10 stvari, če boste zamudili svojega nekdanjega fanta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 stvari, če boste zamudili svojega nekdanjega fanta

10 stvari, če boste zamudili svojega nekdanjega fanta

Če ste pred kratkim razdeli s svojim bivšim fantom in imajo težave, da bi dobili nad njim, boste verjetno počutili kot preverjanje v bivši fant Recovery, kliniki za dekleta, ki preprosto ne morejo dobiti nad njim.

Na žalost, taka klinika še vedno ne obstaja (vem, vem. Ali ni že čas, pameten podjetnik iz enega ?!).

Kot vsi vemo, vedno več dolžnosti sploh ni enostavno. Ko zapustite odnos, se lahko počutijo, kot da ste imeli preprogo potegnil izpod nog. Razlog je nenadoma nestabilen in ne morete najti orientacijske točke. Nič počuti prav. Počutiš se izgubi - opustili. Nič kdo pravi, da ste se počutite bolje, in čas je ob večnost zaceliti te rane.

load...

To je res zoprno čas nikomur življenje, in včasih je celo težko dihati. Če niste prepričani, kaj storiti zdaj, tukaj so 10 stvari za početi, če ste pozabili bivši fant.

Izpusti

Kaj ljudje najbolj sovražijo v razmerju? Obstaja veliko stvari, vendar je ena stvar, ki res pride na nekoga živcev je partner, ki je preveč lepljiva.

Texting noč in dan je v redu, če se druga oseba odziva. Toda, ko ste začeli streljati off več besedil brez odgovora, boste hitro bo dobil nadležno.

In tako kot se morate naučiti, da ostane v sestavi in ​​racionalno v razmerju in ne postane lepljiva in pomoči potrebnim, boste morali naučiti, kako naj gredo, ko se je razmerje končalo.

load...

In ne ostane stiski in lepljiva.

Sliši se težko, vendar opuščamo je zelo ključnega pomena. Ja, to ni enostavno, ampak ko si spustil, se boste počutili tako dosti bolj svobodna.

Stop pošiljanje kratkih sporočil. Stop kliče. Stop sporočil na Facebooku. Samo izpustil.

Onemogoči račune za družabna omrežja

Lahko bi brisati svojih socialnih medijev računov, vendar je to malo ekstremna. Namesto tega, je bolje, da jih začasno onemogočili, dokler se vse občutke za njega ni več.

Ko ste zamudili vaš bivši fant, to je res skušnjava, da pop na Facebook in videli, kako mu gre. Ampak to samo naredi vse, kar je toliko slabše. Boste videli, da mu gre čisto v redu brez tebe, in se počutiš slabo.

To je veliko boljša ideja, da preživijo nekaj časa stran od socialnih medijev za nekaj časa. Privoščite si nekaj manevrskega prostora.

Bivanje v stiku na socialnih medijev bo mešamo le stare občutke in spomine in da ste ga zamudili še več.

Izboljšanje Yourself

Ko prideš ven iz odnosa, lahko samo želim, da bašejo s udobje hrano, pazi smeti televizija in popivanje na mačke video posnetkov. Ampak to je veliko bolj produktivno in pozitivno uporabiti ta čas za izboljšanje sebe.

Preberite nekaj knjig. Oglejte si navdihujoče videoposnetke. Dobili novo frizuro. Zadeti telovadba. Vse te stvari bo le trohico truda, vendar pa se bo izboljšala vaše počutje izjemno.

Get Zunaj

Bivanje v postelji ves dan čakala na odgovor na vaše "Pogrešam te" besedilo zveni kot dobra ideja zdaj. Konec koncev, si niti ne more pozvati motivacijo, potrebne, da bi dobili iz postelje, kaj šele, da zapusti svojo hišo.

Toda to je nezdravo in samo, da se boste počutili veliko slabše.

In medtem ko razumem, da si želiš biti sam zdaj, ste branju tega članka z razlogom. In mislim, da je fantastičen ideja, da se odpravite na prostem.

