10 stvari, ki dekleta izgledajo obupane in nezaželene | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 stvari, ki dekleta izgledajo obupane in nezaželene

10 stvari, ki dekleta izgledajo obupane in nezaželene

Ko se išče novo ljubezen v svojem življenju, ki ga želite videti navdušeni, vendar ne želite, da si obupno! To je lahko težko ravnovesje doseči, še posebej, če vam ustreza nekomu, ki ga zelo, zelo všeč. Ne zdi, kot da je prisili tempo, ne pridejo čez kot popolnoma nezainteresirana, najti srednjo pot, in se prepričajte, da ne delaš teh deset stvari, ki lahko pogledaš obupan in nezaželena.

1. Odbacivši vse svoje prijatelje in da je tudi na voljo za njega

Samo zato, ker sem spoznala moškega svojih sanj, da ne pomeni, da je treba takoj spusti vse svoje prijatelje. Če ne morete narediti poseben dan, saj boš že urejeni tako, da gredo ven s prijatelji, potem pa mu povej. On bo pričakoval, da bo zaposlen nekaj noči v vsakem primeru, in če nisi, se dogaja, da se sprašujem, zakaj ne.

2. Načrtovanje za prihodnost prehitro in kaže sebe strah, da so pustili na polici

Naj temo pogovora glede na prvih nekaj datumov. Pogovor poroke, otrok in reševanje določenih bo videti, kot da se bojiš, da so pustili na polici. Naj vaše ideje za popolno poroko na sebe za zdaj in počakajte, da boste dobili, da bi ga bolje spoznali.

load...

3. Postati besedilo škodljivcev

Izogibajte texting prepogosto, še posebej, ko texted šele pred desetimi minutami. Ni vsak ohranja svoj telefon v eyeshot ves čas in je lahko samo zaposlen. Pošiljanje SMS z vprašanjem, zakaj ni odgovor na vaše drugo besedilo je določen znak obupa in da ga bo sitnost samo vseeno.

4. Kar se nenapovedani

Preobrat na svojem domu ali njegovo delovno mesto, nenapovedano, ni samo dejanje iz obupa, da je tudi precej grozljivo eno. V zgodnjih fazah razmerja, presenečenja, kot da se ne romantična, pa zadah iz obupa in bi se ti obtožen zalezovanja!

5. Namišljeni všeč vse, kar počne

Če se pretvarjamo, da radi gledajo igro žogo na TV, ko vam ne bo laž pride ven na koncu. Ne, ne more ljubiti vse, kar mu je všeč storiti, in če lažeš o tej vrsti stvar, bo našel, in mislim, da ste sposobni leži okoli drugih stvari preveč.

load...

6. Mu Prhanje z darili brez razloga na vseh

Ne moreš kupiti ljubezni, zato ga ne tuš z darili, ko komaj še ga poznaš. Darilo za rojstni dan je v redu, če pa nenadoma začnete nakup daril brez razloga na vse, da bo videti čudno in da se zdi, da boste storili vse, da dobijo svojo naklonjenost.

7. Ga Predstavljamo družini prehitro

Mu ob okrogli izpolniti mamo in očeta prehitro, se bo zazvonil alarm zvonovi v glavi preveč. Kot navdušen, ko lahko o tem novem tipu v svojem življenju, ki izpolnjuje starše je nekaj, kar je treba prepustiti šele kasneje v odnosu, ko ste prepričani, da se to dogaja nekje.

8. Prenos s svojega slabega vedenja in najemnin mu "hodijo po tebi"

Prepričan ogenj način, da boste videti obupan in neželeno je, da naj moški hodijo po tebi. Nikoli ne bi pustil fant biti žaljiv, kruto ali nesramen do tebe, in ti ne bi samo poravnavo za drugi najboljši.

9. Obseden o tem, kje je in kdo je s

Sprašuje, kje je bil in želijo vedeti vse o tem, kdo je bil z bo ga prestrašil. Poskus, da bi ostal z vami ves dan, vsak dan, in dobili ljubosumen, ko ga ni, bo vam zdi preveč lepljiva in pomoči potrebnim.

10. Sledenje vsak njegov korak na Facebooku in razglasi svojo ljubezen do njega spletu prezgodaj

Še en strašno in obupno iščejo navada je, da takoj všeč in pripombe o vseh njegovih objav na Facebooku ali vnovičnega tweeting vseh svojih tweets. Bodite previdni, tudi o tem, kaj tweet in objavili o njem. Vem vse svoje prijatelje, da je tisti, ki si šele spoznala sinoči definitivno vaš g Pravica se dogaja, da bi čim prej konec, kaj bi lahko bil sicer lep odnos!

Ali želite dodati še druge stvari, ki bi dekleta videti obupan in nezaželen na naš seznam?

load...