10 stvari, ki jih ti nikoli ne bi naredil | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 stvari, ki jih ti nikoli ne bi naredil

10 stvari, ki jih ti nikoli ne bi naredil

Morda misliš, da ljubiš svojega moškega toliko, da boš naredil popolnoma nič za njega, potem pa še enkrat, pa tudi nekaj stvari, človek preprosto ne bi bilo vprašati žensko storiti zanj. Biti v razmerju ne pomeni, da boste morali odreči pravico, da posameznik, z umom svoje, tako da ugotovi, kje je črta, da se sestavi in ​​branje teh desetih stvari ni človek mora vedno vprašati dekle narediti:

1. Stop vidim svojo družino

Odnosi z v-zakone lahko pogosto polna, vendar pa nima pravice, da vam povem, da ustavi vidim svojo družino, ali pa da bi izbrati med njimi in njim. Vaša družina je bila po poti pred njim in da bi lahko okoli dolgo po preveč.

2. Switch religije ali prepričanja

Pretvarjanje ali pa ni stvar, ki bi se kdo je povedal, ker so vaše prepričanje svoje in ne bi smeli biti pripravljen za pogajanja. Če je lahko prepričati, da spremeni svoje prepričanje, skozi racionalno in logično razprave, in ste zadovoljni s tem, potem to ni problem. Vendar pa bi moralo biti samo vaša odločitev, nihče drug je.

load...

2. Postati njegov hlapec

Če je vaš moški misli, da je lahko sedel nazaj in naj vam vse kuhanje in čiščenje, nato pa ta tip potrebuje hiter strel gor zadnjega konca! On ni lastnik ali vas zaposli in bi morali biti oba delitev opravila.

3. Ali fizično intimnost brez zaščite

Razen če ste res naselili v dolgoročen odnos, nato pa fizično intimnost brez "zaščite" je očitno ne-ne, in človek ne sme nikoli vas prosimo, da to storite. Nekateri fantje imajo še vedno obesiti o uporabi varnostnega klobuk, ampak, če ga ima, da malo spoštovanja za vas, potem je treba te nekaj več o tem človeku povedal.

4. Pozabite svoje sanje

Ali njegov zaključni kolegij, bo na univerzo, ki ima otroke ali na kariero, človek nikoli ne sme zahtevati, da daš svoje sanje zanj. Moral bi biti sposobni sodelovati, tako da lahko tako sledijo svojim sanjam in jih delite skupaj.

load...

5. Ali otroka, preden ste pripravljeni

To je vaše telo in boste vedeli, kdaj je pravi čas za vas, da imajo otroke. Otroci niso samo dodatki, ki gredo z zvezo, so velika, dolgoročno, predanost in oba partnerja morajo biti prepričani, da so pripravljeni za to.

6. Sprememba, kdo ste

Vi ste, kdo ste, bi morali biti ponosni na to, in bi moral te imam za to preveč. Človek ne bi smel prositi za spremembo, kdo ste, saj, če boste to storili, potem bo le pretveza in da ne bo z veseljem pretvarjajo, da so nekdo drug.

7. Stop vidim svoje prijatelje

Si morate življenje izven odnosa in prijatelji so pomemben del tega. Če se poskuša ustaviti, da gredo ven s prijatelji, potem je to znak lastne negotovosti, ali njegovega obvladujočega narave in jih ne bi smeli postavitev z njo.

8. Bodite dekle

Ja, nekateri fantje vedno mislim, da bi morala dekleta poznajo svoje mesto! No, ne stojijo za njim. Če niste zelo roza, sladkarije nitke, ostanejo doma tipa, potem ne bo. Priti ven in delati stvari, ki jih želite storiti, tudi če ne mislijo, da niso "girly" dovolj zabave.

9. Ali splav

Stvari se dogajajo in, če pride do nepričakovane nosečnosti, potem mora človek stopiti do oznake in sprejeti svoje odgovornosti resno. Moral bi nikoli, pod nobenim pogojem, povej žensko za splav. To je zelo čustvena odločitev, da lahko samo ženska, da, in potem bi človek tam, da jo podpira, kar se odloči.

10. Force, da ostanejo, ko si res želite, da zapustijo

Če ste res nesrečen v zvezi, potem bi ga morali končati. Ne pustite človeka silo za vas, da ostanejo, samo zato, ker ne želi, da bi na koncu, in ne pustite mu, da boste ostali s čustvenim izsiljevanjem bodisi.

Ostanite srečni in samega sebe!

load...