pa izgleda super.

load...

Ne poskušajte sami Dokaži

Vi ste tako očitno užival krepitev sporočil, da to kaže, da je on očitno zanima za vas. Torej, zakaj bi si potem odločili, da pokažejo na prvem zmenku in porabijo veliko energije, se dokazuje z njim?

Nisi tukaj, da mu očitno prepričali, da si dovolj dober za njega. Nisi ji sami dajo na podstavek, in se ponašajo o tem in onem.

Resnica je, da je tako živčen, kot ste vi. Nekaj ​​časa že, da ga poznam in ne pove ničesar nepoštenega o sebi. To vas bo ugriznil le na bum kasneje.

Pokaži mu malo spoštovanja

Samec moj prijatelj mi je nekoč rekel o katastrofalnem dan je, da bi bil za. Rekel je, da je dekle prišel 20 minut prepozno in preveriti njeno telefon prepogosto.

To ne zveni kot skupni nesreči do mene, in morda ne zveni kot skupni nesreče za vas. Dejansko, njegov datum mu povedal, da je ljubila svoj čas skupaj, in je želel, da se sestanejo še enkrat. On ni, čeprav.

Čeprav so ženske dobro znano, za preobrat prepozno, da bi stvari, to je zelo pomembno, da spoštujejo človeka, z obračanjem na vaš dan na čas. Pripravite se zgodaj in poskrbite, da se nič ne dogaja, da bi vas prepozno. Čeprav je 20 minut več kot dogovorjenem času morda ne sliši veliko za vas, to je veliko za njim. To ustvarja slab vtis.

Poslušati

Nihče ne želi, da gredo na dan in ne bo poslušal. Če ne poslušaj ga, boste borijo za ohranitev pogovora.

Pick up na stvari, pravi, se posvetujte zanimiva vprašanja in dodamo zanimive stvari za pogovor. Vi ste tukaj, da bi dobili, da ga poznam, tako da je zadnja stvar, ki jo želite storiti, je ga prosi, na koncu dneva za nekaj, kar vas je že povedal, 4 ur nazaj!

Switch telefona Off

Tam je res nič več odigral kot gredo na zmenek z nekom, ki se nenehno preverjanje svojih mobilnih telefonov. To je še slabše, če jih ne le preveriti svoj telefon, ampak dejansko odgovarjati na sporočila preveč! To daje vtis, da oni ne zanima.

Se prepričajte, da se ne mika, da preverite novice s Facebooka ali na skrivaj hitro besedilu, medtem ko je v baru, da telefon izključen. On bo zagotovo spomnite kot "dekle, ki ni obsedena s svojim telefonom."

Postavite vprašanja

Fantje se pričakuje, da prevzame vodilno vlogo na prvi datumi in postavljajo vprašanja o nas. Ampak se pa resno moti, ko se izkaže, da oni prosi vsa vprašanja. Ti si želijo jon v in od njih zahteva stvari, preveč!

To ne dokazuje le, da ste zainteresirani za njih, ampak tudi ustavi pogovor z pojemanje do točke, kjer si želijo, da res neumnih vprašanj, samo da bi se izognili tišino, kot so "najljubšo barvo?"

Ubogi fant!

Pripravite z nekaj konverzacija Starters

Samo Obložite jih zamrzne gor na dan in ne more misliti kaj za vprašati, zakaj ni prej pripraviti z nekaj čeden pogovor starter? Na ta način lahko zagotovite, da ne bo nobenega nerodno tišino.

Prav tako boste zagotovili, da ne boste na koncu sprašuje, "so si sami uživajo?" Sredi dneva. To je res stiskal na slamice!

Pogovor Seveda

To lahko enostavno na prvi dan prišli v običajnih prvi datum pasti, kot sprašuje preveč vprašanj. Vendar ne želite, da zveni kot robot, ki je programirana, da preprosto postavljajo vprašanja.

Torej, zakaj mu ne povem nekaj anekdot? Povej mu o sebi, mu dal nekaj zabavnih zgodb, in govori seveda, kot si ti s prijatelji.

Počakajte, da bo naredil prvi korak Nato

Datum je konec in zdaj ste doma. Toda operacija še ni popolna, saj lahko še vedno naredi napako, ga texting prehitro, da ste imeli veliko časa.

Naj mu bo prvi korak. Če je imel veliko časa, bo moral biti v stiku pustiti veš.

load...