10 prepričljivih razlogov, da bi se izognili eni nočitvi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 prepričljivih razlogov, da bi se izognili eni nočitvi

10 prepričljivih razlogov, da bi se izognili eni nočitvi

One Night stojala niso več namrščil, kar so bile, in čuden ena, tu in tam, ni več družbeno nesprejemljivo. Čeprav nismo tisti, ki bi sodil, obstaja nekaj zelo dobrih razlogov, da se jim izogibati, in tukaj je samo 10 od teh razlogov za vas, da se zamislite, nekaj dotika na moralnih in drugih povsem praktičen:

1. Eno noč stojnice niso varni

Najprej in predvsem, morate upoštevati svojo varnost. Eno noč, ali je z nekom, ki ga poznate, ali nekoga, ki še nikoli niste srečali, preden se vas postavlja v ranljiv položaj z moškim, ki v najboljšem primeru ne boste zelo dobro poznajo. Bi tvegal vašo varnost in vaše prihodnje življenje za-un zagotovljena trenutku Extase in bežen frénésie?

2. Kaj pa vaš ugled?

Vi ne želite, da bi dobili sloves "lahko", saj je tudi v današnjem osvobojenem in strpne družbe, če so te vrste Neprijatan ugled, boste prestrašiti off vsi dobri fantje so.

load...

3. Kaj pa vaše zdravje?

Nočemo, da bi dobili preveč medicinske o tem, ampak veš tveganja. Obstaja dovolj ljudi tam zunaj, s STD je, in ne želite, da bi drugi. Če se to počne z vami, se je to verjetno počel z drugimi preveč.

4.... In vaše samospoštovanje?

Kako se boste počutili o tem zjutraj? Ko so se strasti in morda alkohol, ne mine, ne pozabite, da boste morali sami soočiti zjutraj v ogledalu.

5. On bi lahko živel s svojo mamo!

To je dovolj moraliziranje, kaj o nekaterih praktičnih? Če se znajdete jemati čevlje dol na vratih in tiptoeing tiho po stopnicah v spalnico, se prepričajte, da ni tako, da ne zbudi svojo mater! To bo naredijo zanimivo zajtrk. 🙂

load...

6. On morda ni imel časa za prho

Tam ne bo časa za preciznost s tušem v trenutku nebrzdano strast... V redu, dokler to ni bilo v tednu od svojega zadnjega.

7. Je morda mislijo, da je prava ljubezen in da si njegova sorodno dušo!

Morda bi bilo za eno noč za vas, vendar je v njegovih očeh je to lahko začetek trajnega razmerja. Bodite previdni, da ne boste na koncu z "ne morem živeti brez tebe" zalezovalca na svoj rep.

8. Lahko bi na koncu kot čez noč internet senzacija!

Nekateri ljudje radi, da posnamete sliko svojega zadnjega osvojitvi in ​​ga objavili na internetu, zato se prepričajte, da boste vedeli, kaj počne s svojim telefonom zjutraj, medtem ko še vedno spi, sicer pa je to za eno noč vas lahko stane veliko!

9. Če je nekdo, ki res všeč, bi jo razstrelili z eno noč

Morda misliš, da je za eno noč je pot, da bi našli svojo pot do nekoga srcu, ampak medtem ko so več kot zadovoljni, da skok v posteljo z vami in se ponašajo o tem, da svoje prijatelje, da bi lahko eno noč peljal z njihovega seznama kandidata za dobro.

10. Moraš živeti z njim potem...

Če je z nekom, ki ga poznate, morda delo kolega, nato pa ne pozabite, da ste še vedno moraš govoriti z njimi in po možnosti delo z njimi jutri! Ko delijo ta intimnost, bo težko zdraviti ta oseba na enak način še enkrat, kot prijatelja ali Sodelavec.

Ali vidite eno noč stoji kot zelo smiselno in zabavno dejavnost, ali pa vam je ljubše, da jim izogniti?

Prosimo, delite svoje mnenje in misli v komentar oddelku spodaj.

load...