10 stvari, ki jih odrasli moški ne počnejo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 stvari, ki jih odrasli moški ne počnejo

10 stvari, ki jih odrasli moški ne počnejo

Občutek nekoliko razočaran, ki jih moški v svojem življenju? Tu 10 stvari, zrel moški ne stori.

Pred kratkim sem gledal epizodo popularne ameriške realnost TV show. Še nikoli nisem bila močno v resničnostne televizije, ampak eno noč mi je dolgčas in občutek, nizko, tako da sem se odločil za "pobeg" v nekaj, kar je menda zabavna in lahkotna. Vendar sem bil zgrožen nad obnašanjem nekaterih moških tekmovalcev. Bili so šokantne, glasno in nespoštljivo.

Na žalost, niso nujno izjeme od pravila. Lani je moj prijatelj dne aroganten šovinističnih, ki bi na moje granddads zavre kri. Bil je nesramen, ne samo z njo, ampak tudi za svoje prijatelje. Ali obstajajo številni drugi ljudje tam, kot je on? Na žalost obstajajo.

load...

Nekateri ljudje so preprosto niso naučili, kako odrasti. Oni ne vedo, kaj to pomeni, da imajo nekaj spoštovanja. Oni ne vedo, kaj pomeni biti samozavestni, prijazni in skrbni. Vse, kar res skrbi, je sami. Oni so v njej sami, in ne skrbi, ki jih boli na tej poti.

In ker so tako glasni, pa bi bilo za nas težko prepoznati zrele fantje. Če ste zapriseženi, da nikoli več sedaj nezrele človeka, tukaj so 10 stvari, zrel moški ne stori.

So Ne Naj Strah členom svoje življenje

Nezreli ljudje so fantje, ki še niso zrasli. In velik del odraščanja je učenje, kako sprejemajo svoje strahove, preden jih premagati.

load...

Zreli moški ne ovirajo strahu. Imajo strahove - seveda počnejo. Vendar so najprej priznati strah v vprašanju, pred odhodom o tem, kako ga osvojiti.

Nezreli ljudje živijo v mehurčke, kjer se jim ni treba soočiti neuspeh. Nikoli ne dosežejo tistega njihovega potenciala, ker ne želijo biti nerodno. Oni je strah zavrnitve, v obeh svojih osebnih in poklicnem življenju.

Če vas zrel človek želi, bo vas obvestili, kot je zgovorno, kot je mogoče. Ne bo pikadu okoli vprašanja, se pretvarja, da te ne potrebuje. On bo pojasniti, da vam točno, kaj misliš z njim. Zakaj? Ker je ni strah vaš odgovor.

Oni ne izogniti pogovoru o prihodnosti

Kdaj poskusili govorimo o prihodnosti nezrelega moškega? To je nemogoče. On je izogiba za vsako ceno. On je bodisi utrujeni, Super Bowl, je na, ali pa ima res nadležno praske (resno).

Ne gredo ven ves čas

Ja, tudi zreli moški radi, da gredo ven in potem in uživajo. Oni niso skupno izvrtine.

Ampak oni ne gredo ven ves čas, tako kot so to storili, ko so bili 19. Oni umirile. Zavedata se svoje odgovornosti, in imajo radi svoje novo življenje z vami.

Oni ne Harbour zamer

Urgh. Sovražim, ko ljudje vzeli nekaj osebno in jo spremeniti v velik posel. Enkrat sem resnično slučajno pozabil odgovoriti na luštna SMS fant je. Ja, bi on sprejeti svoj čas, da je pisanje, in ja, je bila luštna. In ja, nisem odzval 24 ur, ker sem pozabil. In ja, sem bil kar Facebook statusov v tem času.

Ampak veš kaj je naredil? On me je sled - namenoma - za naslednjih 24 ur. To je tisto, kar nezreli fantje.

Zreli fantje ne. Sprejemajo ste naredili napako in korak naprej takoj.

Oni ne dajo svoje prijatelje najprej

"Hej, ne vidim nocoj dobil pivo pong s fanti xxx".

Kaj? LOL.

To ni tisto, kar bi zrel človek kdaj naredil. Vedno ste njegova prednostna naloga.

Oni ni tukaj samo Prosimo drugih ljudi 

Kaj mislite, da to pomeni, ko nekdo gre ven z svojo pot, da se to in to naredi za druge ljudi, tako da so si všeč? Ali to pomeni, da si simpatičen in prijazen? Ali to pomeni, da so si pushovers, ki niso dovolj zreli, da določijo svoje cilje in delujejo proti njim?

Zreli moški ne naredijo stvari, samo zato, da vas ali koga drugega prosim. Oni so stvari, ki jih dejansko želijo narediti.

Če je zrel človek, zdravo prehrano in telovaditi, je to zato, ker želi, da je zdrava. On se ne delam za mladoletnike zaradi vtis nekoga drugega. Je sposobna sprejemati lastne odločitve, ki ve, bo izboljšala svoje življenje.

Oni ne idealizirali Ženske

Boste vedeli, kako nezrel je človek, ko ne izpolnjujejo vzvišeni in odkrito noro idealizirano podobo, ki je imel od vas. On vam na sliki kot nalašč, znotraj, zunaj, in v spalnici. In, če ne živijo do teh pričakovanj, ko se (bog ne daj), mu pokazati, da ste v resnici človek, se obrne v polno na zhenskomrznika.

Tip, ki ni zrasla še ne zavedajo, da je zrel moški zaljubi v ženskih napak - niso odganja z njimi. Zrel človek ve, da imajo ženske tako prednosti kot slabosti. Vedo, da imamo napake, in oni so jih pripravljeni spregledati ali nam pomagajo z njimi. Oni so realni. Vedo, da smo kot človek, kot so.

Njihove sanje so ne Insane

Seveda, smo vsi moraš imeti sanje. Ampak zreli ljudje so dovolj zreli, da pozna svoje meje in lov sanje, za katere vedo, da lahko dosežejo.

Za razliko od teh fantov, ki pravijo, da si bo milijonarji, vendar je še vedno ni zbudil pred poldnevom še.

Ne dobijo zmedeni, ker smo, Girls, so različni, da jih

Ne bo laž, ženske dobijo Lep. Ti to veš. Smo dobili muhasta in, še posebej, če je naš čas na poti, lahko celo dobili malo pošasten.

Ja, sem raztrgala a fantje odpravite enkrat ali dvakrat.

Ampak, hej. Veš kaj? Ženske so drugačne od fantov. Mi reagirajo različno, komunicirajo drugače. Mi vplivajo stvari drugače. Jokamo tako več kot fantje, in, ja, verjetno dobil angrier več kot fantov.

Zreli ljudje to vedo. Razumejo se cela "ženske so z Venere, moški so z Marsa" črta, ker je to res. Namesto zmedeni ali celo stroppy, govorijo, da nas o tem.

Ali pa samo pustite nas pri miru, da končamo jok sejo off.

Oni ne Run Away From vprašanja

Če je problem v odnosu, zrel človek je vedno pripravljen, da se govori o tem. Želi, da ga rešiti v najkrajšem možnem času, tako da je vaša prihodnost gre gladko. Zrel človek does't pobegnil iz težav, da jih sooči in išče rešitve.

load...