10 stvari (glede na fantje), ki dekle dobesedno ne bodo daleč | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 stvari (glede na fantje), ki dekle dobesedno ne bodo daleč

10 stvari (glede na fantje), ki dekle dobesedno ne bodo daleč

Če pa se težko najti človeka, potem je mogoče, da vaš prvi datum živci so vedno boljši od vas in ste navajate nekaj napačna sporočila. Moški so zelo hitro soditi o ljudeh, zato poskrbite, da boste ne daje vtisa, da si zdrav eno od teh kategorij deklet, ki pravijo ljudje so popolnoma un-datable:

1. Preveč hihitajoč in deluje neumen

Nekatera dekleta mislijo, da bodo hlinili neumnosti bi postale bolj privlačne, ampak, verjemite nam, da ne bo deloval na vseh. Nikoli ne poskušajte in neumen navzdol za fanta, večina ne boste verjeli dejanje vseeno, in da bodo kmalu dobili na svojih živcev.

2. Padec z pijan

Ste že kdaj opazili, kako hitro ljudje tečejo od ruši pijano dekle na zabavi? Nekaj ​​pijač ni problem, tudi že malo okajen in imajo nekaj zabave ne bo bolelo. Toda, ko ne more priti do umivalnice na svoje, potem ste pravkar prepihani vse možnosti za dnem.

load...

3. Zero smisel za humor

Nihče ne želi, da sedaj dekle, ki nikoli ne smeje. Življenje je dovolj resna, saj je, ne da bi porabili večere z nekom, ki je pozabil, kako bi nasmeh, tako sprostiti, imeti smeh ali pa bomo šli.

4. Way preveč lepljiva

Vsak znak, da je dekle se bo lepljiva bo velik, instant turn off. On išče datum, ne kroglo in verigo, tako da mu je dal nekaj svobode in naj mu bo sam.

5. Preveč resno, prezgodaj

Nesmrtna ljubezen na prvi dan je malo verjetno, in to je tudi zelo grozno za fanta. Morda bo komu ambicija, da se ustalim z otroci, en dan, ampak dekle, ki to želi, že od prvega dne, ni dekle za datum.

load...

6. Imate ugled

Večina moških bo teči milje od dekle z slab ugled. Nihče ne pričakuje, da bo čisto belo angela več, ampak dekle s slovesom, da je preveč enostavno se zdi, da je težko, da bi pritegnili prave vrste fanta.

7. Ne bi mogli pogovarjati

Če punca ne zdi, da želijo govoriti z moškim, nato pa se bo mislil, da je to ne zanima. To je lahko samo sramežljivost, ampak če bi pogovor je trdo delo ,, potem on ne bo želel iti ven na zmenke z vami.

8. Draži

Malo spogleduje je ena stvar, ampak ven in ven draži je drugo. Ne draži in nato čez igrati težko dobiti dejanje, saj bo to res zaključek fanta gor.

9. Ne čez ex

Kaj je smisel hoditi s punco, ki je še vedno noro, globoko v ljubezni z njo ex? Ne le, da še en tip, da dolgočasno temo pogovora, to pomeni tudi, da obstaja velika verjetnost, bo šla nazaj k svoji ex, tako da bi dating je izguba časa.

10. Izpraševalnik

Ne obrniti datum v razgovor za službo. To je lepo, če želite izvedeti o nekom, ki pa ga ne spremeni v zaslišanju. Naj pogovor svetlobo in mu dati priložnost za pogovor, v nasprotnem primeru vam bo zagotovo dal na "ne zahteva nadaljnje ukrepanje" seznamu.

Katere druge stvari, na vašem mnenju lahko dekle dobesedno un-dateable?

load...