10 smešnih stvari, ki jih večina deklic počne po razpadu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 smešnih stvari, ki jih večina deklic počne po razpadu

10 smešnih stvari, ki jih večina deklic počne po razpadu

Razen če ste eden izmed zelo redkih srečnežev, potem boste doživeli njihove prošnje o razpadu. Vsi imamo svojo pot, ki se ukvarjajo z breakups; nekatere lahko vzamete na bradi in se prav na nazaj spet živi, ​​medtem ko se drugi ne bi tako zelo dobro. Za večino ljudi, v resnici, vodenje kul in sestavi, ko je vaš odnos pravkar končala preveč vprašati, ampak nekateri ljudje ne bo obrnila na nekaj precej čudnih stvari, da bi jim pomagali obvladovati. Torej, če imate le ugotovil, da je človek, ki si mislil, da boš preživel preostanek svojega življenja z, ni človek, ki ste mislili, da je, tukaj je deset od smešnih stvari, ki bi lahko naredil, ampak res bi smela " t.

1. Lock se mu za teden dni

Se spreminja v puščavnik ga ne bo nazaj, ampak to je nekaj, kar je veliko od nas. Zaklepanje vrat, zapiranje zavese, in skrivanje proč od zunanjega sveta, za nekaj dni, ima nekaj prednosti, čeprav. Vsaj veš, da ne bo dosegla svojega ex nepričakovano, in vam daje nekaj časa, da bi dobili svojo glavo spet skupaj.

2. Daj gor na odnose v celoti

No, vsi pa to, ko gredo skozi razpadu. Veš vrsto stvari: Sovražim moške, nikoli več in Nikoli ne bom najti pravega moškega zame. Si bo vaš um, da je bila to zelo zadnjič, ko boste kdaj Naj vas boli, in od zdaj naprej, boste postali nuna! Do, ki je, seveda, boste srečali naslednji fant.

load...

3. Get pijan in začeti pošiljanje kratkih sporočil

Pijani je slaba ideja vseeno; vse, kar bodo dobili od tega je tolkel glavobol in vam bo pripravljen bruhanje celo noč. Če ste dobili pijan in pošiljanje kratkih sporočil, čeprav, potem ste res prosi za trud. Če boste utopiti svoje žalosti, pa vsaj skriti telefon in prenosni računalnik, preden odprete steklenico. Če tega ne storite, boste obžaloval vse tiste jezni tweetov in sporočil, ki jih pošiljate o svojem ex.

4. Poskusite in se vrnem z njim

Ali vas je dampinški, ali pa ga po dampinških cenah, je ni nikoli dobra ideja, da gredo teče naravnost nazaj k njemu. Ko ste starejši fazi jeze, lahko tudi znajdete mu manjka, vendar ne gredo nazaj, vse polno opravičil in ga prosi, da pridejo nazaj. To je nekaj, kar je veliko od nas naredil prej, vendar le redko traja več kot nekaj tednov, je vse narobe spet.

5. Začetek ga zalezuje

Upreti pozivam, da preverim, kaj počne tudi, da je samo še, da vas spet vznemirilo. Ne iščite naprej na Facebooku, da vidim, kaj je do, ali so njegovi novi prijatelji in ne gredo na krajih, kjer veš, da je ne bo. S tem bo samo si jezen in vodi v še bolj smešno stvari, ki bi lahko naredil.

load...

6. Pripovedovanje vsi, kaj je svinja je

Seveda si želimo, da vsi vedo, da ni bila tvoja krivda in da je tvoj bivši zelo verjetno najslabši človek kdajkoli hodil po zemlji. Verjetno boste preživeli naslednjih nekaj tednov poskrbeti, da čim več ljudi, kot je mogoče vedeti, kako grozno je tvoj bivši, ki pa bi lahko porabili mesecev občutek krivde zaradi nekaterih stvari, ki jih omenjene preveč. Ko ste jezni, boste morda dobili malo preveč osebno o svoji ex, zato bodite previdni, kaj boste rekli, da druge ljudi.

7. Priključite z naključnim moškim

Še en tipičen odziv na razpadu je iti ven z svojo pot, da dokaže, da ne potrebujete svojega ex, tako da iskati koli moškega kavelj z, in se prepričajte, da vaš ex ve o tem preveč. To je zmaga, ki menite, da ne bo trajalo dolgo, čeprav, in boste verjetno sami sovražijo za to početje. Imajo miren večer z namesto svojega prijatelja; da se boste počutili veliko bolje kot enkraten poceni datum maščevanje volje.

8. Pojdite na uničeval Spree

Morda boste čutili potrebo, da bo ven svojo jezo na svojega premoženja in ga ne bi bilo, da je prvi, ki so razrezali svoje obleke in dampinških vse svoje imetje pred vhodna vrata v dežju. Ne gredo v za pristop maščevanje, čeprav, ali pa se lahko izkaže res grdo in morda celo končajo na sodišču.

9. Telefoniranje še eno ex

Morda boste prav tako menijo, da bodo dobili nazaj z drugo ex rešitev za vse vaše težave, vendar to ne bo delovalo niti. Vi ste še vedno spraviti nad to zadnjo ex prvič, tako da ne še bolj zaplete stvari, ki jih skuša kolutu v starem ognju, da vas podjetje in vam malo sočutja. Samo ne bo izšlo na dolgi rok.

10. Sovražiti vsi ostali, da je srečen

Ni vsakdo drug kriv, da niste srečni v tem trenutku, zato ne sovražim vsak vesel, ljubeč par, ki se zgodi, da vidite. Samo zato, ker ste bili skozi težko obdobje v zadnjem času, ne vzemite ven na druge ljudi. Ti bodo spet z drugim moškim v svojem življenju dovolj hitro.

load...