10 pravil za pošiljanje besedil, ki bi jih morali poznati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 pravil za pošiljanje besedil, ki bi jih morali poznati

10 pravil za pošiljanje besedil, ki bi jih morali poznati

Kratka sporočila je globalni pojav, in v nobenem drugem času v zgodovini, ima obliko komunikacije tako hitro postala tako priljubljena. V relativno kratkem času je bila, da je pošiljanje kratkih sporočil vsem, konvencije in pravila so izumili s strani uporabnikov, ki so vsi pozna, zato ne sodijo prekršek za pošiljanje kratkih sporočil bonton in berejo teh deset nenapisana pravila pošiljanje kratkih sporočil, da mora vsakdo vedeti:

1. Besedila so za kratka sporočila

Ne pozabite, besedilo mora biti kratka informacija, ne roman epskih razsežnosti! Kratka sporočila ni nadomestilo za pogovor po telefonu, tako da če je vaše besedilo vam ob več kot približno trideset sekund za pisanje, verjetno bi moral poklical.

2. Sarkazem ne deluje v besedilu

Naj sporočil preprosta, do točke, in ne poskušajte narediti sarkastičen komentarje. Ne, ne more izraziti vsako ton glasu v besedilo in sarkastičen sporočilo je mogoče enostavno vzeti na napačen način.

load...

3. Ne pretiravajte besedil

Če se boste držali za pošiljanje nesmiselnih besedil, potem ljudje bodo dobili dolgčas in ustaviti branje. To je tako poceni in enostavno pošljete SMS, da je skušnjava, da besedilo nekoga o tem, kaj počnete, vsako minuto dneva. Če začnete tem, da ljudje ne bodo moti branje pomembno besedilo, ko pa ste poslali enega.

4. Ne skrivajo SMS sporočil

Tekst je lahko zelo težko in neosebno, zato ne uporabljajo kratka sporočila za občutljive sporočila. Nikoli ne zlomijo z nekom, ki ga besedilom, ki je samo strahopeten, in če imate kaj za občutljive narave, da bi razpravljali, nato pa se je iz oči v oči ali pokličite osebo.

5. Dvakrat preverite, preden pritisnete poslati

Še eden od uporabnih pravil pošiljanje kratkih sporočil je, da se spomnimo, da je prednostna besedilo tehnologija ni popoln in samopopravkov objekt lahko prišli do nekaj zanimivih besed, ki jih ne pomeni pisati. Vedno znova se glasi sporočilo, preden ga pošljete, se prepričajte, da si rekel, kaj si mislil povedati.

load...

6. Ne pretiravajte okrajšav

Ne pozabite, da se vsi ne do hitrosti na chat-govoriti, tako da ga ne pretiravajte. "Lol cu ​​2nite", lahko popolnoma smiselno za vas, ampak tvoj oče ne boste imeli pojma, kaj ste na približno.

7. Ne besedilo, ko si pijan

Naslednja eden od dobrih in pomembnih pravil pošiljanje kratkih sporočil je, da nikoli poslati besedilo, ko si preveč piti imel. To bo bodisi nobenega smisla sploh, ali še huje, boste rekli, nekaj, kar si kasneje žal.

8. Ne besedila z velikimi tiskanimi črkami

To pa prihranili skrbi, malih in velikih črk, ampak pošiljanje kratkih sporočil v prestolnicah zaradi česar je videti, kot YOE'RE kričanje!

9. Ne pričakujte takojšnjih odgovorov

Še eden od uporabnih pravil pošiljanje kratkih sporočil, je to: ne pričakujejo odgovor besedil takoj, ne vsakdo ima kaj pametnega početi, razen gledajo svoj telefon! In nikoli ne pošljite besedilo po besedilu, prosi nekoga, zakaj niso odgovorili na vaše besedilo še ni. To je samo nadležno.

10. Nikoli ne pošlji ogrožanja slike

Na bolj resno noto, nikoli ne pošlje besedilo ali sliko sebe, da bi jo bilo sram, če nekdo drug videl. Telefoni se lahko izgubi, telefoni pustili na mizi, kjer lahko drugi ljudje jih poberem, in nikoli ne more biti 100% prepričan, če bi sliko, ki jo poslali z besedilom na koncu.

Katere so vaše najljubše pravila pošiljanje kratkih sporočil?

load...