10 pickup linije za dekleta za uporabo na fantje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 pickup linije za dekleta za uporabo na fantje

10 pickup linije za dekleta za uporabo na fantje

To je starost, ko ima dekle prav toliko pravico, da sprejme pobudo in uporabo sirast pickup linij, kot fant, še posebej, ko se počuti všeč. Torej, če ste nikoli poskusil s pickup linij sami ali pa so le malo iz prakse, tukaj je deset sirast zabavno pickup linije za dekleta za uporabo na fante.

1. Ali je to pištolo v žepu?

Pickup linije za dekleta niso nič novega res, potem ko je bila vsa ta znana, podloga iz Mae West prvič slišal v filmu 1933 "Ona Končano On narobe". Gotovo je bilo všeč, ker je ponovila črto, film iz leta 1978, "Sextette".

2. Moj mobilni telefon ne deluje

Ko želite številki tip je, igrajo na človeka plemeniti željo pomagati dekle. Povejte mu, da je nekaj narobe s vaš mobilni telefon, bo vprašal, kaj je narobe z njo in lahko rečeš: ". Ne morem poiskati številko v njem"

load...

3. Ali verjamete v ljubezen na prvi pogled?

Fantje potrebujejo malo obrnjena v pravo smer, včasih, da poskusite to eno, če mu ne zdi, da ste opazili, takoj: "Ali verjameš v ljubezen na prvi pogled, ali moram hoditi spet?"

4. Ali ti videti resnično za vas?

Ta se v resnici dogaja, da zgrabite svojo pozornost, če imate spredaj, da ga nosite off! "Ali to videti resnično za vas?" To bi vsekakor morali prebiti led in se pogovor dogaja.

5. Delam raziskavo

Ta pickup line je ena izmed starih, sirast tisti, ampak, hej, boste morda lahko pobegniti z njim: "Živjo. Delam raziskavo. Koliko ste stari? Kako ti je ime? Si samski? Kakšna je tvoja telefonska številka? Ali ste prosti naslednji petek zvečer? "

load...

6. Ali imate rozine?

"Ali imate kakšne rozine? Ne? Kako o datumu namesto? «Nič ni kot cheesy besedno igro prelomiti ledu in to ima zagotovo veliko sira! Kljub temu pa se pickup črte ne bi smel biti preveč resno, so?

7. Imam nizko samospoštovanje

"Imam zelo slabo mnenje o sebi; misliš, da sem lepa? "Vlačilec je fant na srce strune in on je prepričan, da se odzove. Obstaja samo en odgovor lahko dal res, ni tam?

8. Ti bom kuhati večerjo

"Jaz ti bom kuhati večerjo, in jaz bi vam mi kuhamo zajtrk". To je gotovo je ponudba, ki je ne more zavrniti, tudi če ste samo igranje.

9. Ali lahko napiše 'naključnost'?

"Ali lahko črkovati besedo" naključnost "nazaj? Ne, ne morem, sem želel govoriti z vami! "Men pa moški, bo verjetno dal to njegov najboljši strel, tako da ga ne pusti borijo za predolgo ali pa ste boste zamudili svojo priložnost.

10. Spominjaš me na filmska zvezda

Ko rečeš "Spominjaš me na filmska zvezda", boste videli njegove oči zasvetijo in da bo vprašal: "Kateri?" Od tam lahko vzemite kramp filmskih zvezd, ki bi mu najbolj ustrezajo. Superjunaki so vedno dobra izbira, če želite kap moškega ego.

Kaj so vam najljubše pickup vrstice za dekleta za uporabo na fante?

load...