10 stvari, ki jih ne smete nikoli napisati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 stvari, ki jih ne smete nikoli napisati

10 stvari, ki jih ne smete nikoli napisati

Kratka sporočila je tako hiter, enostaven in poceni način komuniciranja, ki je za mnoge ljudi, je postal njihov glavni način za povezovanje z ljudmi. Kratka sporočila, vendar ne pride brez lastne nevarnosti in morebitne pomanjkljivosti. To je nemogoče, da gre za ton glasu v besedilo, tako da lahko besede videti težko in hladno, ko se ne pomeni, da je, in to je enostavno pošljite SMS, ne da bi razmišljal s pravilno, ko ste jezni, ali je bilo preveč veliko piti. Ko so kratka sporočila moškega, morate biti še posebej previdni, ker ljudje na splošno ne uporabljajo besedil toliko kot ženske, tako da niso seznanjeni z besedilom izrazov in kratic. Če ste textaholic in ljubezen pošiljanje besedil, lahko naredite tudi za branje teh deset besedil, ki nikoli ne bi smeli poslati na fanta.

1. Osebni skrivnosti

Ne pozabite, da nikoli ne moremo biti prepričani, kdo ima svojega človeka telefon v svoje roke, ko mu pošlje besedilo, tako da mu ni besedila nobenih osebnih ali intimne skrivnosti, ki bi morali biti v zadregi, če nekdo bere. Lahko bi pustil telefon na njegovi mizi v službi ali pa bi ga posodil prijatelju za uporabo. Nekateri ljudje so preprosto radoveden in se bo zahrbten vrh pri besedilnih sporočil nekoga drugega iz radovednosti.

2. Ne pošiljajte vse vaše osebne podatke v besedilu,

Če želite dati fant svoj naslov, nato pa mu povej na telefon, ga ne besedilo z njim. Zaradi podobnih razlogov kot naš prvi točki, da ne želite, da sliko in vaš dom podatke, ki spadajo v napačne roke. Če je bil njegov telefon ukraden, potem boste imeli pojma, ki so lahko samo povabljeni krog za pijačo ta večer!

load...

3. "Moramo govoriti"

Če pošljete te besede za človeka, potem si lahko tudi so mu pošlje besedilo rekel "To je več", ker to je tisto, kar je najbolj verjetno, da bo razmišljanje. Tudi če se ne misli, da je to tisto, kar si mislil s tem, "Moramo govoriti" zveni nujno in uradno. Sliši se kot, ne glede na temo pogovora se bo, to je gotovo ne bo prijetno.

4. "Zakaj nisi še odgovorila?"

Obstaja cela vrsta besedil, kot je ta, da lahko pošljete in razburjen človeka, vključno z: "Ali me ignorira?", "Ali ne boste dobili moje zadnje besedilo?" In "Odgovorite". Ni vsakdo ima svoj telefon pred njihovimi očmi štiriindvajset ur na dan. Nadaljnji besedilna sporočila so zelo nadležno, da je verjetno samo zasedena ali čakanja za miren trenutek, ko bo lahko govoril z vami pravilno. Bodite potrpežljivi, bo dobil nazaj, ko je mogoče.

5. "Ali ste skoraj že tukaj?"

Če ste kdaj poznal koga, ki počne to, potem boste razumeli, kako nadležno je. Vi ste zamujam, veste, da ste zamujam, in veš kaj? Moraš biti tudi kasneje, ker moraš ustavi, ustavi avto, samo zato, da vam lahko povem, da oseba, ki ste se sestali, da ste zamujam! Če je deset minut prepozno, nato pa mu odmor. Vaš tkan ga ne bo dobil obstaja hitreje.

load...

6. Sarkazem ne deluje v besedilu

Kot smo rekli v našem uvodu, nihče ne more slišati ton svojega glasu v sporočilu. Kaj si mislil, da je sarkastičen ali smešno sporočilo je mogoče enostavno prebrati v celoti napačno, ko je hitro prebral na telefonu. Bodite previdni, ali boste porabili ves svoj čas, ki pojasnjuje, da ste bili samo šalil res.

7. "Žal mi je, ampak to je več«

Razstavljanje z nekom prek besedila je ena od velikih ne-ne-ih texting bonton. Če se ga ne pričakuje, potem sluha novica se bo dovolj slabo, ne da bi prišel v obliki hladno in topo besedila. Če je čas, da konča razmerje, potem je pravilno in se je iz oči v oči. To je samo strahopeten, da to storite na daljavo, ki ga besedilo in se bo še bolj boleče, kot je treba za ex.

8. Ne sexting z obrazom v pic

Tako kot pošiljanje svoj domači naslov v besedilu, ali res želimo vsi na svetu, da bi lahko videli tvoj obraz v intimnem fotografijo vas? lahko zaupate vaš mož sto odstotkov, vendar še vedno ne moremo biti prepričani, če bi lahko njegov telefon in svoje fotografije na koncu nekega dne. Kaj je še huje je, da bi lahko bile te podobe vas končajo na internetu in iti virusne kot dobro.

9. "Kaj si počel?"

To besedilo se bo zadah iz dveh možnih stvari. Ali ste obupani, da ga spet vidim, ali ga ne zaupam! "Kakšen je bil tvoj dan?", Bi bil veliko boljši način, da ugotovite, kaj je počel v zadnjem času, in ne bo imel on misli, da ste preverjanje na njega.

10. "Ali me res ljubiš?"

Ti pa res ne bi smeli nikoli poslati besedilo, kot je ta, ker se to sliši lepljiva in obupana. Fantje všeč njihov prostor in včasih jih sovražim misel, ki se potisne v rekel stvari. Če bi rad, da te bom, ko bo pripravljen, in ga verjetno ne bo naredil glede na besedilo.

load...