10 stvari, ki jih fantje radi slišijo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 stvari, ki jih fantje radi slišijo

10 stvari, ki jih fantje radi slišijo

Vsi fantje so groba, trda in neobčutljiva, kajne? No, seveda pa niso in so radi slišali pohvale, prav tako kot dekle počne. Za razliko od deklet, čeprav ljudje pogosto ne dopolnjujejo med seboj, zato je še toliko bolj pomembno, da se jim, če punca ne jih kompliment. Complimenting fanta na svojih las, oblačila ali obutve ne sme biti velika stvar za človeka, zato berite naprej in ugotovite, 10 stvari, ki jih lahko rekli, da je človek, ki mu bo všeč:

1. Ali ga ščetinastimi z moško ponosa s preprosto: "Ali mi lahko pomaga s tem, prosim?"

To ne sme biti modno govoriti o človeku, ki išče po svoji obrambni damo, ampak še vedno je všeč, ko jih prosi za pomoč. Ga prosi, da odviti v škripcih kozarec ali dosežejo do zgornji polici za vas, bo imel on ščetinastimi z moško ponosa.

2. Naredite svoj dan z iskreno: "Vi se počutim varno."

To je še ena velika spodbuda za njegovo mačo ego. Men je všeč, da je zaščitna in menijo, da lahko skrbijo za dekle, da mu pove, da se boste počutili varne z njim bo njegov dan.

load...

3. Izboljšajte svojo samozavest z: ". Ta ženska je videti na vas"

To je booster zaupanje za fanta, vendar pa ga tudi pove, da vam ni vseeno dovolj, da bi opazil, da je ena punca ga je preverjanje ven. Ne delaj tega prepogosto, čeprav, ali pa bodo mislili, da so vedno paranoična!

4. Daj mu kredit in opazil svoje modne prizadevanja z: ". Všeč mi je način oblačenja"

Večina fantje niso ravno modno osveščeni, vendar pa potruditi včasih, in jim je všeč, da bi opazil. Daj mu kredit, ko je težko, poskuša, tudi če je vse, kar je uspelo narediti, je izbrati majico, ki je bila dejansko nalikati.

5. Mu Prosimo s preprostim: "Vedno si vedel, kako me razvedriti."

Fantje ga sovražim, ko je njihova punca razburjena in za mnoge od njih, vedo, kaj storiti, da je velik izziv. Ampak, če vedo, da se lahko smeješ, tudi če se počutite dol, pa bo res zadovoljen.

load...

6. Postavite svoj um na počitek z: ". Imate veliko glavo las"

Glede na to, da je toliko fantje izgubili svoje lase v kasnejših letih, s svojim um na počitek z navedbo, da je njegov lasje še vedno tam, kjer mora biti bo veliko olajšanje za njim. Samo ne povej mu o tanek obliž prav na zadnji strani glave, ki je ne more videti v ogledalu!

7. Ga motivirati z: "? Ste šli v telovadnico"

Samo zato, ker jih ne more biti atletski tip, bi še vedno rad, da mislim, da je v zelo dobri formi. Morda dejansko celo mu daje motivacijo, da končno naredi nekaj o svojem širi Burja.

8. Stroke njegov ego z: ". Ne vem, kako sem upravljati brez tebe"

Pripovedovanje svojega moškega, on je popolnoma nenadomestljiv je varen način, da njegovo srce. On bo rad slišal, da je edini človek, za vas in da se zanašajo nanj.

9. Poudarite svojo hrabrost v spalnici z: ". Všeč mi je, ko si to naredil"

Moški so vedno zaskrbljeni zaradi svoje Junaštvo v spalnici, tako da ne bo nazaj, pa mu povedal, ko ga dobi prav! On mora vedeti, da je to dobro, ali pa se bo nenehno skrbi o tem.

10. Naj mu vedeti, da je bil odobren s prijateljem z: "Moji prijatelji mislijo, da ste super!"

On bo odleglo, da ima žig odobritve s svojimi prijatelji. Vedoč, da vaši prijatelji odobri se ga počutijo bolj varne in, še bolje, da ne bo treba skrbeti, da veliko o vas dogaja dekle je ponoči ven z njimi.

Katere stvari fantje radi slišali? Ali imate druge nasvete?

load...