Kako ven in o tem med ljudmi, ki vam bo pomagal, da pozabi nanj za nekaj časa. Vaš um bo navdušen nad novimi izkušnjami, občutkov, vonjev, znamenitosti in tako naprej. Lahko se sprehodite, potovanje v novem mestu ali pa samo družim s prijatelji v kavarni.

Namakanje se svežega zraka in se izpostavite soncu vas bo spomnil, da je življenje onkraj fanta. Bil je dober, vendar je ni bilo vse.

Izogibajte se ga

Pogrešaš svojega ex in boste verjetno želeli, da bi ga videli kmalu spet. To je razumljivo. Vendar ga vidim, ne bo čudežno se boste počutili bolje. To bo samo vam dolgo za njim še več in bo podaljšal svoje obdobje okrevanja.

To je veliko bolje, da se mu izogne ​​v celoti. Če veste, katere palice gre za, ostati stran od njih. Ostani proč od svojih priljubljenih kavarnah preveč in tako naprej.

Ne Pomisli "Kaj če..."

Vsi smo bili tam. Vsi smo prebivali na "kaj če je..." in si predstavljal, kaj bi bilo življenje, kot če le bi smo to ali ono storili drugače. Toda igra, "kaj pa če..." je cruelest igra vse in vedno izgubili.

Radi bi ustvarili te zgodbe in si lažne iluzije in fantazije o boljšem življenju. Radi roll kocke drugič v naših glavah in nasmeh na boljše rezultate.

Toda realnost ni tako in nikoli ne bo. Vam je imel priložnost, da gredo nazaj v čas in storiti vse, kar je še enkrat, bi se enake odločitve. Ne bo nič spremenilo.

Vse se zgodi z razlogom, in razlog, da si storil, kar si storil, je, ker se mu je zdelo prav v tistem času.

Ne bodi tako strog do sebe. Pozabite preteklosti in živeti v sedanjosti. Je kar je.

Napišite svojo zgodbo

Saj ni treba biti najboljši na svetu pisatelj napisati zgodbo. Vi sploh ni, da bi imel izkušnje s pisanjem sploh (čeprav vsi imamo nekaj izkušenj s pisno -? Spomnimo srednjo šolo).

Predlagam pisati zgodbo, ker ko nam manjka nekdo, smo ustvarili vse vrste zgodb v naših glavah. Ozremo na spomine in razmišljati o tem, kaj bi danes bilo všeč, če bi bil še vedno okoli. To pomeni, da smo žalostni, vendar ne moremo ustaviti početje.

Pomaga, nato pa, da bi napisali zgodbo o nekaj popolnoma drugega. Pisanje zgodbe usmerja svoje misli, energijo in domišljijo drugje in se ustavi svoje misli o dečku iz uničuje vaš dan.

Oglejte si, kdo je tam zunaj

Jaz ne kaže, da vnesete odbojno razmerje (ki je zelo slaba stvar), ampak zdaj ste morda občutek, kot da nihče ne more zamenjati svojega ex, ker je bil tako neverjetno in vam pokazala takšno ljubezen in toplino.

To je dobra ideja, da vidim, kdo vse je tam. Saj ne kupujejo samo še, da ste samo iskali. Pop na spletno mesto, in si oglejte nekaj profilov. Pomiriti se, da obstaja veliko srčkan in zanimivih fantje še vedno pripravljen na pokupili.

Trava je včasih bolj zelena.

Zavrzite opomniki

Če si res, ga res pogrešam, je čas, da se težko na sebi, ki jih znebi vsega, kar vas spominja nanj. To vključuje knjige, oblačila, DVD-jev, pisma, rjuhe, fotografije in tako naprej.

Naučite se iz svojih napak

Imeli ste veliko časa s svojim bivšim fantom in ga pogrešam. In morda razmišljate o tem, kaj bi lahko bilo da se ni končano stvari.

Ampak on se je končalo stvari z razlogom. Torej, zakaj ne bi nekaj časa za analizo, kaj je šlo narobe v odnosu? Na ta način se lahko učijo iz svojih napak, tako da jih ne ponavljati v naslednjem razmerju.

load...