10 odtisov za fantje, ki dekleta ne vedo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 odtisov za fantje, ki dekleta ne vedo

10 odtisov za fantje, ki dekleta ne vedo

1) govori o vaši ex. Ena od največjih stvari, ki izklopil večino fantov je, ko govori o svojem ex ali, še huje, o vaših EXEs. Pustite preteklost za sabo in se osredotočiti na sedanji trenutek, kot tudi o tem, kaj prinaša prihodnost, kot to vi in ​​vaš novi partner bo z veseljem.

2) Preveč potrebnim za ljubezen. To je zelo odbija stvar za fanta, če izpolnjujejo dekle potrebnim za ljubezen in vrste "obupan" za to, da "v razmerju". Pokaži mu, da si srečna zdaj, in da ste srečni v svojem podjetju, kot tudi v svojem podjetju, nato pa se bodo želeli dati vso ljubezen na svetu!

3) Ona je kot odprta knjiga - ni skrivnost sploh! Fantje so privlači skrivnost in ko ste obkroženi z neke vrste "enigma", ki jih bo vedno željo, da bi izvedeli več (to se nanaša na začetni stopnji zmenkov, kasneje lahko delite vse stvari). Ali mu ne povej vsaki podrobnosti o svojem življenju in da nekaj strani knjige je treba še odkriti, še enkrat, še posebej na začetku razmerja. Vaš gospod bodo zagotovo želeli raziskati...

load...

4) Preveč parfum. Pogosto dekleta "pretiravati" ga z dišavami. Mu ni treba, da vas vonj prihaja svojo pot, ko ste še 3 ulice stran. Bodi bolj zapletena kot to, uporabite parfum zmerno. Nikoli ne uporablja parfum več kot enkrat na dan, če želiš biti privlačna in če hočete biti pravi dama. Vaš gospod bodo cenili vaš trud, ko poznate pravo mero.

5) Predolgi nohti. To je pravzaprav zelo težko delo, da raste in skrbijo za zelo dolge nohte, malo delati dekleta vedo, da je to eden izmed največjih turn off za fante. Če so vaši nohti predolgi in, še huje, če imajo vaši nohti ostre konice, lahko fant se odbija to na podzavestni ravni. To bi lahko celo škoduje za samo pogled na to vrsto žebljev. Fantje raje naravno, zato naj bo enostavno, da ne bodo nikoli nohte predolgo, če želite biti privlačni za nasprotni spol.

6) Ona je "prelahko". Fantje so osvajalci v srcu in ko se "prelahko" lahko postane velik turn off. In nisem samo govorimo o "telesnosti". Biti "prelahko" na različnih področjih, je ne damo, a ne je dobro, da gredo na ozemlje, da so "preveč težko dobiti". Poiščite ravnotežje, vendar ne bo preveč enostavno, naj vaš partner osvojiti srce.

load...

7) Rude. Ko je dekle preklinjanje in je nesramen, ne bo gospod privlačijo tovrstno vedenje. Več o tem, da vedno vljuden in prijazen do vseh ljudi, ki jih bo privlačna za vsakogar!

8) kajenje. Ena od največjih turn off je, ko je gospa kajenje. Fantje se pogosto ni všeč, čeprav jih nikoli ne bo povedal. Zavestno odločitev za zdravo in kajenje brez način življenja, ne samo, da bo pritegnili nasprotni spol, temveč bo tudi pomagalo, da bo vaš nasmeh biserno bela.

9) Talking preveč. Fantje imajo tudi kaj za povedati in govoriti o tem, zato prosim, da jim daje to priložnost. Dekleta, ki govorijo preveč pogosto nimajo drugi datum, saj pretirana talkativeness je, zagotovo, odganjanje! Torej, ohraniti ravnovesje v pogovoru. To je podobno kot igranje tenisa - žogo izbil za eno osebo, nato pa v drugo, v se prav tako način, se pogovorite s svojim gospodom, ki mu dajejo priložnost za izmenjavo svoje misli z vami.

10) Preveč ličila.

Fantje ljubijo lepoto in cenimo vsa naša prizadevanja na tem področju, ampak ko je preveč temelj, bronzer ali blush, je zelo opazna in lahko postane velik turn-off. Jaz bi predlagal, da uporabite ličila pred oknom videti v povečevalno zrcalo, kot je ta, boste lahko ustvarili "umetniško delo" na obrazu, da bo gospod ljubezen.

Upam, da vam je zdelo koristno. Prosimo, delite svoje misli o tem, kaj o vašem mnenju, izklopi fantje najbolj in kako se mu izogniti?

load...