10 stvari, ki fantje razmišljajo, ko so zmečkali dekle | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 stvari, ki fantje razmišljajo, ko so zmečkali dekle

10 stvari, ki fantje razmišljajo, ko so zmečkali dekle

Vsi smo bili predmet fant ima simpatičen nas, vendar smo le redko lahko drugi ugibati, kaj razmišljate. Fantje lahko skrivnostno v času, in nikoli več tako vsakič, ko sem se ogrel za nas. Kot je neprijetno, saj je, si ne morem povedati, ali je njegova simpatija nekaj, kar bo izginila tako hitro, kot je prišel, ali pa da ima res slabo za nas.

Vemo, kako je, ko imamo zaljubljena. Svet lahko nenadoma zdi čudno mesto in začnemo ukrepati desetkrat bolj nor, kot si ponavadi. Preverimo njihovo Facebook ves čas, smo poslali več besedila, kot smo jih poslali v naše celotno življenje in se prepustite teh spletnih kvizov da bi ugotovili, če smo združljivi. Ampak so ljudje, kot je ta?

Če je res, da so ženske z Venere in moški z Marsa, razumevanje, kaj razmišljajo se bo nemogoče. Na srečo za vas, smo pripravili seznam 10 stvari, ljudje mislijo, ko sta zaljubljena dekle, vse na podlagi odgovorov, ki jih fantje sami. Torej, da ugotovimo, kaj se dogaja s pomočjo te srčkan tip je upoštevati, saj deluje vse sramežljiva okoli vas in vas vpraša na zmenek v kino, pa si oglejte, kaj imajo za povedati.

load...

1. "Zanima me, če se počuti na enak način"

Aww. To pomeni, da mislita natanko tako kot mi! To pomeni, da si popolnoma človeško in imajo povsem človeške občutke po vsem! Namesto da bi bilo vse kul in športna o celotni simpatij stvar, ljudje dejansko ni vseeno, kaj čutiš. Želijo vedeti, ali imate zaljubljen v njih preveč, in če ne, hočejo vedeti, kaj lahko storijo, da bi jih radi.

2. "Lahko bi bil velik par"

Tudi to je dokaz, da se moški ne z Marsa, vendar so v resnici iz istega planeta kot smo in mislim, ravno tako kot mi. Ko so razvili zaljubljena, pa si zamisliti, kaj bi bilo razmerje pri nas všeč. Ležijo v postelji ponoči, roke za glavo in poglej zvezde, vaju predstavljam skupaj.

So celo iti skozi celoten proces, od izpolnitve svoje starše (in jih navdušil), da vas poroki! Vau-Zers. In ti si mislil, da si edini, ki se na sliki v poročni obleki.

load...

3. "Ona je popolnoma Popolna"

Sweet. Popolna si! Fantje - predvsem mlajši ljudje - včasih pade absolutno Preko ušes zaljubljen v ženske, kadar so razviti simpatij. Oni častijo nas, da smo lahko storili brez narobe. So prezreti naše pomanjkljivosti, in bo storila vse, da nas brani pred svojimi prijatelji.

To je morda malo nezdravo častiti nekoga čisto tako nekateri fantje, ko sem jih dobil zaljubljena, ampak, hej, pri čemer je oboževal je zelo kul, od časa do časa, kajne?

4. "je ta tip na Facebook Njen fant?"

Če ima zaljubljen v vas, ampak vas je dejansko ni povabil ven še ni, lahko pa se preverja svoj Facebook vsako uro, da vidim, kaj ste do. To ni grozljivo ali zalezovalec-ish (še ni vseeno), ampak to je nekako srčkan na nek način. To samo kaže, da je dobil to slabo.

Ampak, če bo prišel čez veliko fotografij je s tabo in nekega tipa, ki ga poznate, se ga bo rasla paranoičen, ki ste jih že imaš fanta, ste v ljubezni z njo in da se poroči. Čeprav je to verjetno samo tvoj brat. Nesrečo za tvojega brata, on je zdaj dogaja, da se navadne preveč.

