10 pomembnih stvari, ki jih morate storiti na vsakem datumu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 pomembnih stvari, ki jih morate storiti na vsakem datumu

10 pomembnih stvari, ki jih morate storiti na vsakem datumu

Ni pravih pravil za igranje, da je vse odvisno od vas in, če je katero koli pravilo, sploh pa je to - bodi, kar si, in prezreti vsa pravila! Obstajajo pa nekatere smernice, ki bi jih bilo pametno slediti, le kazalci v pravo smer, če želite narediti dober vtis. Tukaj je deset stvari, ki jih morate storiti, je verjetno, vsak dan:

1. Bodite prijazni, spoštljivi in ​​vljudni

Čisto preprosto, lepo in ne samo na svoj dan. Kričal na natakarja, ker je vaša hrana mraz ne bo dal dober vtis na vse. Torej ostati miren, da si kul in je poosebljenje vljudnosti, skozi vaš dan.

2. Joke in smeh

Vsak dan, prva, druga ali tretja, ne bi smelo biti tako hudo, da ne more smejati. Imajo malo igriv Šala in sprosti se malo, če ne more smejati skupaj, kaj upanje imaš za prihodnost?

load...

3. Vam Pustite EXEs kamor sodijo - v preteklosti

Izogibajte se govori o svojih EXEs in nikoli ne bo primerjave med starim datumom in dosedanjih, ne ven niti v tvoji glavi in ​​glasno. Preteklost je preteklost, tako da je ta človek narediti nov vtis na vas in začeti znova.

4. Poglej svoje najboljše in se pravočasno

Nazaj k osnovam tukaj, vendar je videti vaš najboljši in obračanja na čas je pomemben. Prizadevajo, pove veliko o vas in ne samo, da ste iz očarati. Prav tako je razvidno, da ste obzirni in premišljen človek.

5. Stick za poštenost

Ne glede na to, koliko krat, da ste to slišali, je še vedno vredno nežen opomin, da je govoril resnico bistvenega pomena, če na dan. Malo bele laži, namenjena vtis datum, ima strašno slabo navado, da se vrnemo na vas preganja kasneje.

load...

6. Bodi pošten s financami

Nekateri fantje radi plačali, medtem ko drugi fantje radi delili in ostali fantje so srečni, da ga vzamete v zavojih. Ne glede na tip mislite, da vaš fant je, se prepričajte, da bi ugotovili, kje stojiš na plačilni in ne bo ničesar za samoumevno, biti hvaležen.

7. Talk, ampak tudi poslušati

Tam sedi v Coy tišini je ravno tako slabo, kot je dominiral ves pogovor, zato se odločijo za srednji cesti in imajo razpravo namesto tega. Dating je vse o spoznavanje drug drugega bolje, tako da bi morale biti enake količine govoriti in za poslušanje.

8. Bodite brezplačno s komplimenti

Če je vaš datum prizadevala, da se pripraviš, potem pa, vsaj, naj mu vedeti, da ste opazili. Verjetno je šlo za veliko truda že pripravljen za datum in izberete kraj, ki misli, da vam bo všeč, tako da mu vedeti, da ga cenijo.

9. Ne dajejo preveč zlahka

Vsaka rdeča čistokrvni moški se dogaja, da poskusite svojo srečo, čeprav na prvi dan, vendar ve, da je vse del igre. Če ste dali preveč na hitro, potem pa se je ne zavrne priložnosti, vendar tudi ne bo, da si glavni kandidat za dolgoročno resno zvezo. Fantje radi lov, tako da večina tega.

10. Naj ga nežno

Če to ne deluje, potem ne bo popolnoma neobčutljiv o tem. To je grozno občutek, da so dumpinški, tako da ostane lepo in morda celo lahko, da ostanejo prijatelji potem, ko se zgodi.

Ali imate dating nasvetov za skupno rabo? Vas prosimo, da jih pustimo v komentar oddelku spodaj.

load...