10 prednosti, da postanete prijatelji pred začetkom odnosa | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 prednosti, da postanete prijatelji pred začetkom odnosa

10 prednosti, da postanete prijatelji pred začetkom odnosa

Z eno besedo, kjer so datumi zdaj dobesedno na pipo, zaradi aplikacij, kot so Trud, mnogi od nas so preskoči prijateljstva bit in potapljanje naravnost v razmerju. Pa je to res dobra stvar?

Prijateljstva skala. Biti prijatelje s fantom, preden boste dobili v razmerju z njim ima številne prednosti. Si ga že poznate navzven, veš, da ne bo nered ste okoli, in ste ga že tako dolgo in še vedno ne želijo, da bi ga ubil. Tekma se je v nebesih, kajne?

Če se sprašujete, kaj so koristi postanejo prijatelji pred začetkom razmerja so, pa si oglejte v 10 od njih.

On nikoli ne bi iste napake, da vaša Ex DID

On je tvoj prijatelj, zato je velika verjetnost, da ve, kako hudo vaše prejšnje odnosi šel. Morda si mu povedal o ex, ki se uporablja za polizati svoj obraz, ali pa si ga povedal o fantu, ki spal z vami enkrat ali dvakrat pred tem, da se vrnete besedila in klice.

load...

On ve, kaj je šlo narobe in kako boli, da si - in nikoli ne bi ponovil te iste napake.

Prijatelji ne boli prijatelje. To je splošno pravilo. Če je tvoj prijatelj, se dogaja, da darn prepričani, da ne bo istih napak, da tvoj bivši storil.

Obstaja velika verjetnost Ta One bo trajala

Zakaj ste prejšnjih razmerij razpade? Mogoče je bilo zato, ker vidva strinjal o nečem kot majhen kot njegov pitje, ali pa je bil preveč pomoči potrebnim.

load...

Obstaja veliko razlogov, zakaj je odnos ne trajajo. Ampak zato, ker je to v bistvu loto, nikoli ne bomo imeli nobenega pojma, ali je to, ki ga bo za vedno.

Ko prvič sva prijatelja, ste prepričani, da bo to trajalo.

Ve, da ste dobili Težave - In on je Cool z njimi

Problem z igranje novega fanta, je, da ne ve, nam navzven. On ve, zgodnje sliko smo predstavljeno z njim. Slika blemish brez brez napak. Super slika, ki je precej popolna. Tista brez napak.

In ko izve o vaših vprašanj, pa je ne želi več vedeti. Presneto.

Tvoj prijatelj je drugačna. On že ve vse o svojih vprašanjih - in da jih razume. Ne le, da jih je razumel, ampak je tudi povsem kul z njimi.

On dobi svoj smisel za humor

To je vedno malo čudno povedal šalo na fanta prvič. Lahko bi šel na dva načina: da bi šel tako dobro, da je smeh, dokler umre (upajmo, da ne dobesedno), ali pa bi končno lahko v trenutku, ko se zave, da si malo čuden osebe s čudnim občutkom humor.

Za nekaj izšlo, je njihov smisel za humor, da se ujemajo. Ko ste prijatelji z fantom, preden se začne razmerje, on že ve, zakaj se smeješ in kaj ne. Iz tega razloga, pa ni nujno, da bo vsa neprijetna tišina, ko ste povedati svojo najljubšo šalo o nemških diktatorjev.

On ima negativne lastnosti - Ampak vi radi Them

Zelo sem sitna, ko gre za zmenkov. Če človek kadi, to je dogovor breaker zame. Enkrat je bil dva tedna v razmerju, preden sem odkril moj fant je bivši kadilec - in ni mogel več zdržati. Takoj, ko se je prižgal, sem od tam.

Vaš prijatelj bo imela negativne lastnosti, ki pa jih zdaj veste, ali oni so vrste, ki jih lahko nosi - ali pa bo dovolj za vaju, da nikoli ne bo uspelo.

Veste, kdaj je je pod stresom in ne duševno

Veste star pregovor: Ženske so z Venere in moški z Marsa. To v bistvu pomeni, da ne moremo razumeti, fantje v prvih nekaj tednih zmenkov in nas ne more razumeti niti.

To lahko postane zelo problematično, če ga ne more prebrati, ko se je poudaril. Medtem ko je razlaga za njegovo slabo razpoloženje verjetno nekaj tako enostavno, kot slab dan v službi, lahko napačno domnevati, da je to zato, ker je popolnoma nora.

Ko prvič sva prijatelja, si lažje prepoznati, če je vaš mož je poudaril in potrebuje malo nežno ljubeznijo in avto - in ko se je sociopat.

Ste vedeli, da ima razred

Spomnim se svojega prvega fanta za vse napačnih razlogov. Spoznala sva se na moji srednji šoli je ples, kjer smo skupni ukraden poljub pod disco žogo. Začeli smo hoditi že naslednji dan. Pod dim luči disco žogo, je videti res luštna in sem mislil, da je precej ulov.

Naslednji dan sem spoznal, da ni bil ulov na vseh. Namesto neverjetno rib, sem navita na črva na koncu mojega vabo. Nisem imela pojma, kdo je bil, in zato nisem bil pripravljen za svojo idejo o datumu. Rekel mi je, da najcenejši, umazano kavarni v mestu in me pričakuje, da poberem zavihek!

Vzemi moj nasvet: Bodite prijatelje prvi. Spoznajte če je tip človeka, ki se bo peljal na datume, da skalo ali datume, da vas prestraši.

Ste vedeli, da lahko zanesete na njega

Vaši prijatelji so (splošno gledano), ljudje, ki jih lahko zaupate. Če vi in ​​vaš prijatelj odloči, da se stvari še korak dlje, mora vaš odnos teoretično temelji na zaupanju in razumevanju.

Ste vedeli, da je to zabavno

Včasih, odnos samo ne deluje, ker ideja parov zabave ni na isti ravni. Čeprav boste morda želeli, raje bi spontano cestnih potovanj, bi bil raje ostanejo v sesekljajte nekaj lesa in imajo en filmski večer.

Ko ste prijatelji z nekom, ki ste jih že imeli dovolj časa, da bi vedeli, ali vidva se dogaja, da imajo nekaj zabave skupaj. Ko želite, da gre za ples pozno v noč, veš, da ne bo grump in pravijo, da je bil ravno na tem, da zdrsnejo v pižami.

To ni vse izgleda

Ko pademo za res čeden fant, lahko povzroči nam, da nekaj zelo neracionalne odločitve. Namesto, da bi priznal, da ne bomo dejansko imeli ničesar skupnega, smo ostali odnos placebo dogaja, ker je ravno tako lepa.

Za odnos do zadnjega, pa absolutno mora biti nekaj snovi. To ne more biti zgolj zaradi izgleda sam. In ko si oba prijatelja pred ljubitelje, saj veš, da je tako veliko več tega kot spalnica pendrek.

load...