10 razlogov, zakaj večina žensk bi radi dali gospoda | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 razlogov, zakaj večina žensk bi radi dali gospoda

10 razlogov, zakaj večina žensk bi radi dali gospoda

Slabi fantje lahko vse bes v teh dneh, vendar, če smo pošteni, moramo priznati, da gre za poseben čar pa gospoda. Obstaja tudi veliko zelo realno, praktično, tako rekoč, prednosti za igranje gospoda. Tukaj je deset izmed njih:

1. Ne nasilje

Nek gospod je po definiciji malo verjetno, da se zatekajo k nesramno vedenje ali nasilja, če ne bi dobili svojo pot. To pomeni, da ne samo fizično nasilje, ampak tudi verbalno. Z drugimi besedami, če ste igranje gospoda, da ne bo tvegal, ki žalijo ali udaril - gospod je pravi moški. Mimogrede, veliko "slabih fantov" so gospodje v preobleki.

load...

2. Ne zadrega

Gospodje so nizke blago zadrega tveganja. Vedo, kdaj prenehati piti, na primer, in možnosti za gentleman izdelavo spektakel sam v prisotnosti ali odsotnosti so minuto. To je tisto, kar bi gospoda, je vse okoli, navsezadnje.

3. Starši radi gospodje

In, kot lahko vidite, z zelo dobrim razlogom. Seveda, govorimo o pravi stvari ne gre za lažno furnir vljudnosti, da so nekateri ljudje dajo na in vzlet, odvisno od situacije. S pravi gentleman za fanta nikoli ne boste morali skrbeti za tiste družinske obiske. In nikoli ne bo tarnajo o njih.

load...

4. Gospodje so zanesljivi

To je še ena značilnost pravega človeka. Nek gospod je samospoštovanje človeško bitje in kot tak nikoli ne bi dovolila, da damo zraven njega, da se počutijo spustili na kakršen koli način. V primeru, da misliš, da je zanesljivost dolgočasno, se motite.

5. On bo, da se počutite kot dama ste

Sprijaznimo se - mi lahko enaka z (ali celo bolje kot) moških, vendar to ne pomeni, da smo ne razlikuje. Nekaj ​​so tisti med nami, ki se ne marajo obravnavati na način, ki jih kaže so nekaj posebnega za vsaj enega človeka, da so najpomembnejša oseba v njegovem življenju.

6. Ne bom pozabil obletnice

Ker ve, da so obletnice pomembne, bo on bo opomnike za vse pomembne datume v vašem življenju na. Po drugi strani pa, če ve, da sovražiš obletnice, bo poskrbite, da jih ne omenjam, ne pa, da se počutite krivi za to.

7. On vas bo spoštoval

Biti gentleman ne gre za površno vljudnosti, ki imajo odprta vrata in podobno. Gre za resnično spoštovanje ženska v njegovem življenju, vidim pod površino in ceniti vse, kar vas naredi lepo žensko, ki ste.

8. Ni konflikti

No, priznam, da je to malo pretirano, saj gre za odnos popolnoma v nasprotju brez, ampak gospod ve, kdaj naj utihne - on ve, kdaj je nesmiselno trditi z vami. To pa ne pomeni, da so gospodje brez hrbtenice, samo vem, pravi čas in način, da govorijo svoj um.

9. Gospodje so pametno

Vaš gospod fant ne bo nikoli kritizirati topim način. Pozna razliko med poštenosti in nevljudnost, in nikoli ne bo izpostavljen slednje. Prav tako ne bodo poskušali izboljšati, za razliko od moških, ki so se zmotili za sodobno različico Pygmalion.

10. Gospodje niso Plačljiv

Vse to pozornost, ki si nekaj posebnega in ne trdi, z vami, ko ve, da to ni vredno (označite to), lahko menite, da bi gospod, pomeni, da je brez hrbtenice in preveč romantična. Ne tako - vse to samo pomeni, da človek ve, kaj je pomembno in kaj ne, in on se osredotoča na pomembne stvari.

Ali veste, nekatere druge razloge, zakaj bi večina žensk rada danes gospoda?

load...