10 opozorilnih znakov ženska | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 opozorilnih znakov ženska

10 opozorilnih znakov ženska

Mnogi od nas so še vedno iščejo The One - tip bomo preživeli preostanek našega življenja s. Naša duša, ki bo tam za nas ves čas, nas ljubiti, nam tolažba, delitev trenutke z nami in nas varuje.

Iskanje en fant, ki je kot nalašč za vas ni enostavno, in mnogi od nas se bojijo za izdelavo iste dating napake znova. Mnogi od nas so dne straši, poražence, za lazies, za norčije, se preveč bolehen sladkarije, FIFA igralcev, na machos, na Mommies fantje, in nad uspehom, ki ne morejo slediti. Kaj pa en tip človeka smo vsi bojijo najbolj, The ženskar?

Ženskar je človek, ki se ni pripravljen ustaliti še ni, vendar bo naredil vse, da vas prepriča, da je on. On vam bo povedal, da si ljubezen svojega življenja in da imaš velike oči, velike noge in veliko vsega.

load...

Ampak, kako veš, kdaj imaš ženskar na vaših rokah in ne pristno članek? Oglejmo si na top 10 opozorilnih znakov ženskar.

On Gets Vaše ime narobe

Včeraj ste bili Rita, danes ste Lisa in jutri boste Priscilla. Seveda, on pravi, da ima petnajst Botre in pet različnih mame, vendar morate vedeti, globoko v sebi, da je dejansko dobil preveč posameznih dame v svojem življenju.

On je super Vain

Za veliko žensk, ki imajo velik smisel za humor je prva lastnost iščemo v bodoči partner. Ampak, če človek je ženskar, je zelo verjetno, da je njegov smisel za humor kosi mrtvih takoj, ko se dotaknete svoje Brezmadežno las.

load...

Ne poskušajte dotakniti njegove obleke, bodisi zato, ker so stroški bombo.

"Prosim, povej mi, da ni samo dam suho čisto samo obleko v pranje? I. MOČ. DIE. "

On nikoli ne živi do njegovega sveta

Vsi smo začutili naval krvi v naših glavah, kot nam je naš človek pove, kaj se dogaja, da naredi za nas. On se dogaja, da nas odnese na romantičen vikend, nam je predstavil svoji družini, in v bistvu zajemanje luno za nas.

Vse se sliši tako razburljivo in smo takoj kupili v svoje sanje. Njegove besede so nas swept off nogami.

Po nekaj tednih in mesecih, čeprav še vedno ni dosežen dober na njegove besede. Vi ste še vedno ni bilo stran za vikend skupaj (kot pravzaprav, se zdi, da preživijo večino svojih vikendih stran sam), in niste celo srečala svojo družino. Je ta fant zares in so njegov neskončen seznam izgovorov le krinka? Veš da!

Znan je kot

Če so ženske pridejo do vas, ali pa vas messaged na Facebooku, da je vaš novi človek dobil sloves, da ne bi bilo čim prej razreši te obtožbe so manifestacije ljubosumja. Namesto tega naj bi jih slišali, in dopolnite svoj um.

On je samo Zdi se bodo pojavili kasneje ponoči

Iz mojih izkušenj, to je največja kontrolna naprava znak od vseh, ki ste ga dobili trajnice ženskar na vaših rokah.

Vaš mož mora biti na voljo dan in noč, in ne le "kadar koli po deset PM." To preprosto ni dovolj dober, da si le videz kameji, ko je sonce zašlo. Seveda, on vam pove, da je delal pozno ali malenkosti, ampak veste, globoko v sebi to nekaj samo ne zdi prav tukaj.

Moški, ki je ne bo ženskar želim videti ves čas in ne samo na Čaroven uro.

Ko je vas Pohvale Ves čas

Pravijo, da je pri nas človek pohvale preveč običajno pomeni, da se počutite krive o nečem, ali pa imaš kaj skrivati.

Včasih, bodo fantje nas tuš s komplimenti, kadar oni dober občutek o nečem - kot spot womanizing.

Ko človek gleda v oči in vam pove, kako lepa si, da je iskren in pristen.

Toda, ko je to hiper in ne bo ustavil te pokrivajo s komplimenti o vaših očeh, nogah, laseh, svoj bum in tako naprej, bi morali biti na svojem straže.

On premakne zelo hitro

Niste še sami uvedli in je že želi kupiti hišo z vami in vse svoje otroke. Rdeča zastava.

On zaklene njegov telefon

Vsi smo zaklenili svoje telefone, ko smo bili otroci (še vedno ne vem zakaj), vendar ni normalno za odrasle to počne v 2106.

Razen womanizers, seveda.

Če opazite, da je njegov telefon nenehno brenčanje in on je vedno kratka sporočila nekoga, to je precej velik opozorilni znak. Ampak, če je tudi zaklene svoj telefon, tako da ga nikoli ne more do njih, to je v celoti v rdeče-opozorilo, da ni človek za vas.

On ne Call Back Za veku

Pravkar ste imeli veliko noč z njim, da ste tako zdelo, da uživajo. Si imela smeh, večerjo in malo romantike. To je šlo tako dobro.

Ampak potem se ne vrne svoj poziv dni kasneje. Kaj ponuja?

Sčasoma, seveda, se bo vrnil, in pravijo, da je bil zaposlen ali kaj enako prazna. On bo spet želeli še hihitanje, nekaj več večerjo in malo več romantike.

Vzemite vse to kot opozorilni znak. Samo ti hoče, ko je dobil nekaj potreb za izpolnitev. Ko so že poskrbljeno, da je začelo iskati druge avanture.

On se spogleduje Na socialnega Media

Facebook je pogosto odličen kraj, da bi ugotovili, ali je vaš mož ženskar. Če je ni ženskar, bodo njegove fotografije in komentarje povsem normalno in spoštljivo. Morda obstaja slike njega uživajo pijačo s fanti, in morda ena ali dve mami.

Če pa ga ne more dobiti dovolj nasprotnega spola, lahko pričakujemo, da vidite veliko fotografij njim na rednih noči ven z veliko različnimi dekleti. Opazili boste tudi spogledljiva pripombe in vabila družiti z vsemi vrstami žensk še nikoli niste slišali prej. Ne glede na to, koliko vam reče, te ljubi, je jasno, da ne more nadzorovati svojega apetit za dekleta.

load...