Zdrobi, hej? Ti lahko pošljete fantje noro.

5. "Kaj bom Ali Napačna ta čas?"

Kadarkoli smo jih dobili zaljubljen, fantje samo res ne želim, da nered stvari, še posebej, če ste recipročno s simpatijo in jim povedal, da jih radi preveč. Če ste imeli slabe izkušnje tako daleč, da si bo treba skrbeti za to eno, podnevi in ​​ponoči. Morda celo ležijo v postelji, se mučijo, kako jih bomo dobili na živce in ga razstrelili.

Ste jih mučili in ti sploh ne veš.

6. "Kaj je mislila s tem?"

Fantje lahko dobite zelo analitično, ko oni drobljenje, tako kot smo včasih lahko. Mislili bodo, da o svojevrsten način odzval na nekaj, kar so rekli, ali pa bomo osredotočiti na nekaj, kar ste rekli, da je bil naložen z dvojnim pomenom. Nato bodo začeli paniko in mislim, da je to znak, da si ne zanima jih več, ali, še huje, ste moti z njimi.

Celo malo incidentov, ki ste mislili, da so nepomembni se ponovi v njihovih glavah, saj poskušajo prepričati, da "ljubi me, ne. Ona me ljubi. Ona me ne ljubi. "

7. "Naj Text njo?"

Za besedilo ali ne v besedilo... To je vprašanje. Če mu je drobljenje res slabo, bo moral biti razmišljanje izgovorov, da vam pošlje besedilo. Tudi če je bil vaš zadnji besedilo njim eno besedo odgovor, da je nakazala konec določenega pogovora, bo želeli več od vas. Torej, da bo razmišljati o tem, ali je zdaj pravi čas, da besedilo, ali pa bi moral čakati še eno uro.

Konec koncev, da ne želijo, da pridejo čez kot do ušes zaljubljena v vas, kajne? Vendar pa lahko jamči, tako ali drugače, da bo po vsej naslednji uri je treba razmišljati o nekaj povedati.

8. "Ona se počutim tako živčen"

Zdrobi se tako ni všeč dvajset let zakonske zveze. Kadarkoli vas fant vidi, gre šibka na kolenih. Njegove ustnice trepetajo in govori absolutno žlobudranje, ker je tako živčen. Potem se mu zdi neumno kasneje.

Ko mu je bila poročena s tabo za dvajset let, boste morda dobili grunt "zdravo" zjutraj preden je zoom off na delo. In ko pride domov, bi raje imeli večerja pripravljena, sicer bo prišlo do težav.

Ah, ljubimo zdrobi.

9. "Ne morem nehati misliti nanjo"

Ko poskuša delati na svoji math domačo nalogo, da si tam. Ko gre za delo, si tam. Ko govori svojim prijateljem, da si tam. Ti si vedno tam! Ko se je drobljenje na vas, je dobesedno ne morem nehati misliti nate, podnevi in ​​ponoči. Misli o vaši nasmeh, svoj smeh, na način hoje in tudi način, kako govori.

Veliko ženske zmotno verjamejo, da fantje nikoli ne razmišljajo o nas, ampak realnost je, da, ko oni drobljenje, oni dobesedno ne morem misliti na kaj drugega.

10. "Ah, to je bil velik dan!"

Kot tudi ne bi mogli nehati misliti nate - ker si samo, da je super in privlačna - fantje tako radi Replay trenutke preživel z vami v njihovih glavah. Morda overanalyse stvari, ki so storili narobe, in razmišljajo o tem, ali je nekaj, kar je vas moti. Ali pa so morda samo osredotočiti na srečnejših trenutkov, kot na primer, ko ste se smejali na vse njegove šale.

Kakorkoli, fant ima rad, da ponovi vse te trenutke, da sta ga tolažili in mu zagotavljam, da vse se dogaja tudi med vaju. Aww, kako lepo, da ste se analizirajo!

load...