10 stvari, ki jih bo tip naredil, če ti bo všeč | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 stvari, ki jih bo tip naredil, če ti bo všeč

10 stvari, ki jih bo tip naredil, če ti bo všeč

To je nerodno, ko ste res všeč fant, vendar niste prepričani, če ti je všeč. Vi ne želite, da pridejo na premočan, da bi ga odriniti, ali privede do zelo neprijetno situacijo. Po drugi strani pa, če ne boste storili nekaj, kar je morda našli ljubezen drugje. Torej, kaj je dekle storiti? No, če niste prepričani, ali je fant ne dejansko, kot si ti ali ne, nato pa uporabite ta seznam kot test, da vidim, če bi ga zanimalo:

1. Ali je opazil svojo novo pričesko?

Če se opazi spremembe v svoj videz, potem veste, da je ob zanimanje za vas. Novo frizuro, novi čevlji, novi obrvi oblika ali nov parfum, če on naredi komentar, potem je verjetno narediti več, kot samo izdelavo vljuden pogovor, da je to eden od znakov, da vas fant všeč.

2. Ali je smejal vaše slabe šale?

Če je edini smejali vašim šalam, ki lahko pomeni le, da je njegov smisel za humor prav tako zviti, kot je tvoje, ali pa bi lahko pomenilo, da se vam plačuje kompliment. Kakorkoli, to je dober začetek, je lahko eden izmed znakov, ki vam je všeč.

load...

3. Ali bo izgovorov, da pridejo in vas vidim?

Pri delu, zlasti, če se ohranja iskanju razlogov, da pridejo v vašo pisarno, morda bi vam zastavil isto vprašanje, ki vas je vprašal včeraj, potem pa ni samo pa malo pozabljiv, on išče razlogov za pogovor z vami - to je tudi eden od znakov, da vas fant všeč, da se zavedajo.

4. Ali je skrivaj kratko svojo pot?

Se vam zdi, da ko pogledaš gor, je vedno zdi, da se išče svojo pot? Verjetno se bo pretvarjal, da je treba videti na uro za tabo, ko se zave, da ste opazili, vendar je malo verjetno, da je čas, ki je v njegovih mislih, je ti je všeč!

5. Ali je prva, ki je prostovoljno njegovo pomoč?

Ko rečeš, bi rad kavo, je on tisti, ki vedno skoči s ponudbo, da jo dobili za vas? Tako dolgo, dokler se mu ni to za vsakogar, v tem primeru je lahko samo lezenje, nato pa še eno polje označili v vašem "se je rad me" preverite seznam.

load...

6. Ali je vedno zdi, da sedim poleg tebe?

Ko gre za izbiro treh stolov v sobi, je vedno tista, ki je najbližja vas, da izbere? Če je temu tako, potem se želi približati vas z razlogom, da je to eden od znakov, da vas fant všeč!

7. Ali je vedno zadnji zapustiti?

Ne glede na priložnosti je stranka, v času kosila pijačo ali pa preprosto druženja okoli vode hladilnika, če je tvoj fant nikoli ne zapusti prizorišče, preden boste to storili, potem je obupana, da preživijo čim več časa v vašem podjetju, kot je mogoče, in se prepričajte, da vas opazili ga. Zdaj vam ni treba, da se vprašajte, da "se mi je všeč?" vprašanje več, ker je ne!

8. Ali je dobil vse živčni, ko je je okoli vas?

Če se skriva skrivnost čustva do vas, potem bi ga lahko pojavijo živčen v vašem podjetju. On se obupno trudi, da bi dober vtis na vas, medtem ko ob istem času, ne zdi neumno pred kolegi ali prijatelji.

9. Ali se zdi, da se spomnimo vse, kar rečete?

Če se zdi, da se spomnimo vsako malo stvar, ki ste rekli, tudi stvari, ki jih ne more zapomniti rekel, potem je res pozoren in ne sme biti razlog za to - to je še en znak, da vas fant všeč.

10. Ali ste v središču njegove pozornosti?

V skupini nastavitev, če se zdi, da je treba govoriti samo z vami, nato pa, da je način, da ga bo res všeč, da je - samo vidva, ker ti je všeč!

Katere druge stvari, o vašem mnenju, bo človek naredil, če ima zaljubljen vate? Kaj so drugi znaki, da vas fant všeč? Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...