10 opozorilnih znakov, da se srečujete z nezrelo moško | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 opozorilnih znakov, da se srečujete z nezrelo moško

10 opozorilnih znakov, da se srečujete z nezrelo moško

Večina moških ima otročje strani, da njihove osebnosti in podobno, da je velik otrok včasih, ampak nekateri ljudje ga bo do skrajnosti. Sprva se boste morda našli njegovo nezrelost zelo ljubezniv, ampak to otroškost lahko nosijo malo tanka čez nekaj časa. Ne ujeli ven igranje človeka, ki se ne morem vzeti življenje resno sploh in iskati teh znakov, da ste iz leta nezrele človeka.

1. Nerazvitim človek ne mara biti odvisen

Eden od najbolj očitnih znakov nezrelega človeka je, da absolutno ne mara pa odvisen. Ko gredo stvari narobe, je nezrel človek, ne bo pa vam bomo pomagali ven. V moški-boys sveta bo storil ničesar, da bi se izognila tista, da so ljudje odvisni od. On bi raje prezreti težav in upam, da jih izginejo.

2. Ne more imeti resen pogovor

Še en znak, da ima vaš mož še odrasti je njegova nezmožnost imeti pametno in smiselno pogovor. Sporočilo ne bo na svoj seznam znanj, bi bil raje, da je šala stvari in se premaknili na vžigalnik temo hitro.

load...

3. Nikoli ni imel ustreznega punco pred

Naslednja eden izmed očitnih znakov nezrelega človeka je, da verjetno nikoli ostal na smiseln odnos prej v njegovem življenju. To ne pomeni nič dobrega za vas, saj ima ta fant veliko učenja storiti in boste morali biti učitelj. Zagon kariero pri poučevanju verjetno ni točno, kaj si imel v mislih, ko si ga spoznala. Tako boste morda želeli, da dvakrat premisliti o bivanju s to vrsto fanta.

4. Nerazvitih človek nima pojma, kaj si želi za prihodnost

Če je vaš moški je nezrel, potem je zelo verjetno, da ne načrtuje veliko dlje jutri, kaj šele za naslednjih deset let. Življenje dneva zveni kot dobra ideja, vendar je zrel človek bo vsaj še kakšno idejo, kakšno prihodnost si želi zase.

5. Ti si samo svojo punco, ko da se prilega s svojimi načrti

Če je vaš mož gre ven le z vami, ko mu ustreza in je pripravljen odpovedati, na kapljico klobuk, da gredo ven z namesto svojimi prijatelji, potem je to določen znak, da je treba storiti nekaj odraščanja. Pravi moški bo pokazal nekaj zavezanost in biti pripravljeni, da bi si svojo prednost.

load...

6. Nerazvitih človek nikoli ne more narediti svoj um

Še eden od jasnih znakov nezrelega človeka je, da bo ob njegovem pomanjkanju zavezanosti je pomanjkanje sposobnosti za odločilna preveč. Verjetno boste ugotovili, da je vas, ki se zaradi česar vse odločitve za njim in zaradi česar vse teče v odnosu. Tako kot otrok, bo moral biti popolnoma srečen za nekoga drugega, da sprejmejo vse težke odločitve.

7. Verjetno ne držite službo bodisi

Nezrel fant bo verjetno težko, da bi delo resno, in zato je flits iz ene zaposlitve v drugo, če je celo službo sploh. Najde delo dolgočasno in dolgočasno, in vse, kar je zgodnje vstajanje in da so resni preveč upora za njega, da bo postavitev s.

8. Nič ni nikoli kriv

Naslednja eden izmed očitnih znakov nezrelega človeka je, da se, tako kot petulant otroka, bo nikoli ne bo krivdo za vse, nikoli ne bo sprejel odgovornost za svoja dejanja in bo zagotovo nikoli ne reci, da je žal. On bo vedno izgovor, ali kriv nekdo drug, tako kot poredna malo bi šlo za fanta.

9. Nerazvitih človek lahko zelo Zlurad

Druga značilnost nezrelega uma je sposobnost, da se Zlurad in kruta. Verjetno ne v resnici pomeni, da je zelo boleče, vendar on ni dovolj zreli, da se zavedaš, ko počne. Če si človek resnično ljubi, ne bi želeli, da vas boli; nezrel človek ne bo življenje resno dovolj, da tudi skrbeti za stvari, kot je ta.

10. Poje nič drugega kot pico in pivom

Vedno lahko povem, nezrele človeka po svoji nakupovalni seznam. G Man-otrok je verjetno, da nimajo nič več kot zamrznjene pice in piva na svojem, in njegova ideja o prefinjenosti bo pitje njegovo pivo iz kozarca. Fine dining zagotovo ne bo na dnevnem redu, ko danes človek, ki ima še odrasti.

Ali želite dodati druge znake nezrelega človeka na našem seznamu?

load...